Opomena Sarajevu da slovaci može i nisu šaša kako se činilo nakon prve utakmice
BH klubovi u Evropi 09/10
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#201 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Šteta za Zrinjski
-
shadow
#202 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Opomena ili ne, Sarajevo gore mora dati barem jedan gol.
- Compact
#203 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Žao mi je naših sportskih prijatelja, i iskreno se nadam da naš najtrofejniji klub neće doživjeti istu sudbinu u Slovačkoj!
Ne kontam ove što se raduju zbog poraza Zrinjskog!
Da je Željo izgubio, razumio bih, ovako, fakat ne kontam!

Ne kontam ove što se raduju zbog poraza Zrinjskog!
Da je Željo izgubio, razumio bih, ovako, fakat ne kontam!

- karanana
#204 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
- Vitamin C
#205 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Ne.karanana wrote:veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
- Compact
#206 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Luzerski nema šta! Da možda ne navijaš za Velež pa tako vidiš situaciju?karanana wrote:veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
-
A.P
#207 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Čovjek gleda realno,jedino možda gram šanse dajem Sarajevu a ova ostala dva nemaju ama baš nikakve šanseCompact wrote:Luzerski nema šta! Da možda ne navijaš za Velež pa tako vidiš situaciju?karanana wrote:veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
- jutarnji
#208 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Ovo je stvarno jadno, pa koji je ovo put jbt. Zar stvarno nije moguce naci 11 ljudi u citavoj BiH koji mogu trcati 90` minuta?
-
Fordas
#209 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Ne kaze se dzaba oteto prokleto! Zato se zrinjskom se neda preko vode nikako - a vi naravno mozete tumaciti to i na svoje nacine.... Ne mozes na silu, pa dzaba je.
- jutarnji
#210 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
To sigurno jeste najodvratniji tim u galaksiji, medjutim ja ga u ovoj danasnjoj tekmi posmatram kao prvaka BiH, te ni u ludiluFordas wrote:Ne kaze se dzaba oteto prokleto! Zato se zrinjskom se neda preko vode nikako - a vi naravno mozete tumaciti to i na svoje nacine.... Ne mozes na silu, pa dzaba je.
ne bih mogao navijati da ih neki tamo Slovaci nabuse. Sto se tice oteto-prokleto, slazem se da su zadnji ljigavci u tom odnosu
prema Velezu, samo opet nesto ne vidim da ostalima ide sekundu bolje kad se pojave u Evropi.
-
A.P
#211 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Na pobjedu Alborga kvota 1,9
zicer godine
- hidrant
#212 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Ispade ovaj kvaziklub od nakih Slovana.
Kad su oni naucili baluna igrat?
Ja sramote.
Inace, i ostali nasi talenti lete.
Kad su oni naucili baluna igrat?
Ja sramote.
Inace, i ostali nasi talenti lete.
- karanana
#213 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
mozda navijam. gledam realno. cak bih rekao da je siroki mozda u najboljoj situaciji. vidjeli smo veceras kako je jebeno braniti 1-0. primis jedan u prvih 15ak minuta i cao djaci.Compact wrote:Luzerski nema šta! Da možda ne navijaš za Velež pa tako vidiš situaciju?karanana wrote:veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
drago mi je da cemo se za dva-tri dana konacno vidjeti nazad na temi o premijer ligi. malo sam usamljen tamo. mada je fino i kad je tiho da ne moram svaki drugi-treci post citati o litexu, bazelu, besiktasu......
-
ero_sa_onog_svijeta
#214 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
a vidi vidi što se naslađuje...
e sad zamislite kakvi su '' vaši'' klubovi kad ih taj isti Zrinjski gazi.
Uostalom, zar je sramota od Slovačkog prvaka u dvije utakmice izgubiti 4:1 ????
Zrinjski će opet u vrhu biti i slijedeće sezone i opet će u Eropu.
I da, hvala im na prekrasnoj pobjedi prošli tjedan...
- hidrant
#215 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
ero_sa_onog_svijeta wrote:a vidi vidi što se naslađuje...
Jest!
Cuj, Slovacka i fudbal?
- Compact
#216 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Sarajevo je najtrofejniji klub u BiH! Ostvaren najbolji rezultat u istoriji BH nogometa plasman u 3 pretkolo lige šampiona, pobijedili Genk u Belgiji, redovni u Evropi, i sad lafo neki igrači sa posebnim potrebama imaju veće šanse od Sarajeva, smiješno! Vidjećemo se karanana svakako aBd u premier ligi, a i u Sarajevu i Mostaru, ali nemojmo zaboravljati da je Sarajevo svjetlalo obraz BH fudbala, od Istambula, Bukurešta, Genka, itd...karanana wrote:mozda navijam. gledam realno. cak bih rekao da je siroki mozda u najboljoj situaciji. vidjeli smo veceras kako je jebeno braniti 1-0. primis jedan u prvih 15ak minuta i cao djaci.Compact wrote:Luzerski nema šta! Da možda ne navijaš za Velež pa tako vidiš situaciju?karanana wrote:veceras jedan, u cetvrtak jos 3, i vrijeme je da tema Premijer liga 2009/2010 ponovo postane najaktivnija.
drago mi je da cemo se za dva-tri dana konacno vidjeti nazad na temi o premijer ligi. malo sam usamljen tamo. mada je fino i kad je tiho da ne moram svaki drugi-treci post citati o litexu, bazelu, besiktasu......
Realno da u Slovačkoj izganjamo 2:1 ili neriješen rezultat!
- hidrant
#217 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Ovo su gnusne lazi i ocekuje se isprika zbog istih.Compact wrote:
Sarajevo je najtrofejniji klub u BiH! Ostvaren najbolji rezultat u istoriji BH nogometa plasman u 3 pretkolo lige šampiona, pobijedili Genk u Belgiji, redovni u Evropi, i sad lafo neki igrači sa posebnim potrebama imaju veće šanse od Sarajeva, smiješno! Vidjećemo se karanana svakako aBd u premier ligi, a i u Sarajevu i Mostaru, ali nemojmo zaboravljati da je Sarajevo svjetlalo obraz BH fudbala, od Istambula, Bukurešta, Genka, itd...
Samo cu reci:"Polufinale Kupa UEFA."
Keep on dreaming!
- jeza u ledja
#218 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Pa nije bas tolika kao izgubiti od Dudelangea 4-1 ili od Partizana 11-1, al tu je negdje.ero_sa_onog_svijeta wrote: Uostalom, zar je sramota od Slovačkog prvaka u dvije utakmice izgubiti 4:1 ????
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#219 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
jel to za ŽeljA navijaš?hidrant wrote:Ovo su gnusne lazi i ocekuje se isprika zbog istih.Compact wrote:
Sarajevo je najtrofejniji klub u BiH! Ostvaren najbolji rezultat u istoriji BH nogometa plasman u 3 pretkolo lige šampiona, pobijedili Genk u Belgiji, redovni u Evropi, i sad lafo neki igrači sa posebnim potrebama imaju veće šanse od Sarajeva, smiješno! Vidjećemo se karanana svakako aBd u premier ligi, a i u Sarajevu i Mostaru, ali nemojmo zaboravljati da je Sarajevo svjetlalo obraz BH fudbala, od Istambula, Bukurešta, Genka, itd...
Samo cu reci:"Polufinale Kupa UEFA."
Keep on dreaming!

jesmo na niske grane spali
- irac300
#220 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Realno da u Slovačkoj izganjamo 2:1 ili neriješen rezultat![/quote]
Daj ne blamiraj se! Ako vec pises te podtake bar se potrudi i provjeri ko je natrofejniji BH klub, i ko je postigao najzapazenije rezultate u Evropi!! Mozda ce te oko srca zaboljeti jer te babo lagao, al' jbg, bar neces ispadat najveci panj na forumu!
Realno da u Slovačkoj izganjamo 2:1 ili neriješen rezultat![/quote]
Daj ne blamiraj se! Ako vec pises te podtake bar se potrudi i provjeri ko je natrofejniji BH klub, i ko je postigao najzapazenije rezultate u Evropi!! Mozda ce te oko srca zaboljeti jer te babo lagao, al' jbg, bar neces ispadat najveci panj na forumu!
- karanana
#221 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
jao, pocelo je ponovo.
da nas probam vratiti na temu. licno bi volio da sva 4 prodju, nemoj gledat sto navijam za velez pa mi krivo, ipak svi predstavljaju nasu zemlju, ali bojim se da bi i sarajevo moglo doziviti slicnu sudbinu ko zrinjski veceras. mozda ne 4 gola, ali nesto kontam da ne vidim ko bi mogao dati gol za sarajevo. jedan brzi spartakov gol, onda jos jedan pred kraj prvog poluvremena i zatvaranje utakmice.
da nas probam vratiti na temu. licno bi volio da sva 4 prodju, nemoj gledat sto navijam za velez pa mi krivo, ipak svi predstavljaju nasu zemlju, ali bojim se da bi i sarajevo moglo doziviti slicnu sudbinu ko zrinjski veceras. mozda ne 4 gola, ali nesto kontam da ne vidim ko bi mogao dati gol za sarajevo. jedan brzi spartakov gol, onda jos jedan pred kraj prvog poluvremena i zatvaranje utakmice.
- johntra
#222 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
je li to ovaj isti ŽELJO?

mrsko mi bilo tražiti veću sliku na kojoj će se bolje vidjeti semafor...lagano mahanje i čuvajte se Slovaka...
izvinite ostali zbog spamovanja, al nešto mi bio ćejf...nadam se da ćete razumjeti
Compactu je udario u glavu ćumur iz Banovića, pa ne zna šta piše....

mrsko mi bilo tražiti veću sliku na kojoj će se bolje vidjeti semafor...lagano mahanje i čuvajte se Slovaka...
izvinite ostali zbog spamovanja, al nešto mi bio ćejf...nadam se da ćete razumjeti
-
shadow
#223 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
ero_sa_onog_svijeta wrote:a vidi vidi što se naslađuje...
Bezveze ti je komentar. Zrinjski je prosle sezone zasluzeno osvojio titulu i trenutno je nas najbolji tim, niko to ne porice. Vjerovatno ce biti najbolji i ove sezone. Sve to na stranu, u Evropi su jedan od nasih najgorih klubova, bilo je tu raznih blamaza ali Zrinjski je bas nekako konstantan
I dalje vjerujem u prolaz Sarajeva, makar to bio poraz od 2:1 ili na produzetke, penale, kako god ali u prolaz vjerujem.
-
shadow
#224 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
johntra wrote:je li to ovaj isti ŽELJO?
izvinite ostali zbog spamovanja, al nešto mi bio ćejf...nadam se da ćete razumjeti![]()
Tema je klubovi u EVROPI. Ovi sa slike tamo nisu bili vec godinama, postedi nas gluposti molim te.
-
cpt.picard
#225 Re: BH klubovi u Evropi 09/10
Glupa vam prica...
Zrinjski koji je realno prosle sezone bio ubjedljivo najbolja ekipa, za bar klasu iznad svih, primi 4 komada od Slovaka.. BH fudbal
Ostalo je samo ime, ostala je samo ljubav..
Pesimista sam kao i par realnih ljudi ovdje. Tesko da ce iko proci.. Vidjecemo. Bilo bi zalosno da svi nasi klubovi ispadnu u prvim utakmicama..
Zrinjski koji je realno prosle sezone bio ubjedljivo najbolja ekipa, za bar klasu iznad svih, primi 4 komada od Slovaka.. BH fudbal
Pesimista sam kao i par realnih ljudi ovdje. Tesko da ce iko proci.. Vidjecemo. Bilo bi zalosno da svi nasi klubovi ispadnu u prvim utakmicama..