BH Eurosong 2006: Aleksandra Radovic i Hari Mata Hari

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply

Aleksandra Radovic i Hari Mata Hari

1. da
10
67%
2. ne
5
33%

Total votes: 15

outsidegm

#1 BH Eurosong 2006: Aleksandra Radovic i Hari Mata Hari

Post by outsidegm »

Posljednji trac kaze da je Aleksandra odstupila sa Beovizije gdje je trebalo da nastupa u martu za SCG...sada bi trebalo da bude back vokal Hariju u BH izboru ove godine...a cujem i da sasvim izvjesno prolazi pjesma koju je napravio Joksimovic...Sta vi mislite o svemu tome?
neutral

Post by neutral »

pa da...
Hari predstavlja BiH s pjesmom Zeljka Joksimovica...
Aleksandra je odustala jer je pobjeda na Beoviziji koju je ona ocekivala izgleda vec kupljena za Anu Nikolic ( to je ona sponzorusa koja ima dobro tjelo i pjeva hocu da te gledam dok se ljubis sa njom...i da ona sto ima bogate sponzore ili u narodu poznatije kao zagondzije)...

Ja inace bas nisam odusevljena izborom Haria jer ..pa zar prije par godina nije zamalo osramotio nasu zemlju onom pjesmom koju je prodao nekom na sjeveru Evrope...a i dosadan je...mozda mu Zeljko da neku dobru pjesmu kojom ce ga malo osvjeziti...a cula sam da je Zeljko jos prije par mjeseci izjavio da ima pjesmu koja je bolja i od Laneta...hm...
Hari ima glasovne mogucnosti ( mada ni njegov glas ne volim)...

Inace vec je u Evropi pocela cirkusijada zvana Eurosong 2006

U Sloveniji je pobjedila plagijat pjesma...a drugoplasirana koja je bila bolja od prve je namjestaljkom izgubila ( 12 ponea od televotinga , 12 poena sms , a ziri nula bodova- klasika)...
itd...
neutral

Post by neutral »

ako je u anketa glasila da li smo za to da Aleksandra bude prateci vokal ...sto da ne...ona ima nesvakidasnji glas...jos kad bi se i Jelena Tomasevic pridruzila uh to bi bila pjesma andjela...
outsidegm

Post by outsidegm »

Pa ne znam ni sam zasto bi jedna Radovicka bila Hariju prateci samo vokal, kad znamo koliko ona vrijedi...mozda bi to bila neka zanimljiva kombinacija...sve zavisi o tome sta Joksimovic mislis pod tim 'bolje od Laneta'...mozda neka malo vise instrumentalna u kojoj ne bi ni Hari ni Aleksandra dominirali...ali da ipak pokazu glasove...
Vidjecemo :)
pike

Post by pike »

Jel nas to Hari prdstavlja na Eurosongu?

Inace ja volim Harija ima covjek odlican glas...jest da nas je mogo zajebat onda da je otiso u izrael sa plagijat pjesmom al hjde oprostit cu mu.
Pooll

Post by Pooll »

neutral wrote:ako je u anketa glasila da li smo za to da Aleksandra bude prateci vokal ...sto da ne...ona ima nesvakidasnji glas...jos kad bi se i Jelena Tomasevic pridruzila uh to bi bila pjesma andjela...
Slazem se... dva savrsena glasaaaaa :-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Iskreno bio bi jako zadovoljan kombinacijom Hari i Aleksandra, jedna od rijetkih koja mi se dopada sa cijele te prekodrinske hiperproduktivne scene, ima i glas i stas! A glas je za deset! :D
Ana_Ana

#8 Re: BH Eurosong 2006: Aleksandra Radovic i Hari Mata Hari

Post by Ana_Ana »

outsidegm wrote:Posljednji trac kaze da je Aleksandra odstupila sa Beovizije gdje je trebalo da nastupa u martu za SCG...sada bi trebalo da bude back vokal Hariju u BH izboru ove godine...a cujem i da sasvim izvjesno prolazi pjesma koju je napravio Joksimovic...Sta vi mislite o svemu tome?
istina je da je odustala. rekla je iz privatnih razloga. mozda je hari taj razlog :D
Irm@

Post by Irm@ »

hmmm...zanimljivo nisam cula za ovu kombinaciju...ali to bi bio bas pun pogodak...
dva izvanredna glasa 8-)
sule_krug

Post by sule_krug »

ovo je pjesma evrovizije a ne glas
hehehehee
al nemojte vise harija majke vam
zar nema mladih ljudi koji bi mogli to odraditi
i zar nemamo mi stihopisce koji su sposobni za to
i ako je ovo istina treba porucit citavom svijetu da se u bosni zna unaprijed koce na evroviziju
pa dikle ljudi dokle vise, stele i gluposti
neutral

Post by neutral »

ne slazem ni ja s tim "unaprije se zna"
al to se radi i svugdje u Evropi
npr. vec par mjeseci se zna da ce za Svajcarsku pored Tinke Milinovic pjevati jos 5 clanova iz razlicitih zemalja...[Six4One čine Liel (Izrael), Andreas Lundstedt (Švedska), Tinka Milinovic (Bosnia i Hercegovina), Keith Camilleri (Malta), Marco Matias (Njemačka) and Claudia D’Addio (Švicarska)].
itd...
anaMi

Post by anaMi »

Dragi moji upravo dok mi komentarišemo ide hari ili Ne on u studiju ŽEljka Joksimovića snima pjesmu koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu.

a vi bosanci patrioti sjedite i pišite za kantonalna takmičenja pjesme kad nemate dobrog kompozitora u cijeloj BiH pa vam trebaju Srbi ha ha ha

Zahvalite svom PBS-u i Prodanoj duši Hariju
anaMi

Post by anaMi »

zapamtite nedjelja 5.2.06 u studiju princ nalazi se Hari i snima pjesmu za eurosong u Beogradu

i naravno što najviše iritiraju novinari koji špekulišu fol ide ovaj ili onaj ,express lafo svi daju podršku Hariju itd

Sve bosansko je sranje u muzici nam treba visoki predstavnik jer ovčice nemogu same naći stazi ha ha ha

eto demokratije

Da su fino rekli ide Haro IDE brate nema mučkanja
a ovako hijenski stvarno smo jadni
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Mi svi zajedno jadni a ti @aniMI tome jos pridodaj da si "elektronski" nepismena i nedorecena, hebes ako sam ja ista skont'o sta je pisac "šćeo" rec' u ova dva predhodna posta...osim da je nepismen, ali mi je to vise stvar pokazivanja... :-)
anaMi

Post by anaMi »

daduli_sa wrote:Mi svi zajedno jadni a ti @aniMI tome jos pridodaj da si "elektronski" nepismena i nedorecena, hebes ako sam ja ista skont'o sta je pisac "šćeo" rec' u ova dva predhodna posta...osim da je nepismen, ali mi je to vise stvar pokazivanja... :-)
ljubim ti srce čitaj izmedju redova

novost
Ninoslav Verber borsvio juče u Beogradu na snimanju pjesme za BH eurosong u Studiju Željka Joksimovića
Post Reply