BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam
-
fyshek
#1 BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam
Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
-
car-x
#2 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam
ja sam naso dvojicu.. pod "alzir"..fyshek wrote:Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
-
Panta Rei
Znam.dinash wrote:svidjalo ti se ili ne mnogo je Abn-a beiha drzavljana ...Panta Rei wrote:A taj je baš Bosanac, k'o što sam i ja Indijanac!
Nažalost, zbog takvih je BiH sumnjiva i smatraju nas zemljom u kojoj se nalazi leglo islamskih terorista. MI znamo da to nije tačno (iako ih ima i takvih), al hajd ti uvjeri ljude u to kad ti Amer kaže da je jedan od terorista u njegovom zatvoru Bosanac. Šta je koga briga što taj nema nikakve veze s Bosnom, s našim mentalitetom, tradicijom, jezikom, pa čak i bojom kože, kad je njemu neko pametan dao naše državljanstvo.
Svaka čast tom koji nam je doveo sve te IBN-e i ALI-je, što ih kući nije odveo.
-
ragib
#7 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam
Ma da nazalost nevini stradaju sud ih oslobodio a opet u "logoru".fyshek wrote:Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
Da nam je dragi Bog na pomoci
Boze dragi sacuvaj me osoba koji ubijaju nevine ljude.( za takve je i Guantanama Bozija milost) i onih koji to podrzavaju
Boze dragi sacuvaj me osoba koji "hapse" neduzne ljude i onih koji smatraju da je to normalno.
- Vodenjak
#8 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam
Cudo nisi spomenuo Zlaju i SDP!ragib wrote:Ma da nazalost nevini stradaju sud ih oslobodio a opet u "logoru".fyshek wrote:Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
Da nam je dragi Bog na pomoci
Boze dragi sacuvaj me osoba koji ubijaju nevine ljude.( za takve je i Guantanama Bozija milost) i onih koji to podrzavaju
Boze dragi sacuvaj me osoba koji "hapse" neduzne ljude i onih koji smatraju da je to normalno.