BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam

Post Reply
fyshek

#1 BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam

Post by fyshek »

Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
car-x

#2 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam

Post by car-x »

fyshek wrote:Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
ja sam naso dvojicu.. pod "alzir"..
senada

Post by senada »

samo jedan pod Bosna sa arapskim imenom.
Panta Rei

Post by Panta Rei »

A taj je baš Bosanac, k'o što sam i ja Indijanac!
:roll:
dinash

Post by dinash »

Panta Rei wrote:A taj je baš Bosanac, k'o što sam i ja Indijanac!
svidjalo ti se ili ne mnogo je Abn-a beiha drzavljana ...
Panta Rei

Post by Panta Rei »

dinash wrote:
Panta Rei wrote:A taj je baš Bosanac, k'o što sam i ja Indijanac!
svidjalo ti se ili ne mnogo je Abn-a beiha drzavljana ...
Znam.
Nažalost, zbog takvih je BiH sumnjiva i smatraju nas zemljom u kojoj se nalazi leglo islamskih terorista. MI znamo da to nije tačno (iako ih ima i takvih), al hajd ti uvjeri ljude u to kad ti Amer kaže da je jedan od terorista u njegovom zatvoru Bosanac. Šta je koga briga što taj nema nikakve veze s Bosnom, s našim mentalitetom, tradicijom, jezikom, pa čak i bojom kože, kad je njemu neko pametan dao naše državljanstvo.
:(
Svaka čast tom koji nam je doveo sve te IBN-e i ALI-je, što ih kući nije odveo.
:x
ragib

#7 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam

Post by ragib »

fyshek wrote:Danas je AP objavio spisak zatvorenika u Guantanamu. Među ostalima, tamo se nalazi i jedan bh državljanin, koji kao i većina ostalih je više od 5 godina zatočen bez sudskog procesa i bez ikakvih prava. Evo više o svemu i kompletan spisak
Ma da nazalost nevini stradaju sud ih oslobodio a opet u "logoru".

Da nam je dragi Bog na pomoci

Boze dragi sacuvaj me osoba koji ubijaju nevine ljude.( za takve je i Guantanama Bozija milost) i onih koji to podrzavaju

Boze dragi sacuvaj me osoba koji "hapse" neduzne ljude i onih koji smatraju da je to normalno.
Vodenjak

#8 Re: BH državljanin na spisku zatvorenika u Guantanam

Post by Vodenjak »

ragib wrote:
Ma da nazalost nevini stradaju sud ih oslobodio a opet u "logoru".

Da nam je dragi Bog na pomoci

Boze dragi sacuvaj me osoba koji ubijaju nevine ljude.( za takve je i Guantanama Bozija milost) i onih koji to podrzavaju

Boze dragi sacuvaj me osoba koji "hapse" neduzne ljude i onih koji smatraju da je to normalno.
Cudo nisi spomenuo Zlaju i SDP! :shock:

:D
Post Reply