BH Cabel net ???
Moderator: anex
- mrtva kokoš
#176 Re: BH Cabel net ???
kod mene ES2 dobar...
- mrtva kokoš
#177 Re: BH Cabel net ???
nesto kontam kako bi bilo super kada bi nam vlasnici cneta dali mogucnost odabira nekih 30-50kanala...
npr. odstampaju anketni upitnik koji ce podjeliti uz racune sa listom od lupam 200 domacih i stranih kanala...
i onih prvih 50 kanala koji budu imali najvise glasova odnosno za koje gledaoci budu zainteresovani budu
sastavni dio standardne ponude...
kontam da je jako tesko ugoditi jednim, drugim, trecim ali eto to bi bilo neko najoptimalnije rjesenje koje
bi zadovoljilo vecinu strana.
ali mozda i grijesim mozda bi se dogodilo ono sasvim suprotno. bn,dm,cm i 10pinkova
npr. odstampaju anketni upitnik koji ce podjeliti uz racune sa listom od lupam 200 domacih i stranih kanala...
i onih prvih 50 kanala koji budu imali najvise glasova odnosno za koje gledaoci budu zainteresovani budu
kontam da je jako tesko ugoditi jednim, drugim, trecim ali eto to bi bilo neko najoptimalnije rjesenje koje
bi zadovoljilo vecinu strana.
ali mozda i grijesim mozda bi se dogodilo ono sasvim suprotno. bn,dm,cm i 10pinkova
- alibaba_i_30_godina
#178 Re: BH Cabel net ???
DM bi vjerovatno bio medju top5 kanala.Splinter wrote:nesto kontam kako bi bilo super kada bi nam vlasnici cneta dali mogucnost odabira nekih 30-50kanala...
bi zadovoljilo vecinu strana.![]()
Meni treba njemacki MTV ili VIVA, onaj MTV Adria nista ne valja.
- alibaba_i_30_godina
#180 Re: BH Cabel net ???
Evo i ja sam ga upravo pronasao. Los zvuk i losa slika. Nadam se da ce ubrzo popraviti, ali zato dobra muzika.StupskaBitanga wrote:dosao TV1 na C45
- shalla
#181 Re: BH Cabel net ???
Ko će mi malo uprostiti ovo što se dešava sa BHCN, šta znači ovo uvođenje novih kanala, novih usluga (HD i DVR recorder), šta za mene kao korisnika koji trenutno plaća ovaj najskuplji paket (22,90) ovo sve znači?
Dobio sam danas letak uz račun i vidim najavljuju sve ovo pa kontam ovo neka prvoaprilska šala
Dobio sam danas letak uz račun i vidim najavljuju sve ovo pa kontam ovo neka prvoaprilska šala
-
elSaik
#182 Re: BH Cabel net ???
Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
- shalla
#183 Re: BH Cabel net ???
Da ali se sigurno mijenjaju i cijene, pa neće mi dati HD kanale za istu cijenuelSaik wrote:Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
-
Sizzla
#184 Re: BH Cabel net ???
dobit cemo 5 novih kanala u start paketu od 1 oktobra
-
elSaik
#185 Re: BH Cabel net ???
Ma ne znam ja šta sad imaš za 22,90.shaqqa wrote:Da ali se sigurno mijenjaju i cijene, pa neće mi dati HD kanale za istu cijenuelSaik wrote:Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
Uglavnom, ako si na kablovskoj, ostaješ na kablovskoj. Ako si na osnovnom paketu digitalne, ostaješ na osnovnom paketu digitalne. HD kanali su poseban paket za digitalu tako da se oni svakako posebno plaćaju.
Što se cijena tiče, ide ti ovako:
Kablovska tv (65 programa) - 11,9KM
Osnovni paket digitalne (65 programa iz ktv + 15 digitalnih) - 16,9KM
Prošireni paket digitalne (osnovni paket + 20 novih) - 21,9 (ovdje ti dođeš sa cijenom).
Te dodatna dva paketa:
HBO paket (HBO, HBO+1, HBO comedy i HBO comedy+1) = 8KM
HD paket (7 hd programa) = 8KM
-
elSaik
#186 Re: BH Cabel net ???
Na BHCN imamo VIasat history. History channel je nešto drugo. Doduše, dobar je i Viasat H, ali ipak...NeyDan wrote:Ja imam History Channel a slika na DoQ ne moze biti bolja, mada ja nisam 2x gledao taj kanal.elSaik wrote:Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju."Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
ovih pet kanala trazim u zamjenu za preostalih 30 jel moze![]()
- shalla
#187 Re: BH Cabel net ???
Imam ovaj "EXTRA paket 82 programa" (60 na analognoj + 22 na digitali)...
Dakle ako se recimo odlučim da uzmem ovaj prošireni paket + HBO plaćam 30,00 KM a ako hoću da imam ovaj prošireni + HBO + HD plaćam 38,00 KM?
Dakle ako se recimo odlučim da uzmem ovaj prošireni paket + HBO plaćam 30,00 KM a ako hoću da imam ovaj prošireni + HBO + HD plaćam 38,00 KM?
-
nera18
#188 Re: BH Cabel net ???
ja se ne snalazim bas na njihovoj stranici, imam ovaj osnovni paket kabla...elSaik wrote:Ma ne znam ja šta sad imaš za 22,90.shaqqa wrote:Da ali se sigurno mijenjaju i cijene, pa neće mi dati HD kanale za istu cijenuelSaik wrote:Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
Uglavnom, ako si na kablovskoj, ostaješ na kablovskoj. Ako si na osnovnom paketu digitalne, ostaješ na osnovnom paketu digitalne. HD kanali su poseban paket za digitalu tako da se oni svakako posebno plaćaju.
Što se cijena tiče, ide ti ovako:
Kablovska tv (65 programa) - 11,9KM
Osnovni paket digitalne (65 programa iz ktv + 15 digitalnih) - 16,9KM
Prošireni paket digitalne (osnovni paket + 20 novih) - 21,9 (ovdje ti dođeš sa cijenom).
Te dodatna dva paketa:
HBO paket (HBO, HBO+1, HBO comedy i HBO comedy+1) = 8KM
HD paket (7 hd programa) = 8KM
e sad koje programe dodatno dobijem za ovih 16,9?
- alibaba_i_30_godina
#189 Re: BH Cabel net ???
Jel' se zna kojih 5 dodatnih kanala dobijamo?Sizzla wrote:dobit cemo 5 novih kanala u start paketu od 1 oktobra
Vjerovatno nista interesantno, jos jedan kanal koji necu gledati.
-
elSaik
#190 Re: BH Cabel net ???
@Shaqqa - upravo tako.
@nera18 - ne zna se. Nisu još izbacili spisak sa programima.
@NeyDan - ne vjerujem da će biti nešto bezveze. Zadnji programi koje su ubacili tamo u junu su bili super osvježenje. Još 5 sličnih i bit će odlično.
@nera18 - ne zna se. Nisu još izbacili spisak sa programima.
@NeyDan - ne vjerujem da će biti nešto bezveze. Zadnji programi koje su ubacili tamo u junu su bili super osvježenje. Još 5 sličnih i bit će odlično.
-
StupskaBitanga
#191 Re: BH Cabel net ???
za 12KM imat ćemo 65 kanala što je odlično
a ako među tim novim bude i npr Fox life ili RTL HR e onda respect
a ako među tim novim bude i npr Fox life ili RTL HR e onda respect
- phillie
#192 Re: BH Cabel net ???
ELOB, BH Cabel Net i Global Net uskoro objedinjeni kao:
http://www.telemach.ba/
i ja tako cuo, pa ako su mene slagali....
http://www.telemach.ba/
i ja tako cuo, pa ako su mene slagali....
-
brazzo19
#193 Re: BH Cabel net ???
Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99% 
-
StupskaBitanga
#194 Re: BH Cabel net ???
nek samo stave FoxLife pls
-
brazzo19
#195 Re: BH Cabel net ???
tesko da ce fox life fox crime i slicni njemu programi ici u osnovni paket jer to je sve exluziva mislim ta dva kanala su u rangu hbo adrie i hbo comedy sto se tice kvalitete i svega tako da ce oni ici u dodatnom paketu vjrovatno a sto se mene tice bio bih zadovoljan kad bi medju 5 novih kanala u osnovnom paketu isli arena sport 1 ( posto su 2,3,4 isto premium ko hb i fox) onda History kanal ( ne viasat history nego History) posto su najkvalitetniji sto se tice dokumenataraca i svega onda FOX ali srpski ( odlicne serije filmovi strani i domaci odlican kvalitet slike i i svega ostalog ala nova tv i RTL hrvatska sto se mene tice ta 4 kanala kad bi isla u osnovnom paketu uz vec postojicih 60 to bi bilo extra za ovu cijenu . Sve je pokriveno od sportski dogadjaja do filmova muzike serija i svega za 12 kmStupskaBitanga wrote:nek samo stave FoxLife pls
-
StupskaBitanga
#196 Re: BH Cabel net ???
nisi informisanbrazzo19 wrote:tesko da ce fox life fox crime i slicni njemu programi ici u osnovni paket jer to je sve exluziva mislim ta dva kanala su u rangu hbo adrie i hbo comedy sto se tice kvalitete i svega tako da ce oni ici u dodatnom paketu vjrovatno a sto se mene tice bio bih zadovoljan kad bi medju 5 novih kanala u osnovnom paketu isli arena sport 1 ( posto su 2,3,4 isto premium ko hb i fox) onda History kanal ( ne viasat history nego History) posto su najkvalitetniji sto se tice dokumenataraca i svega onda FOX ali srpski ( odlicne serije filmovi strani i domaci odlican kvalitet slike i i svega ostalog ala nova tv i RTL hrvatska sto se mene tice ta 4 kanala kad bi isla u osnovnom paketu uz vec postojicih 60 to bi bilo extra za ovu cijenu . Sve je pokriveno od sportski dogadjaja do filmova muzike serija i svega za 12 kmStupskaBitanga wrote:nek samo stave FoxLife pls
npr u Splitu Foxlife u B.Net ide u osnovnom paketu
- Bourne
#197 Re: BH Cabel net ???
Nisi trebao ici do SplitaStupskaBitanga wrote:nisi informisanbrazzo19 wrote:tesko da ce fox life fox crime i slicni njemu programi ici u osnovni paket jer to je sve exluziva mislim ta dva kanala su u rangu hbo adrie i hbo comedy sto se tice kvalitete i svega tako da ce oni ici u dodatnom paketu vjrovatno a sto se mene tice bio bih zadovoljan kad bi medju 5 novih kanala u osnovnom paketu isli arena sport 1 ( posto su 2,3,4 isto premium ko hb i fox) onda History kanal ( ne viasat history nego History) posto su najkvalitetniji sto se tice dokumenataraca i svega onda FOX ali srpski ( odlicne serije filmovi strani i domaci odlican kvalitet slike i i svega ostalog ala nova tv i RTL hrvatska sto se mene tice ta 4 kanala kad bi isla u osnovnom paketu uz vec postojicih 60 to bi bilo extra za ovu cijenu . Sve je pokriveno od sportski dogadjaja do filmova muzike serija i svega za 12 kmStupskaBitanga wrote:nek samo stave FoxLife pls
npr u Splitu Foxlife u B.Net ide u osnovnom paketu
-
StupskaBitanga
#198 Re: BH Cabel net ???
lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naselje
- Bourne
#199 Re: BH Cabel net ???
Nije ni kod mene dosaoStupskaBitanga wrote:lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naselje
-
StupskaBitanga
#200 Re: BH Cabel net ???
strah me je kada postanu jaki(na lol misim) da se neoubraze tj da ne pocnu naplacivatiBourne wrote:Nije ni kod mene dosaoStupskaBitanga wrote:lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naseljea iskreno jedava cekam... ma da kad ce se to desiti morao bih posjetiti vidovitu Džemilu da mi reKne kad ce doci u moju mahalu
da odjavim vise ovaj Elob
(š'ooo bi ja placao dodatne pakete kad sve to mogu imati za cijenu koju sam vec naveo i puno vise) a znam da u Logosoftu nema paketa zato sam stavio navodnike...iskreno mene naj vise interesuju kanali RTL-hr i B92 a u LOL-u uslovno receno "bajde" dez dodatnih troskova...
a ovo za sadašnji telemach ima toliko viška kanala koji bi mogli biti zamjenjeni dobrim