BH Cabel net ???

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
mrtva kokoš

#176 Re: BH Cabel net ???

Post by mrtva kokoš »

kod mene ES2 dobar...
mrtva kokoš

#177 Re: BH Cabel net ???

Post by mrtva kokoš »

nesto kontam kako bi bilo super kada bi nam vlasnici cneta dali mogucnost odabira nekih 30-50kanala...
npr. odstampaju anketni upitnik koji ce podjeliti uz racune sa listom od lupam 200 domacih i stranih kanala...
i onih prvih 50 kanala koji budu imali najvise glasova odnosno za koje gledaoci budu zainteresovani budu
sastavni dio standardne ponude...
kontam da je jako tesko ugoditi jednim, drugim, trecim ali eto to bi bilo neko najoptimalnije rjesenje koje
bi zadovoljilo vecinu strana. :)

ali mozda i grijesim mozda bi se dogodilo ono sasvim suprotno. bn,dm,cm i 10pinkova :mrgreen:
alibaba_i_30_godina

#178 Re: BH Cabel net ???

Post by alibaba_i_30_godina »

Splinter wrote:nesto kontam kako bi bilo super kada bi nam vlasnici cneta dali mogucnost odabira nekih 30-50kanala...
npr. odstampaju anketni upitnik koji ce podjeliti uz racune sa listom od lupam 200 domacih i stranih kanala...
i onih prvih 50 kanala koji budu imali najvise glasova odnosno za koje gledaoci budu zainteresovani budu
sastavni dio standardne ponude...
kontam da je jako tesko ugoditi jednim, drugim, trecim ali eto to bi bilo neko najoptimalnije rjesenje koje
bi zadovoljilo vecinu strana. :)

ali mozda i grijesim mozda bi se dogodilo ono sasvim suprotno. bn,dm,cm i 10pinkova :mrgreen:
DM bi vjerovatno bio medju top5 kanala. :lol: :lol:

Meni treba njemacki MTV ili VIVA, onaj MTV Adria nista ne valja. :roll: :roll:
StupskaBitanga

#179 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

dosao TV1 na C45
alibaba_i_30_godina

#180 Re: BH Cabel net ???

StupskaBitanga wrote:dosao TV1 na C45
Evo i ja sam ga upravo pronasao. Los zvuk i losa slika. Nadam se da ce ubrzo popraviti, ali zato dobra muzika. :D :D
shalla

#181 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

Ko će mi malo uprostiti ovo što se dešava sa BHCN, šta znači ovo uvođenje novih kanala, novih usluga (HD i DVR recorder), šta za mene kao korisnika koji trenutno plaća ovaj najskuplji paket (22,90) ovo sve znači?
Dobio sam danas letak uz račun i vidim najavljuju sve ovo pa kontam ovo neka prvoaprilska šala :mrgreen:
elSaik

#182 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
shalla

#183 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

elSaik wrote:Pa ostaješ korisnik iste stvari samo sa novim sadržajem.
Da ali se sigurno mijenjaju i cijene, pa neće mi dati HD kanale za istu cijenu :)
Sizzla

#184 Re: BH Cabel net ???

Post by Sizzla »

dobit cemo 5 novih kanala u start paketu od 1 oktobra
elSaik

#185 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

shaqqa wrote:
Da ali se sigurno mijenjaju i cijene, pa neće mi dati HD kanale za istu cijenu :)
Ma ne znam ja šta sad imaš za 22,90.

Uglavnom, ako si na kablovskoj, ostaješ na kablovskoj. Ako si na osnovnom paketu digitalne, ostaješ na osnovnom paketu digitalne. HD kanali su poseban paket za digitalu tako da se oni svakako posebno plaćaju.

Što se cijena tiče, ide ti ovako:

Kablovska tv (65 programa) - 11,9KM
Osnovni paket digitalne (65 programa iz ktv + 15 digitalnih) - 16,9KM
Prošireni paket digitalne (osnovni paket + 20 novih) - 21,9 (ovdje ti dođeš sa cijenom).

Te dodatna dva paketa:
HBO paket (HBO, HBO+1, HBO comedy i HBO comedy+1) = 8KM
HD paket (7 hd programa) = 8KM
elSaik

#186 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

NeyDan wrote:
elSaik wrote:
Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
ovih pet kanala trazim u zamjenu za preostalih 30 jel moze :mrgreen:
Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju." :mrgreen:
Ja imam History Channel a slika na DoQ ne moze biti bolja, mada ja nisam 2x gledao taj kanal. :roll: :roll:
Na BHCN imamo VIasat history. History channel je nešto drugo. Doduše, dobar je i Viasat H, ali ipak... :-D
shalla

#187 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

Imam ovaj "EXTRA paket 82 programa" (60 na analognoj + 22 na digitali)...
Dakle ako se recimo odlučim da uzmem ovaj prošireni paket + HBO plaćam 30,00 KM a ako hoću da imam ovaj prošireni + HBO + HD plaćam 38,00 KM?
nera18

#188 Re: BH Cabel net ???

Post by nera18 »

elSaik wrote:
shaqqa wrote:
Ma ne znam ja šta sad imaš za 22,90.

Uglavnom, ako si na kablovskoj, ostaješ na kablovskoj. Ako si na osnovnom paketu digitalne, ostaješ na osnovnom paketu digitalne. HD kanali su poseban paket za digitalu tako da se oni svakako posebno plaćaju.

Što se cijena tiče, ide ti ovako:

Kablovska tv (65 programa) - 11,9KM
Osnovni paket digitalne (65 programa iz ktv + 15 digitalnih) - 16,9KM
Prošireni paket digitalne (osnovni paket + 20 novih) - 21,9 (ovdje ti dođeš sa cijenom).

Te dodatna dva paketa:
HBO paket (HBO, HBO+1, HBO comedy i HBO comedy+1) = 8KM
HD paket (7 hd programa) = 8KM
ja se ne snalazim bas na njihovoj stranici, imam ovaj osnovni paket kabla...
e sad koje programe dodatno dobijem za ovih 16,9?
alibaba_i_30_godina

#189 Re: BH Cabel net ???

Sizzla wrote:dobit cemo 5 novih kanala u start paketu od 1 oktobra
Jel' se zna kojih 5 dodatnih kanala dobijamo?

Vjerovatno nista interesantno, jos jedan kanal koji necu gledati. :roll:
elSaik

#190 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

@Shaqqa - upravo tako.

@nera18 - ne zna se. Nisu još izbacili spisak sa programima.

@NeyDan - ne vjerujem da će biti nešto bezveze. Zadnji programi koje su ubacili tamo u junu su bili super osvježenje. Još 5 sličnih i bit će odlično.
StupskaBitanga

#191 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

za 12KM imat ćemo 65 kanala što je odlično
a ako među tim novim bude i npr Fox life ili RTL HR e onda respect
phillie

#192 Re: BH Cabel net ???

Post by phillie »

ELOB, BH Cabel Net i Global Net uskoro objedinjeni kao:
http://www.telemach.ba/

i ja tako cuo, pa ako su mene slagali....
brazzo19

#193 Re: BH Cabel net ???

Post by brazzo19 »

Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99% :wink:
StupskaBitanga

#194 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

nek samo stave FoxLife pls
brazzo19

#195 Re: BH Cabel net ???

Post by brazzo19 »

StupskaBitanga wrote:nek samo stave FoxLife pls
tesko da ce fox life fox crime i slicni njemu programi ici u osnovni paket jer to je sve exluziva mislim ta dva kanala su u rangu hbo adrie i hbo comedy sto se tice kvalitete i svega tako da ce oni ici u dodatnom paketu vjrovatno a sto se mene tice bio bih zadovoljan kad bi medju 5 novih kanala u osnovnom paketu isli arena sport 1 ( posto su 2,3,4 isto premium ko hb i fox) onda History kanal ( ne viasat history nego History) posto su najkvalitetniji sto se tice dokumenataraca i svega onda FOX ali srpski ( odlicne serije filmovi strani i domaci odlican kvalitet slike i i svega ostalog ala nova tv i RTL hrvatska sto se mene tice ta 4 kanala kad bi isla u osnovnom paketu uz vec postojicih 60 to bi bilo extra za ovu cijenu . Sve je pokriveno od sportski dogadjaja do filmova muzike serija i svega za 12 km :thumbup:
StupskaBitanga

#196 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

brazzo19 wrote:
tesko da ce fox life fox crime i slicni njemu programi ici u osnovni paket jer to je sve exluziva mislim ta dva kanala su u rangu hbo adrie i hbo comedy sto se tice kvalitete i svega tako da ce oni ici u dodatnom paketu vjrovatno a sto se mene tice bio bih zadovoljan kad bi medju 5 novih kanala u osnovnom paketu isli arena sport 1 ( posto su 2,3,4 isto premium ko hb i fox) onda History kanal ( ne viasat history nego History) posto su najkvalitetniji sto se tice dokumenataraca i svega onda FOX ali srpski ( odlicne serije filmovi strani i domaci odlican kvalitet slike i i svega ostalog ala nova tv i RTL hrvatska sto se mene tice ta 4 kanala kad bi isla u osnovnom paketu uz vec postojicih 60 to bi bilo extra za ovu cijenu . Sve je pokriveno od sportski dogadjaja do filmova muzike serija i svega za 12 km :thumbup:
nisi informisan

npr u Splitu Foxlife u B.Net ide u osnovnom paketu
Bourne

#197 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

StupskaBitanga wrote:
brazzo19 wrote:
nisi informisan

npr u Splitu Foxlife u B.Net ide u osnovnom paketu
Nisi trebao ici do Splita :D sve te kanale imas u "osnovnom" paketu Logosofta za 10KM :roll:
StupskaBitanga

#198 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naselje
Bourne

#199 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

StupskaBitanga wrote:lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naselje
Nije ni kod mene dosao :x a iskreno jedava cekam... ma da kad ce se to desiti morao bih posjetiti vidovitu Džemilu da mi reKne kad ce doci u moju mahalu :lol: da odjavim vise ovaj Elob :x (š'ooo bi ja placao dodatne pakete kad sve to mogu imati za cijenu koju sam vec naveo i puno vise) a znam da u Logosoftu nema paketa zato sam stavio navodnike...iskreno mene naj vise interesuju kanali RTL-hr i B92 a u LOL-u uslovno receno "bajde" dez dodatnih troskova... :thumbup:
StupskaBitanga

#200 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Bourne wrote:
StupskaBitanga wrote:lol nema paketa imaće samo arena sport i HBO al štaš kadaLOL nije došao u moje naselje
Nije ni kod mene dosao :x a iskreno jedava cekam... ma da kad ce se to desiti morao bih posjetiti vidovitu Džemilu da mi reKne kad ce doci u moju mahalu :lol: da odjavim vise ovaj Elob :x (š'ooo bi ja placao dodatne pakete kad sve to mogu imati za cijenu koju sam vec naveo i puno vise) a znam da u Logosoftu nema paketa zato sam stavio navodnike...iskreno mene naj vise interesuju kanali RTL-hr i B92 a u LOL-u uslovno receno "bajde" dez dodatnih troskova... :thumbup:
strah me je kada postanu jaki(na lol misim) da se neoubraze tj da ne pocnu naplacivati
a ovo za sadašnji telemach ima toliko viška kanala koji bi mogli biti zamjenjeni dobrim
Post Reply