Bezobrazluk

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

alcho

#26 Re: Bezobrazluk

Post by alcho »

hurmasica wrote:Pazi da ti sam sebe ne zajebes, jer ipak mislim da je to sto radis cak i krivicno djelo. U svakom slucaju pohvale za snalazljivost, ali budi oprezan.
Nije krivicno djelo dok ga ne uhvate :D
burekodsira

#27 Re: Bezobrazluk

Post by burekodsira »

phenix_usk wrote:sve u corelu napravim prvo skeniram origin potvrdu pa na njoj izbrise potpis... i onda to isprintam na masniji papir onaj slican opcinskom, zatim opet isprintam ali samo zig koji sam prethodno izdvojio sa origin dokumenta i najestim ga na istu poziciju di je na orginalnom dokumentu, to radim da zig bude masniji kako se nebi skuzilo da je printan... a potpisem se sam umjesto gospodje iz maticnog ureda i ostalih drzavnih sluzbi...eto... kad mene drzave jebe i ja cu nju!

kad si tako pametan, bolje da si to sa parama uradio i onda odes fino i platis orginalnu potvrdu... *smajlikojikrhaglavusomodzid*
phenix_usk

#28 Re: Bezobrazluk

Post by phenix_usk »

50 komada papira kosta 5 KM
a meni sam put to travnika da izvadim silne potvrde treba najmanje 30 maraka goriva + pare za potvrde, pa sad ti racunaj...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#29 Re: Bezobrazluk

Post by Truba »

gdje ima da se kupi onog papira što izgleda ko diploma
a prazna mjesta samo za ime
bacam se i ja u biznis :mrgreen:

tako su meni stampali diplomu iz engleskog i racunara...
ludamala

#30 Re: Bezobrazluk

Post by ludamala »

Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
madner

#31 Re: Bezobrazluk

Post by madner »

phenix_usk wrote:Sveti printer i skenr, jednom izvadio tu potvrdu i otad sam svoje pravim... i zaboli me, ionako je vecina ljudi koji prima te dokumente polupismeno da nitko ni ne skuzi da je potvrda fejk!
To je dobro dok jednom ne ubodes na konkursu. Pa onda strijepis da ti tu fotokopiju ne izvuku jednog ljepog dana...
alcho

#32 Re: Bezobrazluk

Post by alcho »

ludamala wrote:Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
Pa nismo svi tako "pametni" kao ti, pa da nam je vec pri rodjenju u mozak utisnuta informacija da "nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu" :dance:
poznanik

#33 Re: Bezobrazluk

Post by poznanik »

alcho wrote:
ludamala wrote:Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
Pa nismo svi tako "pametni" kao ti, pa da nam je vec pri rodjenju u mozak utisnuta informacija da "nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu" :dance:

Riječ je o sudskoj taksi, ne o administrativnoj.
hurmasica

#34 Re: Bezobrazluk

Post by hurmasica »

nekad bilo sad se spominjalo,vidi se da si luda mala, prije nego sto objavis post i pravis se pametna bar se potrudi da procitas temu koja ima jedva tri stranice. Pametnice moja, sada i nezaposleni uveliko placaju taksu za tu potvrdu, oslobodjen si samo ako si penziner ili sehitska porodica.
Post Reply