Nije krivicno djelo dok ga ne uhvatehurmasica wrote:Pazi da ti sam sebe ne zajebes, jer ipak mislim da je to sto radis cak i krivicno djelo. U svakom slucaju pohvale za snalazljivost, ali budi oprezan.
Bezobrazluk
Moderator: anex
- alcho
#26 Re: Bezobrazluk
- burekodsira
#27 Re: Bezobrazluk
phenix_usk wrote:sve u corelu napravim prvo skeniram origin potvrdu pa na njoj izbrise potpis... i onda to isprintam na masniji papir onaj slican opcinskom, zatim opet isprintam ali samo zig koji sam prethodno izdvojio sa origin dokumenta i najestim ga na istu poziciju di je na orginalnom dokumentu, to radim da zig bude masniji kako se nebi skuzilo da je printan... a potpisem se sam umjesto gospodje iz maticnog ureda i ostalih drzavnih sluzbi...eto... kad mene drzave jebe i ja cu nju!
kad si tako pametan, bolje da si to sa parama uradio i onda odes fino i platis orginalnu potvrdu... *smajlikojikrhaglavusomodzid*
-
phenix_usk
#28 Re: Bezobrazluk
50 komada papira kosta 5 KM
a meni sam put to travnika da izvadim silne potvrde treba najmanje 30 maraka goriva + pare za potvrde, pa sad ti racunaj...
a meni sam put to travnika da izvadim silne potvrde treba najmanje 30 maraka goriva + pare za potvrde, pa sad ti racunaj...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#29 Re: Bezobrazluk
gdje ima da se kupi onog papira što izgleda ko diploma
a prazna mjesta samo za ime
bacam se i ja u biznis
tako su meni stampali diplomu iz engleskog i racunara...
a prazna mjesta samo za ime
bacam se i ja u biznis
tako su meni stampali diplomu iz engleskog i racunara...
-
ludamala
#30 Re: Bezobrazluk
Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
- madner
#31 Re: Bezobrazluk
To je dobro dok jednom ne ubodes na konkursu. Pa onda strijepis da ti tu fotokopiju ne izvuku jednog ljepog dana...phenix_usk wrote:Sveti printer i skenr, jednom izvadio tu potvrdu i otad sam svoje pravim... i zaboli me, ionako je vecina ljudi koji prima te dokumente polupismeno da nitko ni ne skuzi da je potvrda fejk!
- alcho
#32 Re: Bezobrazluk
Pa nismo svi tako "pametni" kao ti, pa da nam je vec pri rodjenju u mozak utisnuta informacija da "nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu"ludamala wrote:Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
- poznanik
#33 Re: Bezobrazluk
alcho wrote:Pa nismo svi tako "pametni" kao ti, pa da nam je vec pri rodjenju u mozak utisnuta informacija da "nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu"ludamala wrote:Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav
Riječ je o sudskoj taksi, ne o administrativnoj.
-
hurmasica
#34 Re: Bezobrazluk
nekad bilo sad se spominjalo,vidi se da si luda mala, prije nego sto objavis post i pravis se pametna bar se potrudi da procitas temu koja ima jedva tri stranice. Pametnice moja, sada i nezaposleni uveliko placaju taksu za tu potvrdu, oslobodjen si samo ako si penziner ili sehitska porodica.ludamala wrote:Draga djevojko kad si vec tako pametna onda bi trebala znati da nezaposleni uz karton sa biroa ne placaju taksu, odn. da su oslobodjeni takse. Malo vise informacija i sve ce biti lakse! Pozdrav