Bežični Telefon
Moderator: Benq
-
SerijeSync
#1 Bežični Telefon
Jel postoji mogućnost dodati treći telefon na bazu, dakle ima baza ima drugi bežični a treba mi još jedan, ono samo da ga ukopčam u struju i da ga baza prepozna 
- Benq
#2 Re: Bežični Telefon
Nekada je to bilo moguce sa Panasonic telefonima , stavi se dodatna slusalica u bazu i drzi se tipka za paljenje dok se slusalica ne registruje na bazi. Da li je to sada moguce, ne znam..
-
SerijeSync
#3 Re: Bežični Telefon
Panasonic je, ali baza nema drugog utora, već samo jedan na koji je prikopčana na modem.Benq wrote:Nekada je to bilo moguce sa Panasonic telefonima , stavi se dodatna slusalica u bazu i drzi se tipka za paljenje dok se slusalica ne registruje na bazi. Da li je to sada moguce, ne znam..
- Benq
#4 Re: Bežični Telefon
Znam kako je bilo kod Telecom telefona , jedna baza , dvije slusalice , trecu ako kupis , stavis je u tu bazu i drzis tipku za paljenje dok se ne registruje na bazi. Ili mozes uraditi nesto jednostavnije , kupi razdjelnik , iskljucis zicu koja ide u bazu telefona i ukljucis je u razdjelnik , a onda u njega ukljucis obje baze sa telefonima.SerijeSync wrote: Panasonic je, ali baza nema drugog utora, već samo jedan na koji je prikopčana na modem.
Tako je radilo kod mene prije nesto vise od godinu dok nisam ostavio samo jednu slusalicu.
-
SerijeSync
#5 Re: Bežični Telefon
znači iskopčam ovaj ubacim drugi dok se ne rega i onda vratim stari ponovo!!
- Benq
#6 Re: Bežični Telefon
Da ali u tom slucaju samo slusalicu , bazu ne diras nista. Slusalica mora biti identicna kao ove koje vec imas. Ne znam sad jesu li pravili kakvu zastitu oko toga. U krajnjem slucaju mozes ovo sto sam ti rekao za razdjelnik.