Srdačan pozdrav svima ! Uskoro selim na novu lokaciju, u Vogošću. Nijedan internet provajder neće dotamo da dovodi internet, jer sam u zabacenom djelu Vogosce. Naravno, BH telecom ne dolazi u obziro, đubrad kradu više nego iko, upload katasrofa a meni to najpotrebnije.
Provjerio sam ovaj internet i čini mi se dobar: http://www.t3t.ba/
Radi se o bezicnom internetu sa nekom tehologijom koja se koristi u Aziji i Americi vec neko vrijeme, zove se CDMA (Code Division Multiple Access)
NAJBITNIJE OD SVEGA: ČUO SAM DA BEZICNIM INTERNETIMA PING VARIRA, JA IGRAM IGRE U KOJIMA JE PING BITAN, JEL ISTINA TO ZA PADANJE PINGA ? IMAJTE U VIDU DA JE OVO TA NEKA CDMA tehnologija mozda je drukcije. I JOS NESTO BITNO; OCE LI MI PING OPADATI, DOWNLOAD I UPLOAD USPORITI JER SAM U ZABACENOM DJELU VOGOSCE ?
HVALA VAM MNOGO !!!!
Bežični internet - Ping (POMOZITE)
Moderator: Benq
- rovac13
#2 Re: Bežični internet - Ping (POMOZITE)
Ja sam davno koristio razne wireles opcije.
Moze da radi dobro,jedino sto cesto kod svih nastane problem zato sto postanu gladni.Npr onaj koji pruza usluge ima interneta dovoljno za 100 ljudi,a njemu se osladilo pa to interneta proda na 300 ljudi.I tako mi uvece svi sjedemo za kompjutere kad ono ne moze ni naopako,otimamo se za net,tad ne valja nikako.
Uglavnom to se uvijek svodi na nekad dobar nekad los.
U poredjenju sa adsl om su uglavnom svi wireles losiji.Na adsl u je los upload,ali je stabilan internet .
Ja sam cesto vozio gtr2 i rfactor online radilo je savrseno.
Moze da radi dobro,jedino sto cesto kod svih nastane problem zato sto postanu gladni.Npr onaj koji pruza usluge ima interneta dovoljno za 100 ljudi,a njemu se osladilo pa to interneta proda na 300 ljudi.I tako mi uvece svi sjedemo za kompjutere kad ono ne moze ni naopako,otimamo se za net,tad ne valja nikako.
Uglavnom to se uvijek svodi na nekad dobar nekad los.
U poredjenju sa adsl om su uglavnom svi wireles losiji.Na adsl u je los upload,ali je stabilan internet .
Ja sam cesto vozio gtr2 i rfactor online radilo je savrseno.