bez komentara...
- rumenige_brajtner
#26 Re: bez komentara...
vidi goluba sto se razgoropadio 
- vjesticanametli
#27 Re: bez komentara...
i meni je palo na pamet da je neki lopov pa brani onog slinu sto pokusa krasti
- gOHLUB
#28 Re: bez komentara...
Nauci se citati.rumenige_brajtner wrote:vidi goluba sto se razgoropadio
A gdje sam ja to napisao da branim lopove?. Samo kazem da ih je uvijek bilo u ovom gradu, za koji ti i ovaj karananasti kazete da je selo.vjesticanametli wrote:![]()
![]()
e moj golube ti pricas o nebitnim detaljima posta koji sam napisala a ja o pljackanju
samo sabur i ne srdi se o'pljackace i tebe
![]()
i meni je palo na pamet da je neki lopov pa brani onog slinu sto pokusa krastial nije znao kako
U ostalom neda mi se raspravljati sa inteligencijom koja za svoj grad (koji je usput i olimpijski grad) kaze da je selo...
- rumenige_brajtner
#29 Re: bez komentara...
nauci se pisatigOHLUB wrote:Nauci se citati.rumenige_brajtner wrote:vidi goluba sto se razgoropadio
- vjesticanametli
#30 Re: bez komentara...
i ti pricas nekome o inteligenciji goHlub-e ................
- madner
#31 Re: bez komentara...
Da se zna da nije zloglasni pokojni golub. Treba to naglasit 
- karanana
#32 Re: bez komentara...
gugane, zar se ne kaze "olimpijsko selo"?
-
delightful
#33 Re: bez komentara...
prestanite s prepucavanjem, molim vas. hvala.
- uvjek dobar gost
#34 Re: bez komentara...
Nisam siguran gdje napisati moje zaprepaštenje izazvano člankom u prošlom broju "nezavisnog" sedmičnika o zlostavljanju dječaka na aerodromskom naselju koje je trajalo oko godinu dana a bilo je izazvano nacionalnim pitanjem.... Naime dječaka su zlostavljali jer mu je majka ... kako oni kažu "vlahinja".. otac mu je policajac i još pripadnik većinskog naroda u Sarajevu...
Mada evo sad kontam nije članak izazvao u meni taj osjećaj nego sam taj događaj koji nije ni događaj u stvari jer sve skupa to zlostavljanje je trajalo oko godinu dana... sve to i ova ikebana multikulti fol mi idu na živac jer svuda oko sebe vidim samo zapišavanje teritorija, vidim sve ono što smo prije mogli vidjeti tamo gdje su kao neki drugi bili zli... jesmo li danas mi u Sarajevu ti zli i u stvari oni zadnji smo koji su napali republiku Bosnu i Hercegovinu.... i zadali joj smrtonosan udarac....
Na suočenju otac jednog od zlostavljača je još hladno rekao ocu zlostavljanog dječaka... ko ti je kriv kad si se oženio "vlahinjom".... roditelji zlostavljanog dječaka su se odselili u drugi kvart... mada mislim da ni tamo neće biti rahat...
Mislim iskreno da je taj događaj sramota jedna velika za Sarajevo, pored toga sramota je velika što nije bilo artikulisane reakcije grada ,građana... bilo koga...
Meni kao Bosancu to samo govori da sam poražen, da je ideja republike Bosne i Hercegovine izdana da su pobjedili oni koji su htjeli dijeliti i razdvajati ljude... sve u svemu danas 2008. godine nije mi jasno za šta se moj stari borio više od tri godine...
Kad se danas okrenem oko sebe u Sarajevu vidim malo onih ideala za koje su se barem naši starci borili, ili smo mi i oni mislili da se borimo za njih... nisam pametan ali jednostavno te i takve stvari ne počinju opasno nervitari i osjećam jaku potrebu da se borim protiv takvih stvari...
Ja želim ovako da se izvinem roditeljima... izvinite jer ti ljudi ne znaju šta rade... nisu ni svjesni svoje nesvjesti... da im se izvinem kao građanin Sarajeva jer takve stvari se dešavaju u gradu u kojem sam se rodio... a i ti Sarajevo izvini jer izgleda da danas svako hoda po tebi....
Mada evo sad kontam nije članak izazvao u meni taj osjećaj nego sam taj događaj koji nije ni događaj u stvari jer sve skupa to zlostavljanje je trajalo oko godinu dana... sve to i ova ikebana multikulti fol mi idu na živac jer svuda oko sebe vidim samo zapišavanje teritorija, vidim sve ono što smo prije mogli vidjeti tamo gdje su kao neki drugi bili zli... jesmo li danas mi u Sarajevu ti zli i u stvari oni zadnji smo koji su napali republiku Bosnu i Hercegovinu.... i zadali joj smrtonosan udarac....
Na suočenju otac jednog od zlostavljača je još hladno rekao ocu zlostavljanog dječaka... ko ti je kriv kad si se oženio "vlahinjom".... roditelji zlostavljanog dječaka su se odselili u drugi kvart... mada mislim da ni tamo neće biti rahat...
Mislim iskreno da je taj događaj sramota jedna velika za Sarajevo, pored toga sramota je velika što nije bilo artikulisane reakcije grada ,građana... bilo koga...
Meni kao Bosancu to samo govori da sam poražen, da je ideja republike Bosne i Hercegovine izdana da su pobjedili oni koji su htjeli dijeliti i razdvajati ljude... sve u svemu danas 2008. godine nije mi jasno za šta se moj stari borio više od tri godine...
Kad se danas okrenem oko sebe u Sarajevu vidim malo onih ideala za koje su se barem naši starci borili, ili smo mi i oni mislili da se borimo za njih... nisam pametan ali jednostavno te i takve stvari ne počinju opasno nervitari i osjećam jaku potrebu da se borim protiv takvih stvari...
Ja želim ovako da se izvinem roditeljima... izvinite jer ti ljudi ne znaju šta rade... nisu ni svjesni svoje nesvjesti... da im se izvinem kao građanin Sarajeva jer takve stvari se dešavaju u gradu u kojem sam se rodio... a i ti Sarajevo izvini jer izgleda da danas svako hoda po tebi....
- bpsang
#35 Re: bez komentara...
trebali ste ga istresti iz gaca i pustiti ga golog nek hoda po Vojnickom, ima trojka sa Vojnickog koja operise po parkinzima B-faze i Mojmilavjesticanametli wrote:prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickombiciklo vraceno samo jos nije dobio batina
![]()
![]()
nista me ne cudi vise ovdje
-
kEN0
#36 Re: bez komentara...
pa zapali je100_KA wrote:trebali ste ga istresti iz gaca i pustiti ga golog nek hoda po Vojnickom, ima trojka sa Vojnickog koja operise po parkinzima B-faze i Mojmilavjesticanametli wrote:prije 10 dana mi je sa nosaca na autu bukvalno iscupano biciklo na Mojmilu ........... sreca muz vidio i on trci a ja u auto i za kretenom i uhvatim ga na vojnickombiciklo vraceno samo jos nije dobio batina
![]()
![]()
nista me ne cudi vise ovdje