Ma ko nas šiša,anoush wrote:pa izvin'te molim vas, ali tema nije postavljena na bez cenzuredječak sa šibicama wrote:Hm da se pridruzim... mislim da nema muskarca koji nije pomislio na nesto drugo![]()
Besplatno sisanje
- fatamorgana
#26 Re: Besplatno sisanje
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#27 Re: Besplatno sisanje
mogu ja, povoljnofatamorgana wrote:Ma ko nas šiša,
- fatamorgana
#28 Re: Besplatno sisanje
more al' ako je na Ćasu,anoush wrote:mogu ja, povoljnofatamorgana wrote:Ma ko nas šiša,mislim ŠiŠati!!!!
- anoush
#29 Re: Besplatno sisanje
kec, dvica, trica, Ćasafatamorgana wrote:more al' ako je na Ćasu,anoush wrote:mogu ja, povoljnofatamorgana wrote:Ma ko nas šiša,mislim ŠiŠati!!!!
svašta ja znam
- fatamorgana
#30 Re: Besplatno sisanje
Ovo k'o ping pong, ispade mi loptica, 
- anoush
#31 Re: Besplatno sisanje
fatamorgana wrote:Ovo k'o ping pong, ispade mi loptica,
de ispusti još koju, al' obuci minjak prethodno
- fatamorgana
#32 Re: Besplatno sisanje
jel' ti to mene vidiš kao laku ženu,anoush wrote:fatamorgana wrote:Ovo k'o ping pong, ispade mi loptica,
- headbanger
#33 Re: Besplatno sisanje
opa minjaci sisanje saginjanje pingpong
gori hala
gori hala
- anoush
#34 Re: Besplatno sisanje
da ne bude da chatamofatamorgana wrote:jel' ti to mene vidiš kao laku ženu,anoush wrote:fatamorgana wrote:Ovo k'o ping pong, ispade mi loptica,
ne, ne vidim te kao laku ženu
-
AmoK
#35 Re: Besplatno sisanje
Ulazi covjek u servis za mobilne telefone i rece: - Daj molim te, ugradi mi nas jezik u telefon, zamalo ne ubih zenu i kuma !! - Kako ? - upita serviser. Evo ovako je bilo. Moja zena, frizerka, posalje mi poruku: - "Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!" - Nakon pola sata salje mi kum poruku: - "Jao kume, ala kuma dobro sisa ...!"

- headbanger
#36 Re: Besplatno sisanje
anoush wrote:
da ne bude da chatamo
ne, ne vidim te kao laku ženu, čak šta više, ne znam otkud odjednom moj najdraži sport ovdje, ali vjerovatno trebaš imati dobru frizuru, da ti šiške ne idu u oči da bi igrao ping-ponga, jel', a onda je poželjno, ako ti je budžet limitiran da se besplatno ošišaš, samo ne znam da li je dobar izbor Šabić, da ne izađeš sa šiškama u jednom oku, a kecom na drugoj strani
jest vala nista ljepse nema nego pogled kroz siske pri sisanju
-
senainter
#37 Re: Besplatno sisanje
Zovem se Zelena wrote:Imate 2 grupe na akademiji Šabić... Ovi ujutro su kao početnici i oni samo peru kosu i feniraju. Poslije neka 3 mjeseca daju ima da šišaju... A ova grupa koja je poslijepodne su kao napredniji... Oni šišaju i feniraju i farbajuFarbanje je 25 KM, to je zapravo cijena farbe a sve ostalo je džabalesku (koriste Loreal Professional).
Ja kao kokuz često koristim njihove usluge jer fakat mi je previše dati 15/20/30 KM za šišanje, obzirom da uglavnom siječem vrhove ili tanjim kosu. Tako da se meni isplati. A ono što sam do sada uspjela zaključiti, izbjegavati muške i napucane cure jer obično takvi nemaju pojma šta radeMislim, znaju oni šta rade ali su nesigurni
E ajd daj neki kontakt, kako da dodjem do tih ljudi poslijepodne. Mislim naplacuju farbu po 25 KM a kakva je to farba?
- kmirsad
#38 Re: Besplatno sisanje
- crusader
#39 Re: Besplatno sisanje
Za te pare mos kupiti kantu jupolasenainter wrote:Zovem se Zelena wrote:Imate 2 grupe na akademiji Šabić... Ovi ujutro su kao početnici i oni samo peru kosu i feniraju. Poslije neka 3 mjeseca daju ima da šišaju... A ova grupa koja je poslijepodne su kao napredniji... Oni šišaju i feniraju i farbajuFarbanje je 25 KM, to je zapravo cijena farbe a sve ostalo je džabalesku (koriste Loreal Professional).
Ja kao kokuz često koristim njihove usluge jer fakat mi je previše dati 15/20/30 KM za šišanje, obzirom da uglavnom siječem vrhove ili tanjim kosu. Tako da se meni isplati. A ono što sam do sada uspjela zaključiti, izbjegavati muške i napucane cure jer obično takvi nemaju pojma šta radeMislim, znaju oni šta rade ali su nesigurni
E ajd daj neki kontakt, kako da dodjem do tih ljudi poslijepodne. Mislim naplacuju farbu po 25 KM a kakva je to farba?
-
senainter
#41 Re: Besplatno sisanje
Obziorom da je ova tema otisla skorz u off-topice, ja bih samo htjela da kazem da sam bila bas u akademiji i da fino sisaju i fino rade. Nisam nista platila a izasla sam sa super frizurom. Sljedeci put cu i pramenove raditi definitivno. Tako da eto sad imate povratnu informaciju. Vidjela sam da ljudi uglavnom skracuju vrhove i to, al znaju raditi tako da me bas i nije bilo strah toliko 
-
hurmasica
#42 Re: Besplatno sisanje
a jel se trebas naruciti ili samo odes onako kad ti padne na pamet? I ja sam mislila pramenove raditi pa ne znam kako to ide tamo.senainter wrote:Obziorom da je ova tema otisla skorz u off-topice, ja bih samo htjela da kazem da sam bila bas u akademiji i da fino sisaju i fino rade. Nisam nista platila a izasla sam sa super frizurom. Sljedeci put cu i pramenove raditi definitivno. Tako da eto sad imate povratnu informaciju. Vidjela sam da ljudi uglavnom skracuju vrhove i to, al znaju raditi tako da me bas i nije bilo strah toliko
- DJe_Nana
#43 Re: Besplatno sisanje
Kud ne zivim u Sa...
Mada sto se tice zena, tesko da ispunjavaju kriterije

Mada sto se tice zena, tesko da ispunjavaju kriterije

-
senainter
#44 Re: Besplatno sisanje
Pa neko je vec postavio sisanje i feniranje svaki dan od 2 do 5. Ne treba se najavljivati vec jednostavno otici poslijepodne. Ove fotografije bas i nisu tacne, jer ja sam otisla sa kosom boze sacuvaj a izasla sam sa super frizurom. Bar ovaj put, al on the other hand, mene nije strah sisanja 
- kica
#45 Re: Besplatno sisanje
Svidja mi se naslov.
I ja bih da sisam.
I ja bih da sisam.
- Bambi_na_kofeinu
#46 Re: Besplatno sisanje
A gdje je ta akademija?
-
senainter
#47 Re: Besplatno sisanje
Akademija se nalazi odmah pored bybooka, i kogagod je strah neka ga ne bude, sisam se gore vec godinu dana i svakave sam frizure pravila, vidim dosta ljudi dodje ono tipa daj samo vrhove, al ti studenti dobro sisaju i pod strogim su nadzorom profesora, dakle ne mogu vam nista lose napraviti. Mene uvijek super osisaju, a profesori su im stvarno jaaaako dobro frizeri ...
-
sha_ba
#48 Re: Besplatno sisanje
a sisaju li profesori???senainter wrote:Akademija se nalazi odmah pored bybooka, i kogagod je strah neka ga ne bude, sisam se gore vec godinu dana i svakave sam frizure pravila, vidim dosta ljudi dodje ono tipa daj samo vrhove, al ti studenti dobro sisaju i pod strogim su nadzorom profesora, dakle ne mogu vam nista lose napraviti. Mene uvijek super osisaju, a profesori su im stvarno jaaaako dobro frizeri ...
-
sokkia
#49 Re: Besplatno sisanje
dajte ljudi mjenjajte te tastatura
ja pročitao da je besplatno sisanje umjesto šišanje
ja pročitao da je besplatno sisanje umjesto šišanje
-
GaRGa
#50 Re: Besplatno sisanje
kakva je kriza, sisaju da bi imale sta toplo u zeludcu