Besplatno sisanje
-
senainter
#1 Besplatno sisanje
Nekad davno sam cula da saloni kao sto je Sabic trazi modele na kojima se ucenici trebaju vjezbati. Sta iko zna o tome? Thanks
- headbanger
#2 Re: Besplatno sisanje
i ja bi da dzaba sisam
cccccc
moro sam
cccccc
moro sam
-
sarayewo
#3 Re: Besplatno sisanje
podsjeti me na poruku koju je moj drug dobio od neke cure, u stilu: "idem prvo na satiranje, pa se vidimo u gradu" 
-
Medo u zijanu
#4 Re: Besplatno sisanje
i ja bi ovo mi veslo dosadilo...
-
alenalena
#5 Re: Besplatno sisanje
Kod Sabica ima besplatno sisanje i feniranje svakim radnim danom, to je neki vid akademije, imaju i prof. koji nadzori nad njihovim radom tako da se isplati otici, sto da ne kad je đaba.senainter wrote:Nekad davno sam cula da saloni kao sto je Sabic trazi modele na kojima se ucenici trebaju vjezbati. Sta iko zna o tome? Thanks
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#6 Re: Besplatno sisanje
neka hvala lijepo, u Šabiću su mi uništili kosu svojevremeno...alenalena wrote:Kod Sabica ima besplatno sisanje i feniranje svakim radnim danom, to je neki vid akademije, imaju i prof. koji nadzori nad njihovim radom tako da se isplati otici, sto da ne kad je đaba.senainter wrote:Nekad davno sam cula da saloni kao sto je Sabic trazi modele na kojima se ucenici trebaju vjezbati. Sta iko zna o tome? Thanks
-
alenalena
#7 Re: Besplatno sisanje
anoush wrote:neka hvala lijepo, u Šabiću su mi uništili kosu svojevremeno...alenalena wrote:Kod Sabica ima besplatno sisanje i feniranje svakim radnim danom, to je neki vid akademije, imaju i prof. koji nadzori nad njihovim radom tako da se isplati otici, sto da ne kad je đaba.senainter wrote:Nekad davno sam cula da saloni kao sto je Sabic trazi modele na kojima se ucenici trebaju vjezbati. Sta iko zna o tome? Thanks
sve je to stvar izbora, ko voli nek izvoli. ne znam za farbanje i ostale usluge kako ferceraju
- Ghost_Rider_XXX
#8 Re: Besplatno sisanje
Ja pogrešno protumačih temu. (bem ti kvakice)

- karanana
#9 Re: Besplatno sisanje
mogu li birati ko ce me sisati ili koga mi oni dadnu da sisa?
- anoush
#10 Re: Besplatno sisanje
naravno, ja ne bih više nikad u Šabić ušla, jer sam išla na šišanje, i ošiša me lik... tri godine sam poslije pokušavala ispraviti taj eksperiment....alenalena wrote:sve je to stvar izbora, ko voli nek izvoli. ne znam za farbanje i ostale usluge kako ferceraju
- anoush
#11 Re: Besplatno sisanje
u stvari, samo alenalena i ja nismo pogrešno protumačile temuGhost_Rider_XXX wrote:Ja pogrešno protumačih temu. (bem ti kvakice)![]()
![]()
![]()
![]()
- Henry Chinaski
#12 Re: Besplatno sisanje
Cak mozes birati da li da ti sisas ili da tebe neko sisa. A moze i satiranje, ako izrazis zelju...karanana wrote:mogu li birati ko ce me sisati ili koga mi oni dadnu da sisa?
-
alenalena
#13 Re: Besplatno sisanje
pa dobro sad da idem da mi eksperimentišu na glavi i ne idem, samo šišanje vrhova.anoush wrote:naravno, ja ne bih više nikad u Šabić ušla, jer sam išla na šišanje, i ošiša me lik... tri godine sam poslije pokušavala ispraviti taj eksperiment....alenalena wrote:sve je to stvar izbora, ko voli nek izvoli. ne znam za farbanje i ostale usluge kako ferceraju
- chuchumbamayumbe
#15 Re: Besplatno sisanje
Ti što sisaju u Šabiću, m/f?!
- headbanger
#16 Re: Besplatno sisanje
aaaaaa
kao frizeraj SHISHANJE bemti engleske tipkovnice
kao frizeraj SHISHANJE bemti engleske tipkovnice
-
alenalena
#17 Re: Besplatno sisanje
mješavina je pola pola.chuchumbamayumbe wrote:Ti što sisaju u Šabiću, m/f?!
- karanana
#18 Re: Besplatno sisanje
volim eksperimentisanje na glavi.
- Henry Chinaski
#20 Re: Besplatno sisanje
Možda te usput i ošišaju dok traje sisanje?
- anoush
#21 Re: Besplatno sisanje
vjeruj mi, bijaše to samo standardno šišanje, samo što je likus u jednom trenutku uzeo trimer, da mi "oblikuje" frizuru, i tu je nastala katastrofa. A ja nikad ne kažem "radi šta hoćeš" ili "paaaa ne znam, eto, malo bih da promjenim frizuru"... Samo što nisam naglasila da filirke, trimer, tanjenje kose i slično ne dolazi u obzir...alenalena wrote:pa dobro sad da idem da mi eksperimentišu na glavi i ne idem, samo šišanje vrhova.anoush wrote:naravno, ja ne bih više nikad u Šabić ušla, jer sam išla na šišanje, i ošiša me lik... tri godine sam poslije pokušavala ispraviti taj eksperiment....alenalena wrote:sve je to stvar izbora, ko voli nek izvoli. ne znam za farbanje i ostale usluge kako ferceraju
- headbanger
#22 Re: Besplatno sisanje
svi bi da sisaju glavu
...
...
- dječak sa šibicama
#23 Re: Besplatno sisanje
Hm da se pridruzim... mislim da nema muskarca koji nije pomislio na nesto drugo

- Zovem se Zelena
#24 Re: Besplatno sisanje
Imate 2 grupe na akademiji Šabić... Ovi ujutro su kao početnici i oni samo peru kosu i feniraju. Poslije neka 3 mjeseca daju ima da šišaju... A ova grupa koja je poslijepodne su kao napredniji... Oni šišaju i feniraju i farbaju
Farbanje je 25 KM, to je zapravo cijena farbe a sve ostalo je džabalesku (koriste Loreal Professional).
Ja kao kokuz često koristim njihove usluge jer fakat mi je previše dati 15/20/30 KM za šišanje, obzirom da uglavnom siječem vrhove ili tanjim kosu. Tako da se meni isplati. A ono što sam do sada uspjela zaključiti, izbjegavati muške i napucane cure jer obično takvi nemaju pojma šta rade
Mislim, znaju oni šta rade ali su nesigurni 
Ja kao kokuz često koristim njihove usluge jer fakat mi je previše dati 15/20/30 KM za šišanje, obzirom da uglavnom siječem vrhove ili tanjim kosu. Tako da se meni isplati. A ono što sam do sada uspjela zaključiti, izbjegavati muške i napucane cure jer obično takvi nemaju pojma šta rade
- anoush
#25 Re: Besplatno sisanje
pa izvin'te molim vas, ali tema nije postavljena na bez cenzuredječak sa šibicama wrote:Hm da se pridruzim... mislim da nema muskarca koji nije pomislio na nesto drugo![]()