Opa, odkud ja na ovoj temija.neron wrote:+ neelix + madnerNeelix wrote:omladina, apatija, kriza, recesija, cijene, jevreji, masoni....dokle vi dodjoste od toga sto se raji hebe za klizanje
BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
- madner
#26 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
- no_pasaran
#27 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Opet kvaliteta pokazuje svoje prednosti.dottore wrote:i to jos 3KM sat...Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava
Bilo je bazena i prije otoke pa ništa nismo od njih imali osim malo hlađenja u žabokrečinama kojekakvim. Dobro možda pretjerujem ali nije to bila kvaliteta i nije davala rezultate.
Čim se otvorio bazen olimpijskog ranga svi su pohrlili, nemamo niti jedno dijete u Sarajevu da ne zna plivati a plivanje kao sport je napredovalo 500%. Što ti kažeš izrodit ćemo nekog talenta garant aBd.
Kvalitet se isplati! On nije trošak, kvalitet je ulaganje!
Kada to shvate mnogi naši poslovni ljudi bit će BiH puno prosperitetnija a i oni će više para imati.
- jedna tamo
#28 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
nek je džaba..pa da panem... i noge slomim šta ću ondak 
-
zonbirile
#29 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
----------------------------------------------------------------Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava
nećemo sigurno,jer čova koji se vrti kao trener kupaća već 15g,nije nikad viđen u kupaćim ni u vodi.Sumnja se da uopšte zna plivati.
- BiH-x
#30 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
no_pasaran wrote:Opet kvaliteta pokazuje svoje prednosti.
Bilo je bazena i prije otoke pa ništa nismo od njih imali osim malo hlađenja u žabokrečinama kojekakvim. Dobro možda pretjerujem ali nije to bila kvaliteta i nije davala rezultate.
Čim se otvorio bazen olimpijskog ranga svi su pohrlili, nemamo niti jedno dijete u Sarajevu da ne zna plivati a plivanje kao sport je napredovalo 500%. Što ti kažeš izrodit ćemo nekog talenta garant aBd.
Kvalitet se isplati! On nije trošak, kvalitet je ulaganje!
Kada to shvate mnogi naši poslovni ljudi bit će BiH puno prosperitetnija a i oni će više para imati.
![]()
![]()
- dadoka84
#31 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Ja zbavio klizaljke. Sad jedva cekam da idem klizat ;D
- Bullet Tooth Tony
#32 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
zonbirile wrote:----------------------------------------------------------------Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava
nećemo sigurno,jer čova koji se vrti kao trener kupaća već 15g,nije nikad viđen u kupaćim ni u vodi.Sumnja se da uopšte zna plivati.
-----------------------
ja i ?
I nek ne izbacimo eto nekog plivaca vrhunskog , imamo situaciju gdje bruka djece uce da plivaju zabavljaju se , uzivaju i sta ti ja znam vise , imamo kantonalnu ligu u vaterpolu imamo evo bas preko vikenda medjunarodni plivacki miting gdje ce nastupiti 350 malisana , imamo bazen na kojem su igrale najbolje ekipe u vaterpolu trenutno ...... to je meni jedan veliki plus i hebo vas vise taj negativni stav prema svemu. necemo oa necemo, sta god , odma necemo
P.S
Ne , ne radim na bazenu niti imam nekog ko tamo radi , znaci nemam veze sa njim nikakve , ali ubi u pojam ovo necemo, mi to ne mozemo, itd itd
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#33 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Bullet Tooth Tony wrote: -----------------------
-
zonbirile
#34 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
----------------------------------------Bullet Tooth Tony wrote:zonbirile wrote:----------------------------------------------------------------Bullet Tooth Tony wrote:zato je bazen krcat , ako ne izrodimo kakvog phelpsa u 5-6 narednih godina, evo glava
-----------------------
ja i ?
I nek ne izbacimo eto nekog plivaca vrhunskog , imamo situaciju gdje bruka djece uce da plivaju zabavljaju se , uzivaju i sta ti ja znam vise , imamo kantonalnu ligu u vaterpolu imamo evo bas preko vikenda medjunarodni plivacki miting gdje ce nastupiti 350 malisana , imamo bazen na kojem su igrale najbolje ekipe u vaterpolu trenutno ...... to je meni jedan veliki plus i hebo vas vise taj negativni stav prema svemu. necemo oa necemo, sta god , odma necemo
P.S
Ne , ne radim na bazenu niti imam nekog ko tamo radi , znaci nemam veze sa njim nikakve , ali ubi u pojam ovo necemo, mi to ne mozemo, itd itd
malo šale,ali istinito-jedan od trenera
- dadoka84
#35 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Ima li termina nedjeljom. Ide li ko veceras.
- because_of_you
- braca
#37 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
I OVO govori o firmi ZOI 84: nisu u stanju da stave na svoju web stranicu termine klizanja, sve neke shifre S1, S2, S3, moras biti James Bond da bi skontao. A da ne govorim da nisu u stanju putem medija JAVITI gradjanstvu da na Bjelasnici IMA snijega (kada ga ima, kao sto ga je bilo proslih dana). Za sta primaju platu koje pi*ke materine?
Ma, sve ovo sto radi u "drzavnim" firmama, javnim servisima, sve te parazite, sve bih ja to rastjerao pa neka onda strajkuju pred vladom. Isao, npr, prije par dana kupiti u posti AirAba telefonsku karticu, zena, vidim je i prije nego sam ista pitao, smotana k'o sajla, a kada sam je pitao za karticu, izgubila se pravo, k'o da trazim nuklearno gorivo. Nakon sto joj je kolegica pomogla, nastao je haos kada sam trazio - racun. Jedva nekako. Elem, ocito je da ju je neko uvalio na to radno mjesto, samo da je uhljebi. Goni ih sve u p.m.
Private business rules!
Ma, sve ovo sto radi u "drzavnim" firmama, javnim servisima, sve te parazite, sve bih ja to rastjerao pa neka onda strajkuju pred vladom. Isao, npr, prije par dana kupiti u posti AirAba telefonsku karticu, zena, vidim je i prije nego sam ista pitao, smotana k'o sajla, a kada sam je pitao za karticu, izgubila se pravo, k'o da trazim nuklearno gorivo. Nakon sto joj je kolegica pomogla, nastao je haos kada sam trazio - racun. Jedva nekako. Elem, ocito je da ju je neko uvalio na to radno mjesto, samo da je uhljebi. Goni ih sve u p.m.
Private business rules!
- dadoka84
#38 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Ja sam bio veceras i bilo je bas fino. Nisam desetak godina stao na klizaljke. Jedva cekam opet. ;D
- because_of_you
#39 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
dadoka84 wrote:Ja sam bio veceras i bilo je bas fino. Nisam desetak godina stao na klizaljke. Jedva cekam opet. ;D
Koliko bude raje?
- dadoka84
#40 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Nije bilo puno. Moze se slobodno kretati. A kasnije se jos ispraznilo. Meni to i odgovara, posto imam vise prostora za sebe i "manevre" tipa kako ostati na 2 noge 
- because_of_you
#41 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Kad sam vidjela riječ "manevre" kontam ovo od onih što rasturaju, kad ono...
Ja trebala danas ići na onaj u 18h, i frendica otkaza u 16:30
Ma valjda nije sramota ići sama 
Ja trebala danas ići na onaj u 18h, i frendica otkaza u 16:30
- dadoka84
#42 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Meni nije, bilo je djece koja su sama klizala 
- Urban B.
#43 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
treba u nedelju organizovat okupljanje raje s foruma,ko zeli nek dodje i smanji kucanje kako nema raje
imal vas raspolozenih?:D
- Ma.Le.Na
#44 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
pa nikad nista nisam lomila...valjda je vrijeme da i tu skolu prodjemUrban B. wrote:treba u nedelju organizovat okupljanje raje s foruma,ko zeli nek dodje i smanji kucanje kako nema raje![]()
- because_of_you
#45 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Urban B. wrote:treba u nedelju organizovat okupljanje raje s foruma,ko zeli nek dodje i smanji kucanje kako nema raje![]()
+1
- dadoka84
#46 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Ja sam mislio na onaj jutarnji termin 
- inspektorica javert
#47 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
+2because_of_you wrote:Urban B. wrote:treba u nedelju organizovat okupljanje raje s foruma,ko zeli nek dodje i smanji kucanje kako nema raje![]()
+1
- Filter
#48 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
sto bi te bilo sramota, laganini... djuturumskibecause_of_you wrote:
Ma valjda nije sramota ići sama
meni je najbolji vecernji termin (ima i starijih od mene
- because_of_you
#49 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Jučer smo bile, i nismo znale da je u 18h termin za Klub (btw bilo ih možda 4-5 što spadaju u taj termin). I pokušale isposlovati da i nas pusti, nekakav što radi tamo, napriča on svašta, uglavnom, dobile smo besplatan (jedan od komercijalnih) termin i klizaljke za danas 
- dadoka84
#50 Re: BESPLATNO klizanje u Sarajevu: nigdje nikoga!
Ja jedva cekam opet