Info iz prve rukesandra01 wrote:Ej ljudi a do kada traje klizanje?Mislim do kog mjeseca?Mart,April???
Sutra opet
Info iz prve rukesandra01 wrote:Ej ljudi a do kada traje klizanje?Mislim do kog mjeseca?Mart,April???
jesi savladala tehnike borbe sa razuzdanim tinejdzerimaZovem se Zelena wrote:Info iz prve rukesandra01 wrote:Ej ljudi a do kada traje klizanje?Mislim do kog mjeseca?Mart,April???januar i februar 100% a ako je suditi po prošloj godini moglo bi i do kraja marta
![]()
Sutra opet
Manic Psycho wrote:jesi savladala tehnike borbe sa razuzdanim tinejdzerimaZovem se Zelena wrote:Info iz prve rukesandra01 wrote:Ej ljudi a do kada traje klizanje?Mislim do kog mjeseca?Mart,April???januar i februar 100% a ako je suditi po prošloj godini moglo bi i do kraja marta
![]()
Sutra opet
zar ima takvih termina, da nisu uveli neki 18+ termin poslije 22:00Zovem se Zelena wrote:naravno! Izbjegavam termine sa razurdanim tinejdžerima
jok, neJma vijagre za onaj balonZovem se Zelena wrote:Raja, šta je sa klizanjem? Digoše li onaj balon?
ŠtetaFilter wrote:jok, neJma vijagre za onaj balonZovem se Zelena wrote:Raja, šta je sa klizanjem? Digoše li onaj balon?![]()