Treba mi neka aplikacija za android preko koje mogu zvati fiksne telefone u inostranstvu besplatno i neka s kojom mogu slati besplatne poruke, a da nije viber, whatsapp ili nešto tako slično. Molio bih vaša iskustva u vezi tih aplikacija.
Poslano sa mog LG-H440n koristeći Tapatalk
Besplatni pozivi i poruke
Moderator: Benq
- Sephora
#2 Re: Besplatni pozivi i poruke
Sumnjam da postoji app za fixne brojeve...
- xamp
#3 Re: Besplatni pozivi i poruke
Skype pa plati
Jeftino ti je za fiksne pravo.
- Sephora
#4 Re: Besplatni pozivi i poruke
Ali on nece da placa... Zeli besplatnu komunikaciju...xamp wrote:Skype pa platiJeftino ti je za fiksne pravo.
- Karabaja
#5 Re: Besplatni pozivi i poruke
Ne znam za besplatnu, ali znam za prejeftinu varijantu: VoipBuster. Ima i drugih naziva, npr. VoipCheap ali je to sve isti servis. Za neku sitnu lovu (cca 10 €) možeš dobiti flat za fiksne telefone većine zemalja svijeta, a kod nekih i za mobitele. SMS se također može slati.
Ja sam to prije koristio pravo puno jer imam rodbine u inostranstvu, ali od kako se pojavio Viber, sve mi rjeđe treba.
Ja sam to prije koristio pravo puno jer imam rodbine u inostranstvu, ali od kako se pojavio Viber, sve mi rjeđe treba.
- xamp
#6 Re: Besplatni pozivi i poruke
"I tata bi sine"... sumnjam da ce naci besplatno skroz, ali ovo je prakticno besplatno... pogotovo sto zvuci da mu to treba za neku vrstu posla ili nesto slicno na cemu bi vjerovatno mogao zaraditi novac... minimalno ulaganje za zaradu je normalna stvar.Sephora wrote:Ali on nece da placa... Zeli besplatnu komunikaciju...xamp wrote:Skype pa platiJeftino ti je za fiksne pravo.
- Sephora
#7 Re: Besplatni pozivi i poruke
Ma znam i ja da postoje app samo za mob tel. A ne za kucne.. Za kucne postoje druge opcije uz mjesecne prepalte za fix brojeve..xamp wrote:"I tata bi sine"... sumnjam da ce naci besplatno skroz, ali ovo je prakticno besplatno... pogotovo sto zvuci da mu to treba za neku vrstu posla ili nesto slicno na cemu bi vjerovatno mogao zaraditi novac... minimalno ulaganje za zaradu je normalna stvar.Sephora wrote:Ali on nece da placa... Zeli besplatnu komunikaciju...xamp wrote:Skype pa platiJeftino ti je za fiksne pravo.