besplatni kursevi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

madnessa

#26 Re: besplatni kursevi

Post by madnessa »

postoji opcija da se pohadjaju kursevi preko zavoda za zaposljavanje. odete do zavoda da vidite je li akcija u toku, odete do organizacije u kojoj ste odabrali kurs da vam daju materijale (cjenovnik i sl, to vam u zavodu kazu sta vam treba). tacne korake ne znam, ali znam 100% da je islo preko biroa za zaposljavanje i da se moglo bilo koji kurs do 300KM. te akcije su jako ceste. ne moze se uzeti vise kurseva od jednom, ali nakon zavrsenog jednog imate pravo da upisete drugi ili naredni stepen istog.
Jara

#27 Re: Re:

Post by Jara »

sanabe wrote:
Urban B. wrote:
RIZVA wrote:imas u centru "king fahd" na alipašinom polju besplatne kurseve informatike, enlgleskog, arapskog
al samo ako dodjes podvrnutih tola i povecom bradom :)

Nije istina. 8-) Ne izmisljaj
Imaju li dres kod za žene, polaznice kursa?
vesna555

#28 Re: besplatni kursevi

Post by vesna555 »

Zna li neko koji kurs informatike se priznaje kod zapošljavanja u banci/centralnoj banci/drzavnoj sluzbi?
Sta treba zavrsavati, tj. koje module, MS Office, Win, internet...?
Hvala :)
ja.neron

#29 Re: besplatni kursevi

Post by ja.neron »

ako imaš štelu ne treba ti ništa slično u trenutku zapošljavanja već ćeš ti to poslije nabaviti tj. završiti
vesna555

#30 Re: besplatni kursevi

Post by vesna555 »

ja.neron wrote:ako imaš štelu ne treba ti ništa slično u trenutku zapošljavanja već ćeš ti to poslije nabaviti tj. završiti
Nemam stelu, niti sam se prijavljivala za takve poslove do sada, samo mislim da je korisno imati te certifikate za buducnost i ako se odlucim ici odvde da imam spremne dokumente i da ne idem na srklet.
mini2

#31 Re: besplatni kursevi

Post by mini2 »

zna li neko je li ima negdje kurs besplatnog učenja francuskog jezika u toku avgusta??
Glas

#32 Re: Re:

Post by Glas »

sanabe wrote:
Jara wrote: Imaju li dres kod za žene, polaznice kursa?
Ne. Ozbiljno. Rodica moja jedan kurs zavrsila kod njih, sada ide na drugi. Studentica je pa joj pase sto je besplatno. Oblaci se k'o vecina studentica, fakmerke i tako to :mrgreen: . Nije pokrivena.
:lol: :lol: :lol:
hurmasica

#33 Re: Re:

Post by hurmasica »

al samo ako dodjes podvrnutih tola i povecom bradom :)

pohadjala sam kus konverzacijskog jezika u centru krlaj fahd i zaista je sve najnormalnije. u grupi od nas dvadesetak bilo je samo dvije-tri pokrivene djevojke. Predavacica je bila strankinja, cini mi se iz velike britanije i hriscanka je. najnormalniji kurs kao bilo gdje drugo, samo sto je besplatan. od drugih polaznica sam saznala da su im i ostali kursevi fantasticni, imaju jako dobre i kvalitetne predavace, samo su ljudi skepticni jer misle da tamo idu samo vehabije, sto nije istina.
i jos se razlikuje po tome sto su imaju odvojene muske i zenske grupe, sto je meni licno i vise odgovaralo.
Last edited by hurmasica on 27/07/2011 22:31, edited 2 times in total.
hurmasica

#34 Re: besplatni kursevi

Post by hurmasica »

vesna555 wrote:Zna li neko koji kurs informatike se priznaje kod zapošljavanja u banci/centralnoj banci/drzavnoj sluzbi?
Sta treba zavrsavati, tj. koje module, MS Office, Win, internet...?
Hvala :)
odi u Poliglot, to ti je na obali preko puta papagajke, kurs racunara je 100KM
Jara

#35 Re: Re:

Post by Jara »

hurmasica wrote:
Jara wrote: al samo ako dodjes podvrnutih tola i povecom bradom :)

pohadjala sam kus konverzacijskog jezika u centru krlaj fahd i zaista je sve najnormalnije. u grupi od nas dvadesetak bilo je samo dvije-tri pokrivene djevojke. Predavacica je bila strankinja, cini mi se iz velike britanije i hriscanka je. najnormalniji kurs kao bilo gdje drugo, samo sto je besplatan. od drugih polaznica sam saznala da su im i ostali kursevi fantasticni, imaju jako dobre i kvalitetne predavace, samo su ljudi skepticni jer misle da tamo idu samo vehabije, sto nije istina.
i jos se razlikuje po tome sto su imaju odvojene muske i zenske grupe, sto je meni licno i vise odgovaralo.
Molim ispravku krivog navoda, podvučeno crnim nisu moje riječi... :skoljka:
znam da nije namjerno, al' eto :)
hurmasica

#36 Re: Re:

Post by hurmasica »

sory, pogresno kopirano
Jara

#37 Re: Re:

Post by Jara »

hurmasica wrote:sory, pogresno kopirano
Ništa, ništa, događa se ;-)
valter.ba

#38 Re: besplatni kursevi

Post by valter.ba »

Ima li bilo gdje u SA ili okolini organizovano polaganje testa poznavanja rada na racunaru? Dakle ne treba mi kurs jer sve to znam, zelio bih samo platiti polaganje testa jer mi treba potvrda. Hvala:wink:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Post Reply