Interesuje me dali neko ima informacije o besplatnim kursevima (informatike, engleski i sl.) u Sarajevu.
Nije da mi je bas potrebno nego zelim napokon i ja drzat certifikate u rukama
Hvala unaprijed...
Uskoro ce SBB poceti s besplatnim kursevima stranih jezika, a imas jos i u American University BiH, Kulturni centar kralj Fahd i Isaneh u Novom GraduHazza wrote:Pozz raja...
Interesuje me dali neko ima informacije o besplatnim kursevima (informatike, engleski i sl.) u Sarajevu.
Nije da mi je bas potrebno nego zelim napokon i ja drzat certifikate u rukama
Hvala unaprijed...
je šta?Bellica wrote:SBB
Savez za bolju buducnost (stranka)azurna_obala wrote:je šta?Bellica wrote:SBB
Mr. Brightside wrote:mozda u dzamiji Kralja Fahda kurs engleskog
ne znam, par drugova je islo proteklih godina... imali su prednost sto su srednjoskolci ili sta vecazurna_obala wrote:da Bog da to...ja se prijavljivala, i nisam prošla, prednost imaju oni koji su već odslušali određeni stepen, a prijava je bilo preko hiljadu, kada je bio upis nekad krajem ljeta ili u jesen, ne znam...Mr. Brightside wrote:mozda u dzamiji Kralja Fahda kurs engleskog
Isaneh/ Trg Grada Pratto do broja 8, Dobrinja 5 033/760106 [email protected]oljga wrote:a mozete li nam dati informacije gdje se nalaze te skole kurseva ili makar kontakt telefone?
Javit cu vam sve vrlo brzo kad kursevi pocnu, nema potrebe da zovete sada jer niko jos ne zna tacne termine odrzavanja.Hazza wrote:Savez za bolju buducnost (stranka)azurna_obala wrote:je šta?Bellica wrote:SBB
I da, imal kakv tel. ili adressa ?
Kursevi pocinju uskoro, napisala sam vec da cete biti obavijesteni. A American University se nalazi u ulici Fra Andjela Zvizdovica 1, Sarajevo, 033/296415 Besplatna info linija 080020137. Kursevi su bili besplatni, da li su i dan danas zaista ne znam, znam samo da je bilo organizovano, vjerujem da ima i danas, treba provjeriti.azurna_obala wrote:Ahaaa...pa kontam da li je baš stranka ta. A kada će biti kursevi? Kako se prijaviti?
A ovo sa American University BiH, gdje se nalaze oni, jesu li to besplatni kursevi?
"Lozionicka" ulica , zgrada "Sibica" ??? Jel to ozb. ??Bellica wrote:Isaneh/ Trg Grada Pratto do broja 8, Dobrinja 5 033/760106 [email protected]oljga wrote:a mozete li nam dati informacije gdje se nalaze te skole kurseva ili makar kontakt telefone?
American University BiH, Fra Andjela Zvizdovica 1, Sarajevo, 033/296415 Besplatna info linija 080020137
I jos nisam rekla da CISO Sarajevo takodjer radi besplatne kurseve stranih jezika, a oni se nalaze u Lozionickoj ulici, zgrada tzv. "Sibica", pored Biroa za zaposljavanje Novo Sarajevo ili frizerskog salona "Imidz" na cijem mjestu se sada nalazi "Slatko & Slano" ugostiteljski objekat. CISO stranicu imate i na FB pa se raspitajte za detalje
azurna_obala wrote:Ciso kurseve mogu pohađati samo oni koju su na birou, dakle ostali šipak...