Besplatna teretana
Moderator: anex
- Revolution88
#1 Besplatna teretana
Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla 
- sema911s
#2 Re: Besplatna teretana
prvi put besplatno,.,Revolution88 wrote:Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla
poslije moras bradu puustit, selamat, postajes vrlo brzo exsttrmni muslima,., pocnes razmisljat o odlasku u siriju, afganisstan,.,da se boris sa bracom,.,i vrlo brzo zavrsis u nekoj jami rupi da krvaris,.,
batali se toga.,,imas na olimpiskom 20km,., normalnu teretanu,., ima na dobrinji par komada ista tako jeftinih,.,
soryy jesil zensko ako jesi ,.,.u tu teretanu nisi dobro dosla jer po zakonu bradonja zena je nize stvorenje,.,
teretana na kruznom toku na dobrinji kosta 40km,.,dobijes zenskog trenere samo moras je ufatit u terminu i vjezbas ko proo
- travar
#3 Re: Besplatna teretana
sema911s wrote:....

-
sour cherry
#4 Re: Besplatna teretana
sema,što ti pretjera
Najbolje ti je da nazoveš i da se raspitaš o svemu.Išla sam na kurs informatike i nijedna u mojoj grupi nije bila pokrivena.
Ovo što ti govori nije tačno.Ionako sa muškarcima nećeš imati ništa.Ono što je sigurno je da su sale odvojene
Radije ipak plaćam nego da idem tamo.Podaleko.
Najbolje ti je da nazoveš i da se raspitaš o svemu.Išla sam na kurs informatike i nijedna u mojoj grupi nije bila pokrivena.
Ovo što ti govori nije tačno.Ionako sa muškarcima nećeš imati ništa.Ono što je sigurno je da su sale odvojene
Radije ipak plaćam nego da idem tamo.Podaleko.
-
antidebil
#5 Re: Besplatna teretana
koji si ti napaceniksema911s wrote:prvi put besplatno,.,Revolution88 wrote:Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla
poslije moras bradu puustit, selamat, postajes vrlo brzo exsttrmni muslima,., pocnes razmisljat o odlasku u siriju, afganisstan,.,da se boris sa bracom,.,i vrlo brzo zavrsis u nekoj jami rupi da krvaris,.,
batali se toga.,,imas na olimpiskom 20km,., normalnu teretanu,., ima na dobrinji par komada ista tako jeftinih,.,
soryy jesil zensko ako jesi ,.,.u tu teretanu nisi dobro dosla jer po zakonu bradonja zena je nize stvorenje,.,
teretana na kruznom toku na dobrinji kosta 40km,.,dobijes zenskog trenere samo moras je ufatit u terminu i vjezbas ko proo
- BadCopy
#6 Re: Besplatna teretana
Joj sad cu ti prijavit post ocu ocam 
-
klixo
#7 Re: Besplatna teretana
Kakva si ti seljacinasema911s wrote:prvi put besplatno,.,Revolution88 wrote:Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla
-
meapervitas
#8 Re: Besplatna teretana
predrasude su jedna od najgorih stvari,
- akcid
#9 Re: Besplatna teretana
sema911s wrote:prvi put besplatno,.,Revolution88 wrote:Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla
@Revolution88, zapamti: Niko nikad ništa ne daje džaba!
- BadCopy
#10 Re: Besplatna teretana
Cuj komunjare ono se naslo da komentarise.
I nije dzaba placa to neko drugi
I nije dzaba placa to neko drugi
-
antidebil
#11 Re: Besplatna teretana
kako sad ba bolan niko nista ne da dzaba. pa zar nije diktator tito sve narodu dzabe dijelioakcid wrote:sema911s wrote:prvi put besplatno,.,Revolution88 wrote:Cula sam da se u kulturnom centru "Kralj Fahd" moze ici besplatno u teretanu...ko zna termine i da li trebas biti punoljetan,..svaka informacija je dobro dosla
poslije moras bradu puustit, selamat, postajes vrlo brzo exsttrmni muslima,., pocnes razmisljat o odlasku u siriju, afganisstan,.,da se boris sa bracom,.,i vrlo brzo zavrsis u nekoj jami rupi da krvaris,.,![]()
![]()
![]()
@Revolution88, zapamti: Niko nikad ništa ne daje džaba!
bilo nam svima fino u tom rahatluku...
ah da, izvini, zaboravio sam vasu pricu.
kad je tito i komunizam u pitanju sve je bilo dzabe i casno
a kad je islam u pitanju to onda nisu cista posla
zalosno razmisljate