Besplatna stranica

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
cevapXXL

#1 Besplatna stranica

Post by cevapXXL »

Vozdra raja,

Navika mi je da uvijek svrljam po internetu kada nemam sta da radim i tako da gledam sta se zbiva oko nasega bih interneta.
Slucajno sam neki dan naletio na jednu stranicu i mogu vam reci da mi se ideja sve vise svida. Zanima me samo sta vi mislite o tome :D

http://www.bosnaoglasi.com
dario-x

Post by dario-x »

A gdje inače upražnjavaš tu naviku? Ovdje imas samo jednu poruku na forumu, i to reklamu za ovu (svoju) stranicu.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Nemoj ba Dario, vidis da cojek reklamira nacionalna bosanska jela za megalomane :D:D:D:D:D
shin

Post by shin »

Sajt je blanja.
cevapXXL

Post by cevapXXL »

dario-x wrote:A gdje inače upražnjavaš tu naviku? Ovdje imas samo jednu poruku na forumu, i to reklamu za ovu (svoju) stranicu.
E moj jarane da je bogdom moja :D
Pardon nisam zano da u prvom postu moram pisati o karanfilima ili....

A ti kao clan si prava dobrodoslica za nove korisnike :D
cevapXXL

Post by cevapXXL »

Ma care ako imas zadovoljstvo onda mi odmah brisi account.

Mislim da nemam razloga da se ovdje nekome pravdam jer nikoga nisam uvrijedio ili slicno. Neznam dali sam zaluto jel ovo srarajevo ovdje sto je misljeno pod domain-imenom nase sarajevo iz BiH i jesul ovdje bosanci i hercegovci?
horns&drums

Post by horns&drums »

Jesu ba cevap, nista se ne brini. Malo nas manje ima oko Buca/Buljakovog, oteli nam kinezi trziste :D:D:D:D

Dobrodosao na SAx, odmah se izjasni jesi li bosnjak, hrvat ili srbin pa da znamo kako da te tretiramo :D:D:D

Volis li Janicu, sta mislis o Jasmili, ides li redovno u kakvu bogomolju, kakav ti je stav o homosexualizmu, gdje si bio u ratu, koji jezik govoris, volis li susjede, smetaju li ti cirilicni natpisi na javnim ustanovama, podrzavas li jos neku reprezentaciju osim BiH, pijes li alkohol, volis li dijasporu, ko ti je omiljeni politicar?

Ovo su samo neka od pitanja na kojima ce se bazirati misljenje forumasa o tebi, dobro ih prouci :D:D:D:D
Last edited by horns&drums on 20/02/2006 10:28, edited 1 time in total.
dario-x

#8 Re: Besplatna stranica

Post by dario-x »

cevapXXL wrote:Vozdra raja,

Navika mi je da uvijek svrljam po internetu kada nemam sta da radim i tako da gledam sta se zbiva oko nasega bih interneta.
Slucajno sam neki dan naletio na jednu stranicu i mogu vam reci da mi se ideja sve vise svida. Zanima me samo sta vi mislite o tome :D

Ideja o oglasima je stara koliko i internet. :)
horns&drums

Post by horns&drums »

E da, ne spomenuh glavno pitanje: ZA KOGA NAVIJAS U FUDBALU? Od odgovora ti zavisi i moj daljnji tretman :D
cevapXXL

#10 Re: Besplatna stranica

Post by cevapXXL »

dario-x wrote:
cevapXXL wrote:Vozdra raja,

Ideja o oglasima je stara koliko i internet. :)
Ma meni se svida smao opcija da se mozes cijenkati virtuelno. Samo to sam stjeo da kazem al eto vi me napadoste bezveze :-)
dario-x

Post by dario-x »

hahaha, ova hornsova pitanja bi trebali uvest pri registraciji na forum kao i u profilu korisnika :)
Post Reply