Besplatna masaža
-
MajcinaDusica
#1 Besplatna masaža
Kod Markala na jednom haustoru piše "Nevjerovatno ali istinito - besplatna masaža" i ljudi u redu čekaju ispred. Zna li neko o čemu se u stvari radi?
- chengaba
#2 Re: Besplatna masaža
Ma te vjerovatno oni iz Eroneta ili SDA masiraju po mozgu... 
- holowey
#3 Re: Besplatna masaža
ulaz besplatan, izlaz se placa 
- johnnykola
#4 Re: Besplatna masaža
VEEEEEEEEELIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LAJK!!!!!!!!!!chengaba wrote:Ma te vjerovatno oni iz Eroneta ili SDA masiraju po mozgu...
- minjonja
#5 Re: Besplatna masaža
joj dio od vatre do michelle u ferhadiji... ne mozes napraviti 3 koraka a da te neko iz eroneta, SDA. SDP, nase stranke, studIDa ili kurseva jezika ne zaskoci. danis tanovic mi dade letakchengaba wrote:Ma te vjerovatno oni iz Eroneta ili SDA masiraju po mozgu...
-
maxell_sarajevo
#6 Re: Besplatna masaža
Nekakav Cerazem ili Cerasem nisam siguran i ima jedna spravica koju ti stave na đale i ona te kao masira.tretman traje oko 20min.Da besplatno je kao taj lik iz Koreje sto je donirao cilj mu da se narod lijeci,al besplatno, kao zdravlje nema cijene. 
- holowey
#7 Re: Besplatna masaža
prvi shot je besplatan?maxell_sarajevo wrote:Nekakav Cerazem ili Cerasem nisam siguran i ima jedna spravica koju ti stave na đale i ona te kao masira.tretman traje oko 20min.Da besplatno je kao taj lik iz Koreje sto je donirao cilj mu da se narod lijeci,al besplatno, kao zdravlje nema cijene.
-
samo malo
#8 Re: Besplatna masaža
I Radoncic je evo sredio naredne sedmice hipter pregleda besplatno za raju u pojedinim privatnim klinikama i ambulantama, obicno internisticke, ginekoloske ili preglede dojke, stitnjace, ono sto se najvise trazi.
Najavis se i imas dzaba pregled, istina ograniceno je i vjerovatno je vec popunjeno. Ali hvale vrijedan potez, jeste predizborna kampanja, ali... kad je narodu dogorilo.
Sta raja ima od SDP-a i Zlaje? prazna obecanja, realno.
Najavis se i imas dzaba pregled, istina ograniceno je i vjerovatno je vec popunjeno. Ali hvale vrijedan potez, jeste predizborna kampanja, ali... kad je narodu dogorilo.
Sta raja ima od SDP-a i Zlaje? prazna obecanja, realno.
-
denis_sa
#9 Re: Besplatna masaža
De ti momak kakva je to prica o SDA, ti ljudi rade svoj posao za nase dobro ...
- stachu
#10 Re: Besplatna masaža
denis_sa wrote:De ti momak kakva je to prica o SDA, ti ljudi rade svoj posao za nase dobro ...
Odosmo van teme.......
Al' sam se barem kvalitetno ismijao....
-
denis_sa
#11 Re: Besplatna masaža
pa zato i jeste tako kako je jer su se mnogi kvalitetno ismijali, treba uzeti sudbinu ponovo u svoje ruke i izvesti ovu drzavu na pravi put, NAROD ZNA ko to moze...
A ti se smij i dalje
A ti se smij i dalje
- smoki_choko
#12 Re: Besplatna masaža
i ja takodje vrsim besplatne masaze, al samo pripadnicama ljepseg spola 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#13 Re: Besplatna masaža
Sumnjam da zna, jer do sada te koji mogu izvesti ovu državu na pravi put još nikad nisu doveli na vlast. Ovi dosadašnji očito NE MOGU.denis_sa wrote:izvesti ovu drzavu na pravi put, NAROD ZNA ko to moze...
- debelimedo
#14 Re: Besplatna masaža
hih ja kontah ti dajes besplatne masazeMajcinaDusica wrote:Kod Markala na jednom haustoru piše "Nevjerovatno ali istinito - besplatna masaža" i ljudi u redu čekaju ispred. Zna li neko o čemu se u stvari radi?
- vjesticanametli
#15 Re: Besplatna masaža
jel to tihic iz maticara otisao u masazere
-
maxell_sarajevo
#16 Re: Besplatna masaža
Ove masaze nemaju nikakve veze sa strankama i poslije izbora ce biti besplatno
.Sada se Vi pitate od cega oni zive, kako placaju radnike eh tu spravicu i Vi sebi mozete kupiti, al cijena je oko 2000KM i tako oni prezivljavaju, a valjda je i taj gazda koji je negdje iz Koreje bogatas pa mu nije nesto stalo do nasih sitnih para, tako kazu.
-
MajcinaDusica
#17 Re: Besplatna masaža
Kako ste neozbiljni, ja postavila sasvim legitimno pitanje. U međuvremenu sam iz prve ruke saznala šta se dešava, pa ako koga zanima evo.
Poenta je u prodaji tog nekakvog korejskog masažera koji košta ko svetog petra kajgana, a masažu dobije ko sasluša predavanje o masažeru. Moja komšinica ide svaki dan - izađe ujutro prije šest (dok je još mrak, i bude je strah i cuka i zaostalih pijanaca i narkomana po klupama) da uzme broj i stoji u redu. Oni otvaraju u pola osam. Bude izmasirana i preporođena oko devet-pola deset.
Bude i žena u redu, pa ako hoće da ih besplatno masira, pretpostavljam da može podraniti da izabere najbolje.
Poenta je u prodaji tog nekakvog korejskog masažera koji košta ko svetog petra kajgana, a masažu dobije ko sasluša predavanje o masažeru. Moja komšinica ide svaki dan - izađe ujutro prije šest (dok je još mrak, i bude je strah i cuka i zaostalih pijanaca i narkomana po klupama) da uzme broj i stoji u redu. Oni otvaraju u pola osam. Bude izmasirana i preporođena oko devet-pola deset.
Bude i žena u redu, pa ako hoće da ih besplatno masira, pretpostavljam da može podraniti da izabere najbolje.