Pozdrav svima,
posjedujem nekoliko 'viska' injekcija SANDOSTATIN 30mg koje bi zelio donirati osobi kojoj je to potrebno.
Svaka injekcija kosta 5000 maraka u apoteci i to ako je ima. U Americi kosta $4,500 a u EU oko 3000Eur.
SANDOSTATIN je oktreotid (octreotide) to jest lijek koji supresuje receptore hormona rasta i aplikativan je pacjentima koji imaju probelme sa hipofizom (makroadenom ili mikroadenom hipofize)
AKO nekoga znate kome je ova injekcija potrebna a ne moze ili nema sredstava da do nje dodje, javite mi se. Da bi dobili ovu injekciju od mene trebate se pojaviti sa nalazom koji jasno kaze da vam je ova injekcija potrebna.
Sve injekcije su fabricki zapakovane/zapecacene i validnog su vremenskog roka.
LP
Besplatan lijek 5000maraka
Moderator: anex
-
Lounge Act
#2 Re: Besplatan lijek 5000maraka
.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 12:13, edited 1 time in total.
- klavirdžija
#4 Re: Besplatan lijek 5000maraka
Samo pripazi da ne daš nekom ko će ih prodati...
-
lijekpotreban
#5 Re: Besplatan lijek 5000maraka
meni je potreban lijek imam svu dokumentaciju mogu da ti pokazem nije problem ako je jos lijek u ponudi i ako je validan rok bio bi ti zahvalan
- Edin H.
#6 Re: Besplatan lijek 5000maraka
Pokusaj mu poslati pp, medjutim pogledah, covjek, cini se, dugo nije aktivam na forumu.lijekpotreban wrote:meni je potreban lijek imam svu dokumentaciju mogu da ti pokazem nije problem ako je jos lijek u ponudi i ako je validan rok bio bi ti zahvalan
-
lijekpotreban
#7 Re: Besplatan lijek 5000maraka
poslao sam privatnu poruku vidim da je davno objava bila nazalost hvalaEdin H. wrote:Pokusaj mu poslati pp, medjutim pogledah, covjek, cini se, dugo nije aktivam na forumu.lijekpotreban wrote:meni je potreban lijek imam svu dokumentaciju mogu da ti pokazem nije problem ako je jos lijek u ponudi i ako je validan rok bio bi ti zahvalan
- Edin H.
#8 Re: Besplatan lijek 5000maraka
Mozda da kontaktiras jednog of moderator i pitas da li oni mogu proslijediti email.lijekpotreban wrote:poslao sam privatnu poruku vidim da je davno objava bila nazalost hvalaEdin H. wrote:Pokusaj mu poslati pp, medjutim pogledah, covjek, cini se, dugo nije aktivam na forumu.lijekpotreban wrote:meni je potreban lijek imam svu dokumentaciju mogu da ti pokazem nije problem ako je jos lijek u ponudi i ako je validan rok bio bi ti zahvalan
Znam da je mala sansa, ali barem da znas da si probao.