Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za sve one koji jos nisu culi, u nedjelju 03.06.2007 sa pocetkom u 20:00 bice odrzan koncert Dine Merlina u Açık hava Harbiye Tiyatrosu, Harbiye,Taksim, Istanbul.
Ulaz je besplatan.
Proslijedite vijest dalje (pogotovo nasim studentima, da se ne bune kako ih niko ni o cemu nece namjerno da obavijesti):-)
İlgilenlere duyuru
Duyduk duymadık demeyin...
P.S. bice organizovan prevoz sa Bayrampaşe-Yılıdırım mahallesi, Sefköy i Pendika.
fakat je fino od Dine sto besplatno nastupa, za koncert Gorana B. ulaznica kosta 45 Eura
Jel stvarno mislis da on to iz svog dzepa placa???
zar je bitno ?
jedan je od rijetkih koji to rade
kako da ne.
i Dino skont`o da moze odrzati jedan besplatan koncert, dok je prije znao naplacivati duplo vise nego sto najave. ovdje bi reci da karta kosta 200 krona a znali su naplacivati i duplo vise.
i njegovo je prohujalo s` vihorom, pa sad i kod njega vazi "daj sta das".
ed0 wrote:
Jel stvarno mislis da on to iz svog dzepa placa???
zar je bitno ?
jedan je od rijetkih koji to rade
kako da ne.
i Dino skont`o da moze odrzati jedan besplatan koncert, dok je prije znao naplacivati duplo vise nego sto najave. ovdje bi reci da karta kosta 200 krona a znali su naplacivati i duplo vise.
i njegovo je prohujalo s` vihorom, pa sad i kod njega vazi "daj sta das".
HAHAHA DA STA DASH,TI SI BA PROHUJOS VIHOROM ,A ON NIKAD NECE STA TI JE...ON JE ZAUZEO MJESTO O KOJEM MNOGI SANJAJU I JEDAN OD RIJETKIH KOJI SE PROHUJATI
Koncert Dine Merlina sa nekom zakuskom prosle godine nekad u junu u Polat Ronesans hotelu na Yeşilköyu u Istanbulu kostao je samo nekih 100 eura (slovima; stotinu eura).
A za one koji ne znaju; koncert ne organizuje Dino Merlin sam od sebe, vec koncert organizuje i finanisra uprava grada Istanbula, na plakatima pise da je jedino ona sponzor i organizator.
A ja sam cuo iz privatnih izvora da je organizator i finansijer koncerta vladajuca AKP pod palicom naseg dragog Redze Erdoana
Bosanac sa dna kace wrote:Koncert Dine Merlina sa nekom zakuskom prosle godine nekad u junu u Polat Ronesans hotelu na Yeşilköyu u Istanbulu kostao je samo nekih 100 eura (slovima; stotinu eura).
A za one koji ne znaju; koncert ne organizuje Dino Merlin sam od sebe, vec koncert organizuje i finanisra uprava grada Istanbula, na plakatima pise da je jedino ona sponzor i organizator.
A ja sam cuo iz privatnih izvora da je organizator i finansijer koncerta vladajuca AKP pod palicom naseg dragog Redze Erdoana
Pa nije U2, majku mu...ima li zaista idiota da daju toliko za kartu...
Bosanac sa dna kace wrote:Koncert Dine Merlina sa nekom zakuskom prosle godine nekad u junu u Polat Ronesans hotelu na Yeşilköyu u Istanbulu kostao je samo nekih 100 eura (slovima; stotinu eura).
pa eto haman da ima idiota koji fdaju tolke pare..
a sinoc je bilo super
zamisli ima budala da daju toliko za kartu ,kao kad ti ovdje dash 30 i 60 za maxima npr ili erosa ili nije vazno,zamisli budala idu,toliko o tome koliko "cijenimo svoje " al malo vishe tudje nazalost,al bolje i to nego ni svoje ni tudje to je tek onda pitanje o kakvoj osobi je rijec
zamisli ima budala da daju toliko za kartu ,kao kad ti ovdje dash 30 i 60 za maxima npr ili erosa ili nije vazno,zamisli budala idu,toliko o tome koliko "cijenimo svoje " al malo vishe tudje nazalost,al bolje i to nego ni svoje ni tudje to je tek onda pitanje o kakvoj osobi je rijec
Drugo je 30 pa cak i 60, a drugo je 100...i to za koga? Ma lopovchina je to. Pa Eros je za njega Elvis. Jebote, ja ne znam, ali mislim da je karta za Stonse u Budvi duplo jeftinija Pa stvarno je lopov kad uzima 100 evra.
Ako ti je on vrijedan 100 Eura za njegovo prenemaganje, onda bujrum. To je klasicni porez na budale.
_stoKA_ wrote:bosanac e bas mı je drago da ti je bilo fino na koncertu al kako da nam nisi ranije reko, mozda bi i mi dosli
pa mrdni isnane iz te uscuhle rupetine nedje na cist zrak, ostavi se besposlicarenja na tim igricama i ostalih gluposti..
ne znam kako uopste niste mogli vidjet plakate, bili su u svakom busju, po tramvaju..
ne boj se koncert je uspio i bez vas
kad bi ti samo znao kako je postalo zanimljivo u nasoj maloj opstini i sam bi se ovamo preselio. ipak, sumnjam. ma doslo bi se al uturo bio sınav altan iz prve, stipa fazoni. al kakav nam je ispit rokno neb se nista promijenilo i da sam doso. hajd heb ga ne svira svakom dino merlin za maturu
uh...novi kolac...nekad sam i ja tamo zivio...pa pomislih da se mozda i znamo...ali ja sam vec odavno daleko od stambola...
rado se sjetim istanbulskih dana...mogu ti reci da ti i malo zavidim... uzivaj jarane...jer ako nekad odes tresce te nostalgija za ist. kao i za bosnom... uvuce se on pod kozu...
iyi keyifler diliyorum...