Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da je konacna destinacija evolucije besmrtnost. Ako bi uspijeli da razotkrijemo mehanizam po kojem ova meduza okrece proces starenja ka podmladjivanju, dostigli bi besmrtnost (a, religije bi propale).
Pa kakav im je ovo zivot, cuj cim dostignu sexualnu zrelost, opet se vracaju nazad, znaci samo do puberteta dodju i sve ispocetka. Pa kad bi i mi tako, svi bi vjecno osnovna skola bili , i vjerovatno nebi jos ni tocak otkrili
sesalmir wrote:Pa kakav im je ovo zivot, cuj cim dostignu sexualnu zrelost, opet se vracaju nazad, znaci samo do puberteta dodju i sve ispocetka. Pa kad bi i mi tako, svi bi vjecno osnovna skola bili , i vjerovatno nebi jos ni tocak otkrili
sesalmir wrote:Pa kakav im je ovo zivot, cuj cim dostignu sexualnu zrelost, opet se vracaju nazad, znaci samo do puberteta dodju i sve ispocetka. Pa kad bi i mi tako, svi bi vjecno osnovna skola bili , i vjerovatno nebi jos ni tocak otkrili
Bolje u osnovnoj skoli nego u starackom domu.
Doduse ne znam ni ko bi drzao predavanja u takvoj skoli, direktor 13-ogodisnjak pa bili bi na nivou majmuna da ovo postignemo, neka hvala.
pa kad bi to otkrili, ne bismo vjerovatno samo do puberteta dolazili...
Atrus wrote:Mislim da je konacna destinacija evolucije besmrtnost. Ako bi uspijeli da razotkrijemo mehanizam po kojem ova meduza okrece proces starenja ka podmladjivanju, dostigli bi besmrtnost (a, religije bi propale).
ali zato poskapali od gladi, te na kraju na isto dođe.
Sami kažu da nisu sigurni da meduza može ovaj proces obavljati beskonačno, nego samo vjeruju. Na isti način se svake godina otkrije lijek za karcinom, ali opet ništa jer ne mora značiti da je djelotvoran za sve bolesne.
Ako je kojim slučajem ova meduza besmrtna to mi nikada nečemo saznati i dokazati jer mi nismo tako da neko ko tvrdi da će religije zog toga propasti grdno se vara.