jednostavno bio sam u gljivarskom Raju

Moderator: anex

imam gljivarskog staza nekoliko godina ali ovo u zivotu nisam vidio Ovako nesto, tacno kao minsko polje , za 3 sahata ako nije 100kg vrganja evo glava.mufa1 wrote:Aaaa idi u k jeboteeeee
Svaka čast
pasha, nisu to slike iz bosnedidgeridoo wrote:Zar je bilo kise i padavina pa da izbiju? Bio sam na odmoru van BiH pa nisam upratio...
sad ima smislaSmrcak15 wrote:pasha, nisu to slike iz bosnedidgeridoo wrote:Zar je bilo kise i padavina pa da izbiju? Bio sam na odmoru van BiH pa nisam upratio...
100% Sverigemufa1 wrote:Koja je zemlja, bas me interesuje?
Pogodio sibingov buraz wrote:Clas Ohlson kesa,100% Svedska
Eto i mene za desetak dana gore,nadam se da ce ih biti tadSmrcak15 wrote:Pogodio sibingov buraz wrote:Clas Ohlson kesa,100% Svedska
Bit ce ih vjerovatno tek su masovno krenulibingov buraz wrote:Eto i mene za desetak dana gore,nadam se da ce ih biti tadSmrcak15 wrote:Pogodio sibingov buraz wrote:Clas Ohlson kesa,100% Svedska
Svakako gljivarski raj, volio bih jednom ovako neštoSmrcak15 wrote:prosla sedmica totalno gljivarsko ludilo, orgazam, perverzija, neznam kako vise da opisem to haoticno stanje u sumi![]()
jednostavno bio sam u gljivarskom Raju![]()
![]()

pripazi se kad beres takve jer ima slicna Medenjaci-Armillaria meleaspreca wrote:Kod mene je sad sezona ovih.....Opjata jesenske

Gdje je ovo jbt? Nije zar kod nas u Bosni?Smrcak15 wrote:prosla sedmica totalno gljivarsko ludilo, orgazam, perverzija, neznam kako vise da opisem to haoticno stanje u sumi![]()
![]()

Oduševio sam se do zadnje slike.. pa zar nije dosta bilo recimo dvije korpe... ili podijeliti prijatlejima.. ovo je haos, ali barem si nožem sjekao, to cijenimSmrcak15 wrote:prosla sedmica totalno gljivarsko ludilo, orgazam, perverzija, neznam kako vise da opisem to haoticno stanje u sumi![]()
![]()