Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dastonja
#1 Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig, pošto su u poslednjem kolu grupe D u Top 16 fazi Eurolige savladali prvaka Evrope Panatinaikos rezultatom 82:73, i tako se plasirali u četvrtfinale najjačeg klupskog takmičenja u Evropi. Sa druge strane, zvanični šampion i najskuplja ekipa u Evropi neće biti u prilici da brani trofej. Protivnik "crno-belih" u borbi za finalni turnir biće španska Tau Keramika.
Svaka cast, mali tim, najmanji budzet u Euroligi, ali zato veliko srce...
- campa_xxx
#2 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
A ovaj moj kolega lafo imao dojavu da ce Panatinaikos uzeti 100 % i ja igrao dvicudastonja wrote:Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig, pošto su u poslednjem kolu grupe D u Top 16 fazi Eurolige savladali prvaka Evrope Panatinaikos rezultatom 82:73, i tako se plasirali u četvrtfinale najjačeg klupskog takmičenja u Evropi. Sa druge strane, zvanični šampion i najskuplja ekipa u Evropi neće biti u prilici da brani trofej. Protivnik "crno-belih" u borbi za finalni turnir biće španska Tau Keramika.
- van Basten
#3 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 39&t=40130
a ova tema neka crkne, ha?
Hoćemo li onda otvarati temu za svaki pojedinačni uspjeh nekog kluba kojeg bilo ko ovdje smatra svojim? Meni, evo Fener nešto drag zbog Tanjevića... da otvorim posebnu temu - Fener u 1/4 finala?
Hoćemo li onda otvarati temu za svaki pojedinačni uspjeh nekog kluba kojeg bilo ko ovdje smatra svojim? Meni, evo Fener nešto drag zbog Tanjevića... da otvorim posebnu temu - Fener u 1/4 finala?
- Edin H.
#4 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Vidi ti grobara 
- Sir Charles
#5 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Cuj dojavucampa_xxx wrote:A ovaj moj kolega lafo imao dojavu da ce Panatinaikos uzeti 100 % i ja igrao dvicudastonja wrote:Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig, pošto su u poslednjem kolu grupe D u Top 16 fazi Eurolige savladali prvaka Evrope Panatinaikos rezultatom 82:73, i tako se plasirali u četvrtfinale najjačeg klupskog takmičenja u Evropi. Sa druge strane, zvanični šampion i najskuplja ekipa u Evropi neće biti u prilici da brani trofej. Protivnik "crno-belih" u borbi za finalni turnir biće španska Tau Keramika.
Pa sinoc je bilo, ko dobije ide dalje
- dastonja
#6 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Sport se u pravilu ne bi trebao mijesati sa politikom i takve pojedince koji to rade treba streljati... Zbog takvih kao sto je nekolicina ljudi na ovom forumu, nama nikada nece ici na bolje... Vrati se drug iz Breze odakle si dosao, ne znam sta radis u ovom gradu... Samo nam prljas zrak i zagadjujes okolinu...
-
rikardoreis
#7 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
eh, Partizan, stara djecacka predratna ljubav
cini mi se da je tad imao dusu
ili sam ja bio prenaivan
sad je nema
ne moze ni imati u onakvom dekoru...al' morma priznati da je solidna ekipa, mladici koji su sticali iskustvo u prethodne dvije - tri godine i sad su to fino naplatili...dobre zasluge pripadaju i treneru Vujosevicu koji ima smisla za mlade igrace, pa od onog koca iz Buducnosti
Vranjesa, napravio duplo boljeg igraca u Partizanu, plus kvalitetan Amerikanac....sjajno, al' dalje ne mogu, TAU ce ih u obje utakmice dobiti 
sad je nema
-
b@tto
#8 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
nije stvar u tvojoj naivnosti,tad je bilo normalno navijati za klub iz beograda ili bilo kojeg drugog grada.rikardoreis wrote:eh, Partizan, stara djecacka predratna ljubavcini mi se da je tad imao dusu
ili sam ja bio prenaivan
![]()
sad je nemane moze ni imati u onakvom dekoru...al' morma priznati da je solidna ekipa, mladici koji su sticali iskustvo u prethodne dvije - tri godine i sad su to fino naplatili...dobre zasluge pripadaju i treneru Vujosevicu koji ima smisla za mlade igrace, pa od onog koca iz Buducnosti
Vranjesa, napravio duplo boljeg igraca u Partizanu, plus kvalitetan Amerikanac....sjajno, al' dalje ne mogu, TAU ce ih u obje utakmice dobiti
i ja sam navijao za sve splitske klubove.
kad vidim zastave na tribinama prođe me čak i navijanje za atletičara dragutina topića za koga sam čuo,neprovjereno,da je bio nešto kao protiv rata u hrvatskoj i bih
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#9 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
b@tto, .... imas podforum "politika". Sve sto ti u politickim pogledima ne odgovara mozes iznijeti tamo. Ovaj put te molim da se suzdrzis. Nadam se da shvatas.
-
b@tto
#10 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
ma ok je,samo što tamo nema ove teme. 
-
arze
#11 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
ma partizan zasluzuje svaki respect!!!!
fener josh veci!!!
...al mnoge stvari su se poklopile partizanu....odlazak efesovih "zvijezda", sretna pobjeda protiv montepaschia...
Protiv Tau-a imaju itekako sansi kao i Fener protiv Siene!!
Moguce je i da obe produ dalje sto bi naravno bio veliki podvig...kad su dobili panathenaikosa mogu josh i dalje...
Fener je ekipa jaca od partizana koja jos vise ima oslonac na mladim igracima i njima je samo nebo granica, predvodeni solomonom jos kad se turkcan oporavi, kinsey, flight james white, asik, erden...itekako dobar tim!!!
fener josh veci!!!
...al mnoge stvari su se poklopile partizanu....odlazak efesovih "zvijezda", sretna pobjeda protiv montepaschia...
Protiv Tau-a imaju itekako sansi kao i Fener protiv Siene!!
Moguce je i da obe produ dalje sto bi naravno bio veliki podvig...kad su dobili panathenaikosa mogu josh i dalje...
Fener je ekipa jaca od partizana koja jos vise ima oslonac na mladim igracima i njima je samo nebo granica, predvodeni solomonom jos kad se turkcan oporavi, kinsey, flight james white, asik, erden...itekako dobar tim!!!
- dast
#12 Re: Beogradski Partizan u cetvrtfinalu!!
Okliznuo se Fener... Nisu valjda dobro pobrisali parket prije mecha, pa su nesretno izgubilivan Basten wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 39&t=40130
Patizan rulzzzz!