Beogradski "b92"

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
GORI UŠI VINETU

#1 Beogradski "b92"

Post by GORI UŠI VINETU »

Kad malo bolje razmislim,stanovnici RS-a su mnogo veći Srbi od Srba u Srbiji.Jedan prijatelj mi je preporučio site "b92 vesti" i bio sam poprilično iznenađen zadovoljavajućom dozom objektivnosti tog portala.No,ono što me frapiralo jeste činjenica da su komentari korisnika u određenim temama puno više naklonjeni Europskoj Uniji,SAD-u,pa ako hoćete i zemljama u okruženju nego njihovom Premijeru.Prosto je nevjerovatno da Gosp. Koštunica ima tako loš rejting u vlastitom narodu,a da ga u jednom dijelu BiH doživljavaju kao najvećeg zaštitnika nacionalnih interesa (uz dužno poštovanje da se radi o Srpskom narodu i tamo i ovamo).
callmethebreeeze

#2 Re: Beogradski "b92"

Post by callmethebreeeze »

GORI UŠI VINETU wrote:Kad malo bolje razmislim,stanovnici RS-a su mnogo veći Srbi od Srba u Srbiji.Jedan prijatelj mi je preporučio site "b92 vesti" i bio sam poprilično iznenađen zadovoljavajućom dozom objektivnosti tog portala.No,ono što me frapiralo jeste činjenica da su komentari korisnika u određenim temama puno više naklonjeni Europskoj Uniji,SAD-u,pa ako hoćete i zemljama u okruženju nego njihovom Premijeru.Prosto je nevjerovatno da Gosp. Koštunica ima tako loš rejting u vlastitom narodu,a da ga u jednom dijelu BiH doživljavaju kao najvećeg zaštitnika nacionalnih interesa (uz dužno poštovanje da se radi o Srpskom narodu i tamo i ovamo).
na zalost b92 vazi kao neka vrsta oaze gdje se skupljaju normalni ljudi. pogledaj druge srpske sajtove i sta korisnici misle o b92 pa ce ti neke stvari biti jasnije.
van Basten

Post by van Basten »

b92 još iz devedesetih ima reputaciju mjesta gdje se okuplja normalan svijet ili "izdajice" po riječniku većine tamo, tako da procenat normalnih komentara tamo, nažalost, ništa ne govori o procentu takvih komentara u Srbiji.
obuca

#4 Re: Beogradski "b92"

Post by obuca »

callmethebreeeze wrote:
GORI UŠI VINETU wrote:Kad malo bolje razmislim,stanovnici RS-a su mnogo veći Srbi od Srba u Srbiji.Jedan prijatelj mi je preporučio site "b92 vesti" i bio sam poprilično iznenađen zadovoljavajućom dozom objektivnosti tog portala.No,ono što me frapiralo jeste činjenica da su komentari korisnika u određenim temama puno više naklonjeni Europskoj Uniji,SAD-u,pa ako hoćete i zemljama u okruženju nego njihovom Premijeru.Prosto je nevjerovatno da Gosp. Koštunica ima tako loš rejting u vlastitom narodu,a da ga u jednom dijelu BiH doživljavaju kao najvećeg zaštitnika nacionalnih interesa (uz dužno poštovanje da se radi o Srpskom narodu i tamo i ovamo).
na zalost b92 vazi kao neka vrsta oaze gdje se skupljaju normalni ljudi. pogledaj druge srpske sajtove i sta korisnici misle o b92 pa ce ti neke stvari biti jasnije.
potpis
Post Reply