Beograde.... priznaj!
- Danguba
zaboravih dodati,
ta tuzba je nase najvece oruzje koje danas posjedujemo,to je kao kolac i bijeli luk protiv koje kakvih avetinja koje nas okruzuju,
bez toga smo niko i nista ,i svak nas moze gaziti kad stigne jer nema kazne
tuzba treba ostati kao spomen na sve zrtve jedne surove agresije i da se vise nikad i nikom ne ponovi
ta tuzba je nase najvece oruzje koje danas posjedujemo,to je kao kolac i bijeli luk protiv koje kakvih avetinja koje nas okruzuju,
bez toga smo niko i nista ,i svak nas moze gaziti kad stigne jer nema kazne
tuzba treba ostati kao spomen na sve zrtve jedne surove agresije i da se vise nikad i nikom ne ponovi
-
sekula1
Saian do 92 nije bila priznata pa ipak je hvo i hr napali kupres pa ne trazis od hr da vam plati ostetu hemel sad cu ja tebi da prevedem 90% su bili hrvati 9,5% su bili muslimana i 0,5% srbi su zivjeli prije rata u tomislavgrada a muslimani su htjeli da pobiju sve srbe a da nije hrvata sve bi nas potamamili da su srbi krivi sto ih srpska vojska protjerala iz srpskih gradova
- Danguba
ej sekula,sekula,sekula1 wrote:Saian do 92 nije bila priznata pa ipak je hvo i hr napali kupres pa ne trazis od hr da vam plati ostetu hemel sad cu ja tebi da prevedem 90% su bili hrvati 9,5% su bili muslimana i 0,5% srbi su zivjeli prije rata u tomislavgrada a muslimani su htjeli da pobiju sve srbe a da nije hrvata sve bi nas potamamili da su srbi krivi sto ih srpska vojska protjerala iz srpskih gradova
nisi ti dzaba sekula
-
St.Germain
cudna jazuka@ke wrote:ova tema je potpuno sjebana parcijalnim brisanjima tako da sve skupa nema smisla citati,
a mogo sam dati par komentara, ali posto je tema osakacena, drugi put
-
sekula1
ja sam sekula a sta si ti danguba za ono sto su hrvati i muslimani radili srbima u tomislavgradu su platili veliku cijenu pogotovo muslimani ako mi ne vjerujes pitaj svoje muslimane iz tomislavgradu koji su rasuti po cijeloj evropi i svijetu
-
St.Germain
sekula1 wrote:ja sam sekula a sta si ti danguba za ono sto su hrvati i muslimani radili srbima u tomislavgradu su platili veliku cijenu pogotovo muslimani ako mi ne vjerujes pitaj svoje muslimane iz tomislavgradu koji su rasuti po cijeloj evropi i svijetu
a oni otisli u bijeli svijet iz zajebancije...
- JBT
Dakle, posto je u Haag-u dokazano da je na BiH izvrsena agresija od strane Srbije i Crne Gore i da je u BiH izvrsen genocid nad bosnjackim narodom od strane voske RS (a sto se tice vojske SCG povezivanjem S. Milosevica sa ratom u BiH, dokazat ce se i uloga iste u istom genocidu), BiH ne preostaje nista drugo nego da istraje u tuzbi protiv SCG i komandnog kadra RS-e.
Sa ovim se, takodje, dokazuje da je RS tvorevina nastala na genocidu, etnickom ciscenju, ratnom zlocinu, krsenju ljudskih prava. Samom tom cinjenicom je samo postojanje te tvorevine neutemeljeno i neprihvatljivo posmatrajuci je iz ugla demokratskih pravila i odnosa.
Srpskom narodu u BiH treba omoguciti konstutivnost i ravnopravnost u svakom dijelu BiH i ne pripisivati mu kolektivnu krivicu zbog genocida koji je pocinjen u BiH.
Sa ovim se, takodje, dokazuje da je RS tvorevina nastala na genocidu, etnickom ciscenju, ratnom zlocinu, krsenju ljudskih prava. Samom tom cinjenicom je samo postojanje te tvorevine neutemeljeno i neprihvatljivo posmatrajuci je iz ugla demokratskih pravila i odnosa.
Srpskom narodu u BiH treba omoguciti konstutivnost i ravnopravnost u svakom dijelu BiH i ne pripisivati mu kolektivnu krivicu zbog genocida koji je pocinjen u BiH.

?[/img]