Benefits Supervisor Sleeping

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Saian

#1 Benefits Supervisor Sleeping

Post by Saian »

Image

uskoro, po procjenama aukcijske kuce Christie's, najskuplja slika jednog josh zhivucheg umjetnika, djelo Lucian-a Freuda (od dede Sigmunda :D) trebalo bi doseci cijenu izmedju 25 i 35 miliona dolara na predstojecoj aukciji,
The subject, Sue Tilley, now 51, reportedly was embarrassed to pose nude but then got so comfortable that she actually fell asleep on the sofa.
mene zanima sta je prvo sta pomislite kada vidite Sue kako je san prevario ? :D :D :D

Image
Soul_Sista

#2 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Soul_Sista »

Ovako na prvi pogled mi se cini da je ni top ne bi mogao probuditi :D
Soul_Sista

#3 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Soul_Sista »

..a na sta ti pomislis?
:D
Dioda

#4 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Dioda »

Oooooj kak'a je gluho bilo Image
Kao i dedo mu u njega :D I on ima slicnu tematiku :D
Bas je lijepa Image
dacina_curica

#5 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by dacina_curica »

Da sam ja slikar moja prva pomisao bi bila "Nadam se da mi nije sjela na daljinski" :oops: :-)

on topic: mogu zamisliti kako ce je boliti vrat kad se probudi :shock: :run: :skoljka:
pitt

#6 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by pitt »

zapitam se odakle kauch pocinje a odakle ona :D :D :D
karanana

#7 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by karanana »

Pomislim o tome ko je bio sretnik koji se sexao s njom, i posexao je do te mjere da je od umora zaspala. Usvari sretnik koji se sexao s njom ju je vjerovatno i naslikao.
tranquil

#8 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by tranquil »

OK svi primjećujemo da na slici nije model sa tijelom koje ne odstupa od modernih standarda ljepote.

Ali hoće li neko komentarisati samu sliku ? Ili ćemo do kraja teme ismijavati ovu ženu koja je, takva kakva jeste, bez kompleksa pristala da pozira svjetski poznatom autoru ?
Dioda

#9 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Dioda »

Pa Saian je pitao sta prvo pomislimo :D
Sta komentarisati kad je procijenjena na tridesetak miliona dolara :D Sitnica :D Kupit cu je da je okacim na u svoj stancic :D
Saian

#10 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Saian »

meni je prva pomisao bila kako je samo bezbrizhna, vidi je hahaahahah zakon je, izvalila se, jeste primjetili kako je uhvatio iskrivljene crte lica koje svi imamo kad se nagnemo dok spavamo nesto tvrdo, samo joj spavachka slina fali hahahaahahah uglavnom bezbrizhnost je na slici, ljudskost i opushtenost neka neposredna, uglavnom pozitivne misli, cesto naginjem da jako kritichki stojim prema ljudima koji ovako zapuste svoje tijelo, al na njoj mi to zbog te neke nesvjesne prirode portreta, ne smeta hahaahhaah Sue se izvalila i zaspala :D
Dioda

#11 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by Dioda »

Garant se prethodno dobro napapala :D
StLouis

#12 Re: Benefits Supervisor Sleeping

Post by StLouis »

Saian wrote:Image

uskoro, po procjenama aukcijske kuce Christie's, najskuplja slika jednog josh zhivucheg umjetnika, djelo Lucian-a Freuda (od dede Sigmunda :D) trebalo bi doseci cijenu izmedju 25 i 35 miliona dolara na predstojecoj aukciji,
The subject, Sue Tilley, now 51, reportedly was embarrassed to pose nude but then got so comfortable that she actually fell asleep on the sofa.
mene zanima sta je prvo sta pomislite kada vidite Sue kako je san prevario ? :D :D :D

Image
joj teskog pitanja :D povratak iz nocne smjene :D
Post Reply