Ben-bradavica ili štaveć
Moderator: anex
- Hemera
#1 Ben-bradavica ili štaveć
malo se otkinulo i par kapi krvi je bilo,ono smeđje boje iznad površine kože kao ben,mozda 1mm,trebam li otici doktoru da to pogleda da se sta ne iskomplikuje 
- Filter
#2 Re: Ben-bradavica ili štaveć
naravnoHemera wrote:malo se otkinulo i par kapi krvi je bilo,ono smeđje boje iznad površine kože kao ben,mozda 1mm,trebam li otici doktoru da to pogleda da se sta ne iskomplikuje
cim si se toliko usrkletila, otidji da to pogledaju
- Hemera
#3 Re: Ben-bradavica ili štaveć
ma nisam nego pitam da dzaba ne hodam posto se dalje nije nista javljalo npr bol,crvenilo itd.
-
sena arf
#4 Re: Ben-bradavica ili štaveć
Ne panici nije nista strasno:) Prije pola godine desila mi se ista stvar, javis se porodicnom ljekaru koji ti da uputnicu za plasticnog hirurga ili dermatologa. Dermatolog uradi dermatoskopiju da vidi da li postoji promjena stanica ili eventualna maligna alteracija, a plasticni hirurg ukoliko je potrebno ili zelis, ukloni hirurski. Kod mene su odstranili na moje insistiranje, nema oziljka niti bojazni da cu bilo kada vise zakaciti i strahovati sta poslije
. Sretno!
-
The Realist
#5 Re: Ben-bradavica ili štaveć
Definitivno trebaš otići i to čim prije, da se odmah djeluje, ako ima nekih neželjenih posljedica.Hemera wrote:malo se otkinulo i par kapi krvi je bilo,ono smeđje boje iznad površine kože kao ben,mozda 1mm,trebam li otici doktoru da to pogleda da se sta ne iskomplikuje