belma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kelly lake
e sad necemo sirit pricutech10 wrote:A gdje je tu u prici Aida sa Hayatovih Recepata?
-
Neregistrirani
Jel' ova Belma B.?

- jeza u ledja
ma daaaaj.lady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
Ima lijepu dusu!jeza u ledja wrote:ma daaaaj.lady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
- kelly lake
jep,vidim skener radi,to je taNeregistrirani wrote:Jel' ova Belma B.?
- abondanzieri
meni je to bas coolgentoo wrote:Ne svidja mi se.. pushi
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
Vala nista spektakularno,cak da se tema otvori radi nje
Ja ljepse cure srecem u gradu svaki dan,pa nikada mi nije palo na pamet da otvorim temu zbog toga
Nego,cura stanuje,ili je barem stanovala(neznam je li jos tu
)par kuca od moje,i istina,ljepsa je nego na slici 
Ja ljepse cure srecem u gradu svaki dan,pa nikada mi nije palo na pamet da otvorim temu zbog toga
Nego,cura stanuje,ili je barem stanovala(neznam je li jos tu
- lady midnight
jashta negojeza u ledja wrote:ma daaaaj.lady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
da kojim sluchajem cheshce dijelim komplimente rekla bih da si ti po istim kriterijima --- ljepushkast
- jeza u ledja
eh kad bi tako islo gdje bi mi bio krajlady midnight wrote:jashta negojeza u ledja wrote:ma daaaaj.lady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
da kojim sluchajem cheshce dijelim komplimente rekla bih da si ti po istim kriterijima --- ljepushkast![]()
![]()
-
Tuzlachina
de ba ... ne kvari im reputaciju naljepsih na balkanu s " vakim" ..
ha ja ...

ha ja ...
-
to_the_roots
pa nije fazon u tome sto je SAMO LIJEPA. spoj ljepote i pameti, pa i britkosti su ovdje valjda mjerodavni.-LIBERO- wrote:Vala nista spektakularno,cak da se tema otvori radi nje![]()
Ja ljepse cure srecem u gradu svaki dan,pa nikada mi nije palo na pamet da otvorim temu zbog toga![]()
cim sam vidjela naslov, pomislih da se radi bas o toj belmi. prvi put sam je vidjela u zadnjem izdanju dana, i eto, ocito nisam jedina kojoj je njen izgled zapeo za oko.
- kelly lake
yep i ja sam na to mislio,ne samo ljepota,vec taj rijetko prisutan spoj ljepote-pameti-stila-i stavato_the_roots wrote:pa nije fazon u tome sto je SAMO LIJEPA. spoj ljepote i pameti, pa i britkosti su ovdje valjda mjerodavni.-LIBERO- wrote:Vala nista spektakularno,cak da se tema otvori radi nje![]()
Ja ljepse cure srecem u gradu svaki dan,pa nikada mi nije palo na pamet da otvorim temu zbog toga![]()
cim sam vidjela naslov, pomislih da se radi bas o toj belmi. prvi put sam je vidjela u zadnjem izdanju dana, i eto, ocito nisam jedina kojoj je njen izgled zapeo za oko.