belma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kelly lake
#1 belma
jel i vama novinarka BH dana belma b. jedna od najljepsih zena u BIH? 
- kelly lake
definitivno nema bolje slike za naci na netu,bude slika s vremena na vrijeme u danima,i to je to 
- kelly lake
mIRCerka wrote:ama zna da belma cita saX, pa konta sto da placa bilboard kad isti efekt
(javnog izjavljivanja ljubavi) moze postici ovdje...besplatno
-
callmethebreeeze
da li pricamo o belmi koja je radila/radi u danima?
ona je lijepa.
nadam se da ovu temu nije postavio neki "stalker".
na dekadentnom zapadu se desavalo da opsjednutost pojedinim tv-voditeljicima zavrsi na sudu i onda u zatvoru.

ona je lijepa.
na dekadentnom zapadu se desavalo da opsjednutost pojedinim tv-voditeljicima zavrsi na sudu i onda u zatvoru.
- kelly lake
ma ne ,samo kazem ,fakat je lijepacallmethebreeeze wrote:da li pricamo o belmi koja je radila/radi u danima?
ona je lijepa.
-
callmethebreeeze
znaci, ti si samo htjela/htio konstatovati da je ona lijepa.kelly lake wrote:ma ne ,samo kazem ,fakat je lijepacallmethebreeeze wrote:da li pricamo o belmi koja je radila/radi u danima?
ona je lijepa.
ccc.
gdje ovdje povod za diskusiju?
ovo je jedan dubokouman forum gdje se raspravlja o pitianjima bitnim kako za jedinku tako i za cjelokupno drustvo, a nerijetko se rijesavaju problemi i na globalnom nivou.
molio bih te da se uozbiljis.
- kelly lake
callmethebreeeze wrote:znaci, ti si samo htjela/htio konstatovati da je ona lijepa.kelly lake wrote:ma ne ,samo kazem ,fakat je lijepacallmethebreeeze wrote:da li pricamo o belmi koja je radila/radi u danima?
ona je lijepa.
ccc.
ovo je jedan dubokouman forum gdje se raspravlja o pitianjima bitnim kako za jedinku tako i za cjelokupno drustvo, a nerijetko se rijesavaju problemi i na globalnom nivou.
-
callmethebreeeze
cuj, konsultacija?! u cemu je problem? nisi siguran/a da je lijepa pa ti treba nase misljenje?kelly lake wrote:callmethebreeeze wrote:znaci, ti si samo htjela/htio konstatovati da je ona lijepa.kelly lake wrote: ma ne ,samo kazem ,fakat je lijepa
ccc.
nije samo konstatacija,nego i konsultacija
- kelly lake
callmethebreeeze wrote:cuj, konsultacija?! u cemu je problem? nisi siguran/a da je lijepa pa ti treba nase misljenje?kelly lake wrote:callmethebreeeze wrote: znaci, ti si samo htjela/htio konstatovati da je ona lijepa.
ccc.
nije samo konstatacija,nego i konsultacija
- lady midnight
belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati
), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
-
callmethebreeeze
jes, ima fin rukopis i to stoji.lady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
ali i da je insan nepismen rekao bi da je lijepa.
- kelly lake
pametno zborislady midnight wrote:belma jeste lijepa po nachinu na koji pishe i po stavovima i karakteru koji se naslucuju iza napisanog. ja sam mishljenja da nechije rijechi, kada se prate duzhe (i kada se zna ispravno chitati), i te kako mogu reflektirati kakva osoba stoji iza njih. nepotpuno, dodushe, ali ipak u dobra doba pouzdano. ako je to ljepota, a po meni jeste, onda belma jeste jedna od najljepshih novinarki koje imamo.
-
barumbarum
To sam i ja prvo pomislio...gentoo wrote:Ne svidja mi se.. pushi