Belgium 1 - 1 Lithuania
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DOBOJLIJA
#1 Belgium 1 - 1 Lithuania
Mislim da ovaj rezultat nama dobro odgovara.
Nadam se dacemo dobiti Litvance i kuci i u gostima.
Da jos Spanija i scg igraju nerjeseno sa Belgijom ili sa nekim outsiderom bice nas spasaj.
Nadam se dacemo dobiti Litvance i kuci i u gostima.
Da jos Spanija i scg igraju nerjeseno sa Belgijom ili sa nekim outsiderom bice nas spasaj.
- NeKi_LiK
Fino, fino
I u prošlim kvalifikacijama smo bili jedna od najsretnijih reprezentacija i ona zadnja šansa protiv Danske nam se ukazala jer smo imali nenormalne sreće da su se u prethodnim kolima svi rezultati poklopili. Neka nas to prati i u ovim kvalifikacijama
I u prošlim kvalifikacijama smo bili jedna od najsretnijih reprezentacija i ona zadnja šansa protiv Danske nam se ukazala jer smo imali nenormalne sreće da su se u prethodnim kolima svi rezultati poklopili. Neka nas to prati i u ovim kvalifikacijama
-
grbavica70
Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...???
Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
-
BECHO
Troprstas, fataj se bolan politike nije lopta za tebe! Usporedjivati jednu SERiMO sa Spanijom i Belgijom je ravno senzaciji!grbavica70 wrote:Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...???Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
-
wxy
BECHO wrote:Troprstas, fataj se bolan politike nije lopta za tebe! Usporedjivati jednu SERiMO sa Spanijom i Belgijom je ravno senzaciji!grbavica70 wrote:Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...???Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
Ja ne znam po cemu su oni bolji od nas u fudbalu (SERiMO) ni mi, a ni oni se nisu plasirali na evropsko a kamoli svijetsko prvenstvo u zadnjih nekoliko godina. Liga im je kita ko i nasa, igraci u reprezentacij levati (osim Kezman za SERiMO i Salihamidzic za BiH)
Mozda imaju bolje dresove
-
winetou
jeste liga im je ista naša. jedne godine imaju klub u LP, a druge godine se drugi klub bori za ulazak u LP. Uostalom iz Srbije je i izvjesni FK Sartid iz Smederevawxy wrote:BECHO wrote:Troprstas, fataj se bolan politike nije lopta za tebe! Usporedjivati jednu SERiMO sa Spanijom i Belgijom je ravno senzaciji!grbavica70 wrote:Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...???Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
Ja ne znam po cemu su oni bolji od nas u fudbalu (SERiMO) ni mi, a ni oni se nisu plasirali na evropsko a kamoli svijetsko prvenstvo u zadnjih nekoliko godina. Liga im je kita ko i nasa, igraci u reprezentacij levati (osim Kezman za SERiMO i Salihamidzic za BiH)
Mozda imaju bolje dresove
-
violentjack
Ovo je sjajan rezultat za nas..sad samo da nas opali sreca protiv Spanaca