Belgium 1 - 1 Lithuania

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DOBOJLIJA

#1 Belgium 1 - 1 Lithuania

Post by DOBOJLIJA »

Mislim da ovaj rezultat nama dobro odgovara.
Nadam se dacemo dobiti Litvance i kuci i u gostima.
Da jos Spanija i scg igraju nerjeseno sa Belgijom ili sa nekim outsiderom bice nas spasaj.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Fino, fino :)

I u prošlim kvalifikacijama smo bili jedna od najsretnijih reprezentacija i ona zadnja šansa protiv Danske nam se ukazala jer smo imali nenormalne sreće da su se u prethodnim kolima svi rezultati poklopili. Neka nas to prati i u ovim kvalifikacijama :D
violentjack

Post by violentjack »

fin rezulltat za nas :-D
grbavica70

Post by grbavica70 »

Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...??? :? Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
BECHO

Post by BECHO »

grbavica70 wrote:Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...??? :? Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
Troprstas, fataj se bolan politike nije lopta za tebe! Usporedjivati jednu SERiMO sa Spanijom i Belgijom je ravno senzaciji! :D
wxy

Post by wxy »

BECHO wrote:
grbavica70 wrote:Fakat ne kontam cemu se nadate pored Spanije, SCG i Belgije...??? :? Mislim, sportski je, samo vi nastavite, ali to bi bilo ravno senzaciji...
Troprstas, fataj se bolan politike nije lopta za tebe! Usporedjivati jednu SERiMO sa Spanijom i Belgijom je ravno senzaciji! :D

Ja ne znam po cemu su oni bolji od nas u fudbalu (SERiMO) ni mi, a ni oni se nisu plasirali na evropsko a kamoli svijetsko prvenstvo u zadnjih nekoliko godina. Liga im je kita ko i nasa, igraci u reprezentacij levati (osim Kezman za SERiMO i Salihamidzic za BiH)

Mozda imaju bolje dresove :lol:
winetou

Post by winetou »

wxy wrote:
BECHO wrote:

Ja ne znam po cemu su oni bolji od nas u fudbalu (SERiMO) ni mi, a ni oni se nisu plasirali na evropsko a kamoli svijetsko prvenstvo u zadnjih nekoliko godina. Liga im je kita ko i nasa, igraci u reprezentacij levati (osim Kezman za SERiMO i Salihamidzic za BiH)

Mozda imaju bolje dresove :lol:
jeste liga im je ista naša. jedne godine imaju klub u LP, a druge godine se drugi klub bori za ulazak u LP. Uostalom iz Srbije je i izvjesni FK Sartid iz Smedereva :D
violentjack

Post by violentjack »

Ovo je sjajan rezultat za nas..sad samo da nas opali sreca protiv Spanaca :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

a u avazu piše

belgija lagano rasturila litvu il latviju il litvaniju :D

fakat ih ne kontam :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

sjecal se ko onog komentatora sto je obicno radio litavske utakmice na ovom EP?

hehhe, izreda covjek sve balticke zemlje, sto rece komi...litva, latvija, letonija, litvanija..haj to mogu razumit al otkud mu ESTONIJA :?

zalosno :D
Post Reply