Naravno, ne bih volio da se ova tema pretvori u teme koje ce na kraju da zavrse samo COPY_PASTE materijalom o navedenoj pasmini. Volio bih da razmijenimo iskustva o njima, njihovom ponasaju, odgoju.. Imao sam Malinou, imala je 3 mjeseca kada su mi je ukrali. Ako se pojavi osoba koja bude prodavala stenad Belgijskog ovcara, volio bih da mi se javi.
OK, pisite svoja iskustva.
Belgijski Ovcari Malinoe
Moderator: anex
- Friesian
#2 Re: Belgijski Ovcari Malinoe
pozdrav.. moj prijatelj ima super kuju malinoe i namjerava je upariti kad bude imala tjeranje... ako budes zainteresovan javim ti kad bude malih...
- FAPMASHINA
#3 Re: Belgijski Ovcari Malinoe
Evo ja imam zmaja koji jedva ceka da neshto zaskoci,star je godinu i 8 mj,ako ti je drug zainteresovanFriesian wrote:pozdrav.. moj prijatelj ima super kuju malinoe i namjerava je upariti kad bude imala tjeranje... ako budes zainteresovan javim ti kad bude malih...
nije jos ocijenjen,cekam izlozbu u SA sad u septembru.
Sto se same pasmine tice mislima da nije pas za svakoga,posebno za pocetnike al je definitivno
Ferrari među radnim psima.
Naravno puno toga zavisi od samog vlasnika .
-
high_volume
#4 Re: Belgijski Ovcari Malinoe
Kinološki klub Malinoa, Osik 101 u Osjeku. mob. 061 761 454 odgaja vrhunske Malinoe u najboljim uslovima koje se mogu naći u nas. S Malinoama rade profesionalci s kinološkom tradicijom preko 30 godina, a u timu je i veterinar.Momak_Od_Posla wrote:...Imao sam Malinou, imala je 3 mjeseca kada su mi je ukrali. Ako se pojavi osoba koja bude prodavala stenad Belgijskog ovcara, volio bih da mi se javi.
Njihovi psi stalno odlaze u Afganistan i Irak na pretrage minskih polja.