bila u onoj turskoj kod cekrcicacrnjak wrote:hmm u kojoj si ti turskoj bila turci bas i nisu ljubitelji stranih kompanije zbog jebene nacionalne svijesti mada neki imaju onaj kompleks kupi najskuplje bez obzira cije jeRania wrote:Kad sam bila u Turskoj pricala sam sa Turcima o BEKO proizvodima (jer je IStanbul bio poljepljen jumbo plakatima) i svi do jednog su mi rekli da su proizvodi nekvalitetni i da od Turaka ko ima pare kupuje poznate brand-ove.Murisno1 wrote:Omega je imala prodajni centar tamo kod glavne stanice gdje sad neki super-market ... ali osoblje bilo nula ...
ne samo što je nula, nego još su tamo negdje iz visokog što je isto jedna velika greška ... jer niti su koga poznavali u sa niti koji vrag ..
planirano je otvaranje nekog prodajnog centra jer primjećuje se potražnja i tako to .. pa eto ... ja to ko da im malo ispitam tržište ...
Omega je generalni zastupnik BEKA za BiH ..
a turci su već tražili da omega otvori prodajni centar u glavnom gradu ...
a što se tiče cijene i kvaliteta mislim da mogu biti bez problema u rangu sa trenutnim poznatim brandovima ...
Ima Omega finansijske snage da to pokrije ali nije se sa sarajevskim tržištem zajebavat ... ima tu dosta ozbiljnih igrača ..
a beko je tursko_engleska kompanija i sasvim su ok moj fridz.radi ko zmaj
BEKO
- Rania
-
Svemirski_Jebach
ma to su bili u pitanju turci-kompleksasi, kod nekih na forumu poznatiji kao srbi

- chuchumbamayumbe
Kupio kombinovani frizider/zamrzivac, radi ko Doxa, nemam primjedbe.
Bira u BiH proizvodi samo frizidere, ostralo se uvozi iz Kine...jaranici mi se zapalio TV dok ga je gledala, drugoj mikrovalna riknula nakon sedmicu dana... Smeche, koliko para toliko i muzike... Doduse, imam njihovo kuhalo za vodu, kombinacija metal-plastika, radi odlicno!
Bira u BiH proizvodi samo frizidere, ostralo se uvozi iz Kine...jaranici mi se zapalio TV dok ga je gledala, drugoj mikrovalna riknula nakon sedmicu dana... Smeche, koliko para toliko i muzike... Doduse, imam njihovo kuhalo za vodu, kombinacija metal-plastika, radi odlicno!