BEKO

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Da li ste kupovali BEKO proizvode

Kupio sam i zadovoljan sam!
3
13%
Kupio sam i nisam zadovoljan!
1
4%
Nisam kupio nikad, al čuo sam da nije nešto!
10
42%
Kažu da je dobar!
8
33%
Kupio sam, ali nisam zadovoljan post-prodajnim uslugama!
0
No votes
Ma BEKO je zakon!
2
8%

Total votes: 24

Rania

Post by Rania »

crnjak wrote:
Rania wrote:
Murisno1 wrote:Omega je imala prodajni centar tamo kod glavne stanice gdje sad neki super-market ... ali osoblje bilo nula ...
ne samo što je nula, nego još su tamo negdje iz visokog što je isto jedna velika greška ... jer niti su koga poznavali u sa niti koji vrag ..

planirano je otvaranje nekog prodajnog centra jer primjećuje se potražnja i tako to .. pa eto ... ja to ko da im malo ispitam tržište ...

Omega je generalni zastupnik BEKA za BiH ..
a turci su već tražili da omega otvori prodajni centar u glavnom gradu ...
a što se tiče cijene i kvaliteta mislim da mogu biti bez problema u rangu sa trenutnim poznatim brandovima ...

Ima Omega finansijske snage da to pokrije ali nije se sa sarajevskim tržištem zajebavat ... ima tu dosta ozbiljnih igrača ..
Kad sam bila u Turskoj pricala sam sa Turcima o BEKO proizvodima (jer je IStanbul bio poljepljen jumbo plakatima) i svi do jednog su mi rekli da su proizvodi nekvalitetni i da od Turaka ko ima pare kupuje poznate brand-ove.
hmm u kojoj si ti turskoj bila turci bas i nisu ljubitelji stranih kompanije zbog jebene nacionalne svijesti mada neki imaju onaj kompleks kupi najskuplje bez obzira cije je
a beko je tursko_engleska kompanija i sasvim su ok moj fridz.radi ko zmaj
bila u onoj turskoj kod cekrcica
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

ma to su bili u pitanju turci-kompleksasi, kod nekih na forumu poznatiji kao srbi :roll: :roll:
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Kupio kombinovani frizider/zamrzivac, radi ko Doxa, nemam primjedbe.
Bira u BiH proizvodi samo frizidere, ostralo se uvozi iz Kine...jaranici mi se zapalio TV dok ga je gledala, drugoj mikrovalna riknula nakon sedmicu dana... Smeche, koliko para toliko i muzike... Doduse, imam njihovo kuhalo za vodu, kombinacija metal-plastika, radi odlicno!
Post Reply