BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#1 BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Begović: Ako me BiH ne pozove, igraću za Kanadu
Asmir Begović, 22-godišnji golman Portsmoutha, odlukom FIFA-e konačno može obući dres nogometne bh. reprezentacije...
Kada sa 18 godina potpišeš za prvi tim jednog engleskog premijerligaša i uz to si Bosanac, to je svakako veliki uspjeh. Asmir Begović, 22-godišnji golman Portsmoutha, odlukom FIFA-e konačno može obući dres nogometne bh. reprezentacije, koji silno želi. Mladog Trebinjca zvali smo nekoliko puta bezuspješno. Mislili smo da se Asmir više ne želi javljati, ali se jedan od najvećih potencijala engleske Premijer lige javio sa odmora u Miamiju.
Evo me na plaži u Miamiju. Čuo sam da mogu igrati za BiH, jer valjda sada nema veze što sam nastupio za mlađe selekcije Kanade. Dočekao sam momenat u kojem niko nema izgovora da me ne zovne. Međutim, mene su već Kanađani zvali i ako me iz Bosne uskoro ne kontaktiraju, obući ću dres Kanade. Nikad me niko nije zvao ni za mlađe kategorije u BiH, i ne mogu više čekati, iako imam veliku želju obući dres BiH - kaže Begović za "as" s plaže u Miamiju.
David James je napunio 37 godina i jedan je od najstarijih golmana u Engleskoj, a prema tvrdnjama ljudi iz kluba, pa i hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, Begović bi trebao biti jedan od najboljih golmana u Engleskoj u narednih 10-tak godina. Ćiro je izrazio želju da 1,98 visoki Trebinjac obuče dres BiH.
Opet kažem BiH je moja prva opcija, ali samo u slučaju da neko reaguje. U Portsmouthu bih trebao vrlo brzo postati prvi golman. James bi najviše još godinu dana trebao braniti, a onda ide u penziju - govori raspoloženi Begović.
Ove godine neću moći doći u Sarajevo, iako sam želio. Prošle godine sam bio i to mi je bio jedan od najdražih odmora. Imam puno rodbine koju moram posjetiti u Njemačkoj, i to mi je ove godine u planu - dodaje Begović.
(--- SPAM ---)
Asmir Begović, 22-godišnji golman Portsmoutha, odlukom FIFA-e konačno može obući dres nogometne bh. reprezentacije...
Kada sa 18 godina potpišeš za prvi tim jednog engleskog premijerligaša i uz to si Bosanac, to je svakako veliki uspjeh. Asmir Begović, 22-godišnji golman Portsmoutha, odlukom FIFA-e konačno može obući dres nogometne bh. reprezentacije, koji silno želi. Mladog Trebinjca zvali smo nekoliko puta bezuspješno. Mislili smo da se Asmir više ne želi javljati, ali se jedan od najvećih potencijala engleske Premijer lige javio sa odmora u Miamiju.
Evo me na plaži u Miamiju. Čuo sam da mogu igrati za BiH, jer valjda sada nema veze što sam nastupio za mlađe selekcije Kanade. Dočekao sam momenat u kojem niko nema izgovora da me ne zovne. Međutim, mene su već Kanađani zvali i ako me iz Bosne uskoro ne kontaktiraju, obući ću dres Kanade. Nikad me niko nije zvao ni za mlađe kategorije u BiH, i ne mogu više čekati, iako imam veliku želju obući dres BiH - kaže Begović za "as" s plaže u Miamiju.
David James je napunio 37 godina i jedan je od najstarijih golmana u Engleskoj, a prema tvrdnjama ljudi iz kluba, pa i hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, Begović bi trebao biti jedan od najboljih golmana u Engleskoj u narednih 10-tak godina. Ćiro je izrazio želju da 1,98 visoki Trebinjac obuče dres BiH.
Opet kažem BiH je moja prva opcija, ali samo u slučaju da neko reaguje. U Portsmouthu bih trebao vrlo brzo postati prvi golman. James bi najviše još godinu dana trebao braniti, a onda ide u penziju - govori raspoloženi Begović.
Ove godine neću moći doći u Sarajevo, iako sam želio. Prošle godine sam bio i to mi je bio jedan od najdražih odmora. Imam puno rodbine koju moram posjetiti u Njemačkoj, i to mi je ove godine u planu - dodaje Begović.
(--- SPAM ---)
- Luke Perry
#2 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Najbolje njemu za Kanadu da igra kad vec sa 22 god ne moze vise cekati. Kako neko uopste hoce da igra za Kanadu 
- Charuga
- Globalni moderator
#3 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Ja bih isto shvatio njegovu zurbu da je u pitanju neka bolja reprezentacija ALI Kanada ..Luke Perry wrote:Najbolje njemu za Kanadu da igra kad vec sa 22 god ne moze vise cekati. Kako neko uopste hoce da igra za Kanadu
- Murat Sabanovic
#4 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
ma to su vjerovatno nasi novinanari ubaciPlavih_11 wrote:Ja bih isto shvatio njegovu zurbu da je u pitanju neka bolja reprezentacija ALI Kanada ..Luke Perry wrote:Najbolje njemu za Kanadu da igra kad vec sa 22 god ne moze vise cekati. Kako neko uopste hoce da igra za Kanadu
-
Richard Peti
#5 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Ciro zovi co'eka!!!

- Lakat Jebić
#6 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
dzemmo jesi ga ovo ti zvao 
- jazzer
#7 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Samo preko mrtvog Supica 
- hepek071
#8 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
golman sa velikim potencijalom, ali još ne dokazan...teško da će dobiti poziv jer mislim da nije odigrao niti jedne utakmice za svoj klub. Upitno je uopšte da li i želi igrati s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Kanade. U svakom slučaju bilo bi pametno pozvati ga da odigra jednu prijateljsku tekmu za BiH čisto da ga kaparišemo, jer nikad se ne zna...
-
Richard Peti
#9 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
nisam ja, al neko ko cita forum jestLakat Jebić wrote:dzemmo jesi ga ovo ti zvao
- cyprus
#10 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
OK, treba ga zvat, ne bi to trebali propustit kad već postoji otvorena ta mogućnost, ali ako i zaigra za Kanadu ništa mu ne treba zamjerit. Ipak je i Kanada njegova domovina 
- ja.neron
#11 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
branio je zadnju utakmicu za Portsmouth, a prije toga branio 14 utakmica za Yeovil Townhepek071 wrote:golman sa velikim potencijalom, ali još ne dokazan...teško da će dobiti poziv jer mislim da nije odigrao niti jedne utakmice za svoj klub. Upitno je uopšte da li i želi igrati s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Kanade. U svakom slučaju bilo bi pametno pozvati ga da odigra jednu prijateljsku tekmu za BiH čisto da ga kaparišemo, jer nikad se ne zna...
- Edin H.
#12 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
Kao prvo postoji tema o potencijalnim reprezentativcima, da li zaista postoji potreba za jos jednom.
Kao drugo covjek je vjecna rezerva, nikada ga nisam vidio da brani, te stoga dok ne izbori mjesto u timu bilo bi ga besmisleno zvati u reprezentaciju.
Kao drugo covjek je vjecna rezerva, nikada ga nisam vidio da brani, te stoga dok ne izbori mjesto u timu bilo bi ga besmisleno zvati u reprezentaciju.
- hepek071
#13 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
de ba Yeovil Town je trećeligaš... ali ne bitno ipak me čudi da recimo nije niko zovnuo lika da odigra prijateljsku tekmu za BiH... veliki bi to bio + za našu repku a ništa ne košta. Ipak mala smo mi zemlja da se olako odričemo talenataja.neron wrote:branio je zadnju utakmicu za Portsmouth, a prije toga branio 14 utakmica za Yeovil Townhepek071 wrote:golman sa velikim potencijalom, ali još ne dokazan...teško da će dobiti poziv jer mislim da nije odigrao niti jedne utakmice za svoj klub. Upitno je uopšte da li i želi igrati s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Kanade. U svakom slučaju bilo bi pametno pozvati ga da odigra jednu prijateljsku tekmu za BiH čisto da ga kaparišemo, jer nikad se ne zna...
-
palermo
#14 Re: BEGOVIC:Da li ce ovaj momak obuci BH dres?
'ebem mu miša, obično se ne slažem sa tobom, al ovoga puta potpis. Čuj, branit će za Kanadu, pa bujrum, jarane, brani.Edin H. wrote:Kao prvo postoji tema o potencijalnim reprezentativcima, da li zaista postoji potreba za jos jednom.
Nikad nećemo imati reprezentaciju da valja ako će nekakvi još uvijek poluanonimni igrači je moći ucjenjivati.