Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
- Banksy
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#177 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Ne znam, Hadžikadić bi kao veoma obrazovan čovjek bio veoma dobar za tu poziciju, ali na drugoj strani jednostavno nema političkog iskustva. Jedno je biti dobar poduzetnik i poboljšat ekonomiju zemlje, a drugo kad moraš Dodiku i Čoviću pokazati zube i izborit se sa ovim idiotima na našoj političkoj sceni. A fol je i u tome što on na poziciji predsjednika baš i ne može popraviti nešto u EKONOMSKOM smislu, jer mu ta pozicija ne daje nikakva ovlaštenja što se tiče privrede. Da mene neko nešto pita, ja bi ga postavio na mjesto premijera FBiH ili predsjedavajućeg Vijeća ministara.Smrcak15 wrote:
Mirsad Hadzikadic
zar se treba dvoumiti za koga glasati pored ovakvog covjeka, sto je zavrsio na Harvardu skolovanje
- Inteligencija
#178 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Glasanje za bilo koga osim Komsica i Becirovica.iako kad cujem ljevica i komunjare dobijem osip je osipanje glasova i pomoc SDA-u i HDZ-u.
Ne vidim logiku i mozak glasati za Sepica, Falatara i ovog sa Hardvarda kada oni ni pomocu naucnih trikova ne mogu dobaciti do 100 000 , sva trojica ce biti izmedju 10 000 i 50 000 znaci samo otkidaju glasove nekome ko ima sanse.
Ne vidim logiku i mozak glasati za Sepica, Falatara i ovog sa Hardvarda kada oni ni pomocu naucnih trikova ne mogu dobaciti do 100 000 , sva trojica ce biti izmedju 10 000 i 50 000 znaci samo otkidaju glasove nekome ko ima sanse.
-
pemanapemani
#179 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Petokolonas Falatar se hvali susretom sa isljednikom iz Heliodroma, koji je neki dan izasao iz zatvora nakon odsluzenja dugogodisnje kazne za ratne zlocine.
Najzasluzniji za procesuiranje doticnog je bivsi clan Predsjednistva BiH, Zeljko Komsic. On ga je raskrinkao i svojim uticajem pomogao privodjenju pravde netom sto je osvojio prvi mandat 2006. godine.
Najzasluzniji za procesuiranje doticnog je bivsi clan Predsjednistva BiH, Zeljko Komsic. On ga je raskrinkao i svojim uticajem pomogao privodjenju pravde netom sto je osvojio prvi mandat 2006. godine.
- 512MB
#180 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
kockakockica wrote:KANDIDAT NAŠE STRANKE ZA PREDSJEDNIŠTVO: Falatar se pohvalio druženjem s isljednikom iz Heliodroma, pa uklonio fotografiju
Zvonko Vidović je nekadašnji pripadnik krim-službe HVO-a i isljednik u logoru Heliodrom. Bio je svjedok odbrane HB šestorki, a 2010. godine svjedočio je pred Haškim sudom u korist Valentina Ćorića, kasnije osuđenog zajedno s Prlićem i drugima za Udruženi zločinački poduhvat.
Jel ovo slika sto ju je Borisa uklonio sa fejsa?
-
kockakockica
#181 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
512MB wrote:kockakockica wrote:KANDIDAT NAŠE STRANKE ZA PREDSJEDNIŠTVO: Falatar se pohvalio druženjem s isljednikom iz Heliodroma, pa uklonio fotografiju
Zvonko Vidović je nekadašnji pripadnik krim-službe HVO-a i isljednik u logoru Heliodrom. Bio je svjedok odbrane HB šestorki, a 2010. godine svjedočio je pred Haškim sudom u korist Valentina Ćorića, kasnije osuđenog zajedno s Prlićem i drugima za Udruženi zločinački poduhvat.
Jel ovo slika sto ju je Borisa uklonio sa fejsa?
Jeste.
Kandidovali ga za predsjednistvo, majko mila
- insomnia78
#182 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Jel hin ovo Pedja sliko?
On ima iskustva sa slikanjem UzP ekipe
On ima iskustva sa slikanjem UzP ekipe
- Kejn
#183 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Vjerovatno je Boriša hvatao Hrvate da sa sa njima slika ne bi li pokazao Bošnjacima da će i Hrvati glasati za njega pa se malo zafrknuo. Uhvatio je pogrešnog Hrvata 
- Banksy
#184 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Hrvat je pogrešan, al' su četnici pravi.Kejn wrote:Vjerovatno je Boriša hvatao Hrvate da sa sa njima slika ne bi li pokazao Bošnjacima da će i Hrvati glasati za njega pa se malo zafrknuo. Uhvatio je pogrešnog Hrvata

-
starisalko
#185 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Nije ni tvoja rucica bas nevina sto je doslo do ovogaBanksy wrote:Hrvat je pogrešan, al' su četnici pravi.Kejn wrote:Vjerovatno je Boriša hvatao Hrvate da sa sa njima slika ne bi li pokazao Bošnjacima da će i Hrvati glasati za njega pa se malo zafrknuo. Uhvatio je pogrešnog Hrvata![]()
- Banksy
#186 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
nije...starisalko wrote:Nije ni tvoja rucica bas nevina sto je doslo do ovogaBanksy wrote:
-
putokaz1
#187 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Ja nedam da Komšić i Bećirović pobjede
Kandodovat ću se za Predsjednika
I govorit ću:''Dosta je vladavine nacionalista,dosta je kriminala i korupcije,ja nudim ''BLA BLA(MED I MLIJEKO''),Dosta je dinastije Izetbegovića,Neće Sebija biti Predsjendik,Pokrenut cu Fabrike''...
Nedam ovoj dvojicu glasove makar dobio i 2% NEDAM NJIMA
Kandodovat ću se za Predsjednika
I govorit ću:''Dosta je vladavine nacionalista,dosta je kriminala i korupcije,ja nudim ''BLA BLA(MED I MLIJEKO''),Dosta je dinastije Izetbegovića,Neće Sebija biti Predsjendik,Pokrenut cu Fabrike''...
Nedam ovoj dvojicu glasove makar dobio i 2% NEDAM NJIMA
-
kockakockica
#188 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Evo nam i Zelenike. Bice tjesna borba izmedju Zelenike i Covica za poziciju broj 2 iza Komsica 
- kmirsad
#189 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
E jebiga... a bilo je tako jednostavno... izludiće nas na kraju...
- Maraschino
#190 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Ja se samo plasim da nije Zelenika Covicev patent.
- kmirsad
#191 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Pomislio sam isto... ali mi instikt kaže da nije...
Nekako, imam povjerenje u tu ženu... mogla bi biti veliko i pompezno otkriče ovih izbora... častan izlaz u posljedni čas... hercedovcima iz smrtonosnog zagrljaja anakode Čovića... kojeg su pragmatične here potpuno svijesne... a po meni prihvatljiva i bošnjacima...
Nekako, imam povjerenje u tu ženu... mogla bi biti veliko i pompezno otkriče ovih izbora... častan izlaz u posljedni čas... hercedovcima iz smrtonosnog zagrljaja anakode Čovića... kojeg su pragmatične here potpuno svijesne... a po meni prihvatljiva i bošnjacima...
- spreca
#192 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
On bi mogao umjesto Zvizdica ili umjesto Fajkasa u FBiH vise bi koristi imala cijela drzavasehohari wrote:Ne znam, Hadžikadić bi kao veoma obrazovan čovjek bio veoma dobar za tu poziciju, ali na drugoj strani jednostavno nema političkog iskustva. Jedno je biti dobar poduzetnik i poboljšat ekonomiju zemlje, a drugo kad moraš Dodiku i Čoviću pokazati zube i izborit se sa ovim idiotima na našoj političkoj sceni. A fol je i u tome što on na poziciji predsjednika baš i ne može popraviti nešto u EKONOMSKOM smislu, jer mu ta pozicija ne daje nikakva ovlaštenja što se tiče privrede. Da mene neko nešto pita, ja bi ga postavio na mjesto premijera FBiH ili predsjedavajućeg Vijeća ministara.Smrcak15 wrote:
Mirsad Hadzikadic
zar se treba dvoumiti za koga glasati pored ovakvog covjeka, sto je zavrsio na Harvardu skolovanje
- spreca
#193 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam sigurankmirsad wrote:Pomislio sam isto... ali mi instikt kaže da nije...
-
Juliuscezar
#194 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
nije li ona bila odlucujuci glas za akcizeMaraschino wrote:Ja se samo plasim da nije Zelenika Covicev patent.
- kmirsad
#195 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Ma akcize su potpuno nebitne Spreča... i ovi što su glasali protiv akciza su to uradili na taktičkom planu... kad su vidjeli da će biti izglasane, de bar da uberu koji poen kod birača...spreca wrote:Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam sigurankmirsad wrote:Pomislio sam isto... ali mi instikt kaže da nije...
Akcize ne mogu biti opredjeljujuči faktor prilikom izbora između Čovića i Zeleneke...
- spreca
#196 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Akcize samo produzavaju truhlu koaliciju HDZ.SDA i SNSD i SBB....akcizama kupuju socijalni mir...a Zelenika im je pruzila slamku spasakmirsad wrote:Ma akcize su potpuno nebitne Spreča... i ovi što su glasali protiv akciza su to uradili na taktičkom planu... kad su vidjeli da će biti izglasane, de bar da uberu koji poen kod birača...spreca wrote:Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam sigurankmirsad wrote:Pomislio sam isto... ali mi instikt kaže da nije...
Akcize ne mogu biti opredjeljujuči faktor prilikom izbora između Čovića i Zeleneke...
- mayab
#197 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Meni će biti, mislim za Čovića ne bih dao ni pola eurocenta, a li ni za ovu pametnicu, i prodanu dušu koja je iznenada promijenila mišljenje i digla ruku za dodatne akcize na gorivo, i onda lupetala o IKEI i ostalim sranjima!kmirsad wrote:Ma akcize su potpuno nebitne Spreča... i ovi što su glasali protiv akciza su to uradili na taktičkom planu... kad su vidjeli da će biti izglasane, de bar da uberu koji poen kod birača...spreca wrote:Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam sigurankmirsad wrote:Pomislio sam isto... ali mi instikt kaže da nije...
I da još jednom ponovim, meni sva ova galama oko izbora predsjedništva djeluje kao namjerno dignuta, kao to neka jako bitna stvar, kao da je predsjednik SAD-a ili Francuske sa velikim ovlastima , gdje skoro da ima i ulogu premijera!
Meni je daleko važnije potući nacionaliste i neprijatelje države u parlamentu BIH , kao i u entitetima, tu se "pravi" ekonomski napredak i preosperitet naroda i države, a ove plemenske poglavice u predsjednistvu neka se puše!
- kmirsad
#198 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Akcize samo produzavaju truhlu koaliciju HDZ.SDA i SNSD i SBB....akcizama kupuju socijalni mir...a Zelenika im je pruzila slamku spasa[/quote]Neka akciza... da Bog da se ne dogovorili oko podjele tih para... do izbora...trebat će nam te pare za obnovu države, izgradnju zatvora, ma logori će rebati... kad rastjeramo i pohapsimo bandu... koja pokrade u svoje đepove pare od države...spreca wrote:Ma akcize su potpuno nebitne Spreča... i ovi što su glasali protiv akciza su to uradili na taktičkom planu... kad su vidjeli da će biti izglasane, de bar da uberu koji poen kod birača...kmirsad wrote:[quote="spreca"
Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam siguran
Akcize ne mogu biti opredjeljujuči faktor prilikom izbora između Čovića i Zelenike...
- kmirsad
#199 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
I meni je to najvažnije... i nije mi bitno ko je...samo nek nije Čović ili neki drugi Čovćić Rovčić...mayab wrote:Meni će biti, mislim za Čovića ne bih dao ni pola eurocenta, a li ni za ovu pametnicu, i prodanu dušu koja je iznenada promijenila mišljenje i digla ruku za dodatne akcize na gorivo, i onda lupetala o IKEI i ostalim sranjima!kmirsad wrote:Ma akcize su potpuno nebitne Spreča... i ovi što su glasali protiv akciza su to uradili na taktičkom planu... kad su vidjeli da će biti izglasane, de bar da uberu koji poen kod birača...spreca wrote: Jel ono ona izglasa akcize.....do akciza sam mislio da nije njihova a sad nisam siguran
I da još jednom ponovim, meni sva ova galama oko izbora predsjedništva djeluje kao namjerno dignuta, kao to neka jako bitna stvar, kao da je predsjednik SAD-a ili Francuske sa velikim ovlastima , gdje skoro da ima i ulogu premijera!
Meni je daleko važnije potući nacionaliste i neprijatelje države u parlamentu BIH , kao i u entitetima, tu se "pravi" ekonomski napredak i preosperitet naroda i države, a ove plemenske poglavice u predsjednistvu neka se puše!
ako je to ova žena... bujrum... mislim da je i Falatar dobar.... i Komšić u krajnjoj liniji, iako njega vidim potrošenim... al sigurno nije đelat BiH-u...
-
Hafis
#200 Re: Bećirović i Komšić će uvjerljivo pobijediti na oktobarskim izborima!
Čini mi se da Komšo malo prije vremena potrošio u kandidaturi. Nekako mi je utihnuo i djeluje bezidejno.
Hoću reći, ako mu se cjelokupan predizborni program sastoji od sprječavanja Ćovića da uđe u predsjedništvo onda mu i ne treba nikakva kampanja. Jednostavno će je drugi odraditi za njega.
Jednostavno: dovoljno mu je pustiti HDZ i Ćovića da s ispucavaju s obećanjima iduća 4 mjeseca kampanje i onda treba samo u stilu Hadžialagića uletjeti u samom finišu kampanje s dva-tri oštra klizeća starta u javnosti, tipa: ''E neće moći ovi noći dok je mene živa''.
To bi ga spasilo. Prvo - izbjeći će nepotrebno papagajsko ponavljanje predizbornog slogana, samim tim neće dosaditi javnosti, i drugo - glasači u pravilu najviše pamte sami finiš i tada obično i donose konačnu odluku prije zaokruživanja.
Svaka druga taktika ga vodi u propast. Vidljivo je da ne postoji neka stranka ili udruženje koji će mu iskazati javnu podršku, ne računajući onu kombi GS stranku i možda Klub liječenih alkoholičara grada Sarajeva.
Hoću reći, ako mu se cjelokupan predizborni program sastoji od sprječavanja Ćovića da uđe u predsjedništvo onda mu i ne treba nikakva kampanja. Jednostavno će je drugi odraditi za njega.
Jednostavno: dovoljno mu je pustiti HDZ i Ćovića da s ispucavaju s obećanjima iduća 4 mjeseca kampanje i onda treba samo u stilu Hadžialagića uletjeti u samom finišu kampanje s dva-tri oštra klizeća starta u javnosti, tipa: ''E neće moći ovi noći dok je mene živa''.
To bi ga spasilo. Prvo - izbjeći će nepotrebno papagajsko ponavljanje predizbornog slogana, samim tim neće dosaditi javnosti, i drugo - glasači u pravilu najviše pamte sami finiš i tada obično i donose konačnu odluku prije zaokruživanja.
Svaka druga taktika ga vodi u propast. Vidljivo je da ne postoji neka stranka ili udruženje koji će mu iskazati javnu podršku, ne računajući onu kombi GS stranku i možda Klub liječenih alkoholičara grada Sarajeva.