Sa kakvim skrivenim mostrumima mi to živimo?
Velja Pas
http://moja-mahala.com/_grafika/galerija/1190194951.jpg

Moderator: anex

Ma možda nisi trebala ni ovo nego samo link barem za ove što se vidi detaljnije..stvarno su slike šokantne..mIRCerka wrote:Ima jos slika, nisam imala srca postaviti ih sve
razmisljala sam da postavim samo linkove....ali kako doprijeti do ljudi ako cu ih morati natjerati da klikaju na link...ovako sokiram s vrata...Phia wrote:Ma možda nisi trebala ni ovo nego samo link barem za ove što se vidi detaljnije..stvarno su slike šokantne..mIRCerka wrote:Ima jos slika, nisam imala srca postaviti ih sve
I mislim da je ovo sa okom i jezikom od nekog udarca jakog.Svarno ako je ovo neko vlastitim rukama uradio nemam riječi..
podi sam na adresu Alojza Benca 4, da se razuvjeris i vidis da li u to dvoriste auto moze uciArtefakT wrote:Ja mislim da je auto pregazilo macku.... Tako sam i ja svoju macku naso jednom na cesti, i sjebo se jer joj je takoder oko haman pa ispalo...
hebga... tuzno!
Ne znam šta da kažem..ima istine u svemu tome i čovjek ne zna kako da postupi a da bude ispravno..rekoh možda ukloniti barem ove koje prikazuju izbliza i staviti link.Mislim da je dovoljno šokantno i ovo što je malo dalje slikano..mIRCerka wrote:razmisljala sam da postavim samo linkove....ali kako doprijeti do ljudi ako cu ih morati natjerati da klikaju na link...ovako sokiram s vrata...Phia wrote:Ma možda nisi trebala ni ovo nego samo link barem za ove što se vidi detaljnije..stvarno su slike šokantne..mIRCerka wrote:Ima jos slika, nisam imala srca postaviti ih sve
I mislim da je ovo sa okom i jezikom od nekog udarca jakog.Svarno ako je ovo neko vlastitim rukama uradio nemam riječi..
zamisli kako je meni bilo kad sam otvorila inbox i ugledala ovo...
Velja ja sam dosta puta bila prisutna kad su ljudi mačku koju je auto udarilo bacili sa ceste negdje sa strane da ne bude na cesti.Ne znam ima li tu pored put ali ako ima postoji i šansa da je neko tamo bacio mačka da 'ne gleda narod'Velja wrote:podi sam na adresu Alojza Benca 4, da se razuvjeris i vidis da li u to dvoriste auto moze uciArtefakT wrote:Ja mislim da je auto pregazilo macku.... Tako sam i ja svoju macku naso jednom na cesti, i sjebo se jer joj je takoder oko haman pa ispalo...
hebga... tuzno!
trinaesti wrote:zar je macka hodala samo unutar dvorista? ne treba ljudi na prvu ovakve kletve pisati. mozda je fakat pregazilo auto.
ako je pak neko ubio, onda se pitam kakvi ljudi zive na planeti.
ako ikoga budes stedila necu ti vise slati fotke. ljudi u SA i BiH nemogu vise bjezati od istine i moraju se sa njom suociti, ma koliko ona bolna bila.mIRCerka wrote:razmisljala sam da postavim samo linkove....ali kako doprijeti do ljudi ako cu ih morati natjerati da klikaju na link...ovako sokiram s vrata...Phia wrote:Ma možda nisi trebala ni ovo nego samo link barem za ove što se vidi detaljnije..stvarno su slike šokantne..mIRCerka wrote:Ima jos slika, nisam imala srca postaviti ih sve
Pa ako je do fotki što niste rekli ja bi vam uslikala desetine ovakvih..Velja wrote:ako ikoga budes stedila necu ti vise slati fotke. ljudi u SA i BiH nemogu vise bjezati od istine i moraju se sa njom suociti, ma koliko ona bolna bila.mIRCerka wrote:razmisljala sam da postavim samo linkove....ali kako doprijeti do ljudi ako cu ih morati natjerati da klikaju na link...ovako sokiram s vrata...Phia wrote:Ma možda nisi trebala ni ovo nego samo link barem za ove što se vidi detaljnije..stvarno su slike šokantne..
Macku obicno tada nadjes presovanu, ili su crijeva vani ili ne, ali ovako maloj macki ne bi rebra ostala citava.Phia wrote:Velja ja sam dosta puta bila prisutna kad su ljudi mačku koju je auto udarilo bacili sa ceste negdje sa strane da ne bude na cesti.Ne znam ima li tu pored put ali ako ima postoji i šansa da je neko tamo bacio mačka da 'ne gleda narod'Velja wrote:podi sam na adresu Alojza Benca 4, da se razuvjeris i vidis da li u to dvoriste auto moze uciArtefakT wrote:Ja mislim da je auto pregazilo macku.... Tako sam i ja svoju macku naso jednom na cesti, i sjebo se jer joj je takoder oko haman pa ispalo...
hebga... tuzno!