ja sam svojoj uvela keks, negdje na pocetku 10-tog mjeseca, nebi li se bar malo udebljala....0 bodova...mada je ni ne kljukam keksom nego pomalo ubacim, ali je zato puter redovan u nasoj ishrani svaki dan, od punih 4 mjeseca cini mi se, ne vjerujete mi na rijec, zaboravila sam, od kad joj kuham krompir i mrkvu kao slani obrok, u 4-tom je pila sokice i jela vocne kasice i mrkvu
u zadnje vrijeme mi pije flasicu super, ali nece slane obroke...da li je to samo prolazna faza?
dorucak, koji je obicno slatki i pojede, ali rucak i veceru nikako nece...krene plakati nakon 3-eg zalogaja
cak sam joj juce prvi put malo i posolila rucak, nadajuci se da ce joj se svidjeti...i nije
da li je moguce da joj je dosadio jelovnik?...ali svaki dan kuham nesto drugo...meso je uvijek drugo, povrce kombinujem ali i to gledam da se ne ponavlja, sem mrkve i krompira sto se znaju ponoviti 2 dana zaredom
moze li biti da bi ona sada htjela jesti cvrstu hranu?...jer mi je zgrabila komad kruha i uzivala jeduci
ali nisam sigurna, jer kad probam dati gnjeceno viljuskom ista je prica, ne zeli da jede
da li je vrijeme da pokusam da joj dam da sama rukicama jede iz zdjele?
nama je punih 11 mjeseci...sta da radim?