sasvim te razumijem, to gubljenje, isto mi je bilo dok nisam izabrala.
all in one nisam uzela niti jedne, jer se svakako teze suse, a ne bi se nikako trebale susiti u susilici.
Uzela sam 3 komada zastitnih gaca i 20 pelena - 10 mutt like i 10 bb like. podjednako su mi dobre zasad. Oboje imaju odvojiv ulozak, sto mi je OK zbog tog susenja. cb like imaju jedan ulozak koji je unutar pelene, pa je samim tim pelena deblja i teze se susi. to su kao tri osnovne vrste. e od ovih koje sam uzela, razlika je:
- mutt like su nekako manje kabaste, lakse mi je preko njih staviti zastitne gace, imaju dvosgtruki ulozak, sto mi je OK za dnevnu varijantu
- bb like, kazu mame, su za krupniju djecu, a posto je ovaj moj momcina masala, uzela sam i njih. one imaju tri uloska, koja se kace jedan za drugi pomocu drikera, pa mozes izabrati ad li ces staviti 1, 2 ili 3 uloska. preko noci mu stavljam sa 3 uloska. generalnom, nije mi problem to sto su malo kabastije.
eh, osim ovih ulozaka koji se kace drikerima, postoje i varijante gdje uloske stavljas u dzep unutar pelene. njih nisam uzimala. kazu da je ta varijanta dobra kad je beba nemirna, jer napunis pelenu, i onda je samo stavis na bebu, nema da ti bjeze ulosci dok se beba koprca

i oni se lako suse, ali ih nema u varijanti bb like.
osim babysaurusa, ramisljala sam i o ekobebinim pelenama, ali mi se nije svidjalo sto model koji sam ja htjela nema u pamucnoj izvedbi. one koje su pamucne su dosta komplikovanije. opet je prednost cijena, jer, koliko mi se cini, jeftinije bih prosla kod njih, ali nisam mogla naci ono sto mi je odgovaralo.
kupila sam ulje cajevca. S vremena na vrijeme potopim pelene u blagi rastvor ulja, koje djeluje antibakterijski, pa mi onda nije crnjak sto su pelene oprane na 60 stepeni i nisu ispeglane
ako te nesto jos zanima, slobodno pitaj. i ova djevojka iz babysurusa je dosta otvorena, ja sam je bas ispeglala dok mi nije sve objasnila