Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Primjetila sam da se u nagradnoj igri mora lobirati kao za neku stranku da dijete dobije glas, što je meni bilo pravo bezveze jer sam mišljenja da ljudi trebaju sami procjeniti koja je beba slatka i njoj dati glas običnim klikom na Glasaj.Međutim vidim da to tako ne funkcioniše većina beba ima glasova u prosjeku 10-100 a rijetke od 400-2000??
Zato sam odlučila da lobiram za svog malog miša, pa eto ne tražim da glasate ako vam moj mali muškarac nije sladak pogledajte ga:
Hehe... Interesantno. Nedavno je na stranici Pampersa bila nekakva nagradna igra i prijatelj mi je zahtijevao da u oba kruga glasam za njegovog Edija, čak je to radio umjesto mene, i uzeo mi je i druge ultra brojeve i glasao takođe s njih (s jednog broja se može jednom glasati u jednom krugu). Na facebooku su on i njegov brat, te njihove žene, tjerali ljude da glasaju za Edija, pa je Edi na kraju i pobijedio. Bez veze mi je bilo da mu govorim kako to nije svrha tih nagradnih igara, ali stvarno mislim da je lobiranje poput ovog krajnje nefer prema drugoj djeci, koja su takođe slatka, lijepa, divna i krasna. A i nagradne igre koje favorizuju djecu su mi malo besmislene.
upravo zbog pampersa to i ja radim jer kako će neko glasati ako ne zna za tebe?
a za info nikakav put nije nagrada u hipp-u nego hipp kozmetička linija za bebe-kreme, šamponi
što svakoj mami dobro dođe jer porodiljska naknada nije neka ali poštujem svačije mišljenje
i ja samo svoju bebu mogu postaviti i napisati ukoliko je nekome slatka da glasa
joj pa nemojte pisati svasta. svako bi to uradio za svoju bebu a i bas je slatka. osim toga kao i ovaj primjer iz pampers tako se to i ovdje radi i zasto ne. to vjerovatno svi rade da dobiju sto vise glasova. ja sam glasala i sretno