u svakom slucaju sretno
btw
Fura li se mowember bradonje?

ma dobro meni mindza jos uvijek bolje mirise od guzemefistofilis wrote:nije lose, samo su ovu zadnju znali nositi i policajci u lakiranim uniformama if you know what I mean
Otac mu milijarder sa Wall Streeta pa trosi pare na kurve i derneke, i stavlja na drustvene mreze pa se tinejdzeri lozeOp3r4t0r wrote:Isto sam i ja htio pitati ali kontam mozda se izvalim ako je neko poznat, ja lika u zivotu vidio nisam a prilicno sam upoznat i sa naucnom i sa sportskom i sa filmskom scenom. Ili je neki pjevac ili neka budaletinaBig Ang wrote:Ma ko vam je taj?

mefistofilis wrote:ako ti za mjesec dana nije izrasla na otprilike ovu duzinu onda ti se mozda i ne isplati peglati. samo nemoj na kraju skontati da je prerijetka.
u svakom slucaju sretno![]()
btw
Fura li se mowember bradonje?
da je tako, onda bi kod nas muškarci bili bradati od '92 pa nadaljeHajvan wrote:Mada, psiholozi tvrde da muškarci puštaju brade u nesigurnim vremenima.
Poklapa se to sa poslednjom recesijom u US of fuckin' A - brade su tamo postale in 2008.![]()

Luca36 wrote:Samo da se tuspasim u ovoj temi i da izjavim da se poserem svim koji imaju i furaju ove Sulejman Veličanstveni brade posred mozga onog ptičijeg.
Nisam čitao niti imam namjeru pročitati o čemu raspravljate ali već odavno imam potrebu a nikako da stignem da napišem koje slovo vezano za ovu idiotsku furku. Pa evo lakše mi je malo sada.