Ovih dana bio je u novinam oglas da BBI banka trazi poslovne prostore u vise gradova, a u međuvremenu je Nova banka AD objavila da zatvara poslovnicu u Gračanici, Tuzi, Srebreniku dok je ranije zatvorila u Gradačcu. Sad gradom kruzi prica da je Nova banka ponudila ove poslovne prostore BBI banci i da su pregovori u toku.
Da li je ko vise o ovome upoznat?
BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
Moderator: anex
-
paral0c0
#2 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
Bilo bi dobro, bolje BBI, nego neke Austrijske banke.
Cuo sam da BBI planira graditi isto jedan BBI centar u Tuzli?
Cuo sam da BBI planira graditi isto jedan BBI centar u Tuzli?
- HAVANA
#3 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
[quote="paral0c0"]Bilo bi dobro, bolje BBI, nego neke Austrijske banke.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isto sranje,drugo pakovanje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isto sranje,drugo pakovanje.
Last edited by HAVANA on 25/06/2009 19:14, edited 1 time in total.
- rumenige_brajtner
#4 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
zbog cega bolje?paral0c0 wrote:Bilo bi dobro, bolje BBI, nego neke Austrijske banke.
-
BassH
#5 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
Cuo sam da treba da otvore filijalu u Tuzlanskom kantonu, o tome se prica zadnju godinu dana. Intezivno se sire. Imaju love recesija ih nije pogodila ko ostale banke.
- nellington
#6 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
Kad mi neko kaže da je recesija poklopila banke... onda pogledam u nove zgrade Reiffeisena - ona na Vilsu i ona u Pofalićima... baš ih recesija drma... 
-
BassH
#7 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
Te su zgrade radene prije recesije, i sad se oni kaju zbog ulozenog novca
- rumenige_brajtner
#8 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
aj ne provaljuj se, tita ti. rbbh je banka sa najvecom aktivom, najvecim kapitalom i najvecim dionickim kapitalom u bih.BassH wrote:Te su zgrade radene prije recesije, i sad se oni kaju zbog ulozenog novca
-
paral0c0
#9 Re: BBI banka preuzim poslovne prostore od Nova banka AD
nellington wrote:Kad mi neko kaže da je recesija poklopila banke... onda pogledam u nove zgrade Reiffeisena - ona na Vilsu i ona u Pofalićima... baš ih recesija drma...
Evo grade isto jednu u Tuzli, u Sarajevu se gradi jos jedna, pored one sto je vec gotova:
Tuzla:

Nek barem nesto grade, koli para imaju, mogli bi u svakom gradu napraviti barem jednu zgradu.