Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako, htio bih malo da plivam pa me interesuje gdje sve imaju bazeni u Sarajevu? Znam za Terme na Ilidzi (iako je daleko)... ima li negdje blize? Mozda ima u nekim hotelima?
Cuo sam da ima u DHL-ovoj zgradi bazen, dole kad krenes prema Ilidzi, tj. ona ulica pored Zice pa skrooozz dole do kraja.. s desne strane nova DHL zgrada.
Pa se malo raspitaj.
Cesti imaju treninge neke ekipe-plivacki klubovi, tako da je otvoreni termin navece od 8-10, mada sad ima guzva i digli su na 7 km za 2 sata.
Iako sam ja bio i vikendom nije bilo guzve.
Najbolje je pozvati 773-100 i dobices informacije o tome kad je slobodan termin.BAzen je inace super 6 traka x 25 metara.
profi25 wrote:znaci to bas bazen za plivanje... nisam ni ja znao za to prije...
a gdje to tacno dodje...
u termalnoj rivijeri je bas plitko i guzve vikendom, ne daju ni skakati, a covjek i dodje da se malo skokne i da se isplivas
Ma evo uskoro zavrsavaju ovaj olimpijski bazen na Otoci pa ce biti mjesta i za skakanje i za plivanje
Ako je po olimpijskim normama, kazu da jeste, duzina 50m, dubina 5m
Strpimo se jos mjesec-dva.
becu wrote:e hvala Bogu da i Sarajevo dobije olimpijski bazen.
Nece to jos zadugo, duzina bazena na otoci je 33 m.
Zar nije 50? Ako je 33 onda nije olimpijski.
Nije 50, kod nas se sve radi naopako. inace je sam projekat zgrade katastrofalan i megalomanski za toliki bazen, mogu misliti koliko ce samo para ici na grijanje onolikog vazdusnog jastuka izmedju samog bazena i krova, dakle jos jedno opaljivanje po usima poreskih obveznika vise nego sto treba.