Baždarević dobio otkaz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nostalgicar

#1 Baždarević dobio otkaz

Post by nostalgicar »

NAKON ispadanja iz nacionalnog Kupa čelnici francuskog nogometnog prvoligaša Istresa otkazali su suradnju treneru Mehmedu Baždareviću.

Premda je bosanskohercegovački stručnjak imao ugovor s Istresom do konca ove sezone zbog serije loših rezultata dobio je otkaz. Istres je prvi dio Le Championnata završio na posljednjem mjestu s tek jednom pobjedom u 19. kola, a prošlog tjedna su ispali iz Kupa.

"Jako sam razočaran potezom čelnika kluba. Razumijem njihovu odluku jer nisu zadovoljni rezultatima, no vjerujem kako bi u nastavku sezone igrali daleko bolje," kazao je 44-godišnji Sarajlija, koji je svoju igračku karijeru započeo u Željezničaru, a trenersku u 1998. godine u Sochauxu.
http://www.index.hr
Last edited by nostalgicar on 10/01/2005 22:04, edited 1 time in total.
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Izvor?
emanuel_30

Post by emanuel_30 »

Jedna pobjeda u 19. kola, ispadanje iz kupa i STRUCNJAK se razocarao potezom
celnika kluba :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Nije mi samo jasno po cemu je Mehmed Bazdarevic strucnjak, poslije ovog otkaza nece dobiti priliku niti na Kosovu :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Nije mi nešto jasno u ovoj priči :oops: nakon ulaska u Prvu ligu Baždarević je htio otići iz Istresa ali kao nisu mu dali :D pa je napravljen sporazum ako budu na kraju prvog dijela sezone rezultati loši Meša svakako ide iz Istresa ............ali sad se on kao buni i meni ništa nije jasno ...............ali libo me Burek :D :D u principu priče.
Emanuele , mnoge stvari tebi neće nikad biti jasne .Meni je recimo jasno zašto je Velimir Zajec napravio bum u Portsmouthu ali po tebi i Vahid Halilhodžić nije stručnjak.
Koji si ti :D Burekčić :D
Post Reply