http://www.index.hrNAKON ispadanja iz nacionalnog Kupa čelnici francuskog nogometnog prvoligaša Istresa otkazali su suradnju treneru Mehmedu Baždareviću.
Premda je bosanskohercegovački stručnjak imao ugovor s Istresom do konca ove sezone zbog serije loših rezultata dobio je otkaz. Istres je prvi dio Le Championnata završio na posljednjem mjestu s tek jednom pobjedom u 19. kola, a prošlog tjedna su ispali iz Kupa.
"Jako sam razočaran potezom čelnika kluba. Razumijem njihovu odluku jer nisu zadovoljni rezultatima, no vjerujem kako bi u nastavku sezone igrali daleko bolje," kazao je 44-godišnji Sarajlija, koji je svoju igračku karijeru započeo u Željezničaru, a trenersku u 1998. godine u Sochauxu.
Baždarević dobio otkaz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nostalgicar
#1 Baždarević dobio otkaz
Last edited by nostalgicar on 10/01/2005 22:04, edited 1 time in total.
-
emanuel_30
Jedna pobjeda u 19. kola, ispadanje iz kupa i STRUCNJAK se razocarao potezom
celnika kluba

Nije mi samo jasno po cemu je Mehmed Bazdarevic strucnjak, poslije ovog otkaza nece dobiti priliku niti na Kosovu

celnika kluba
Nije mi samo jasno po cemu je Mehmed Bazdarevic strucnjak, poslije ovog otkaza nece dobiti priliku niti na Kosovu
- manijak1
Nije mi nešto jasno u ovoj priči
nakon ulaska u Prvu ligu Baždarević je htio otići iz Istresa ali kao nisu mu dali
pa je napravljen sporazum ako budu na kraju prvog dijela sezone rezultati loši Meša svakako ide iz Istresa ............ali sad se on kao buni i meni ništa nije jasno ...............ali libo me Burek
u principu priče.
Emanuele , mnoge stvari tebi neće nikad biti jasne .Meni je recimo jasno zašto je Velimir Zajec napravio bum u Portsmouthu ali po tebi i Vahid Halilhodžić nije stručnjak.
Koji si ti
Burekčić 
Emanuele , mnoge stvari tebi neće nikad biti jasne .Meni je recimo jasno zašto je Velimir Zajec napravio bum u Portsmouthu ali po tebi i Vahid Halilhodžić nije stručnjak.
Koji si ti