...hakkala, hakkala ne diiiiraj ga...Hakala wrote:haso je primjerak opanka kad se zapapuchi..imena djece?..tradicionalna bosanska,da ne kazem islamska.
...Nick i Selina
..nije problem u *cafirskim* imenima...ali Nick
..pade mi odmah na pamet onaj zucan..iz nekad popularnog gay benda
bekstrit bojs
![]()
kao sto rece nele(djes derpe)..ode iz supackog u jos supackiji klub
...jos samo da na kraju karijere zaigra za Milan..
.i to je to... sveto trojstvo supakluka ..mada objektivno,haso je sa 30 god.jos premlad za Milan
...ali ga ja vidim kao zamjenu za maldinija...za jedno 7-8 god.
..kad ovaj konacno,u cvjetu starosti okaci kopacke o klin...mada ne znam
....favali i pancaro ce mu biti taad opasna konkurencija
![]()
![]()
Bayern je priča mog života
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
a.basko
- Comrad
Nego da ja vas pitam da li bi vi igrali za repku za pišljive pare, a samim time rizikovali da budete izbačeni iz prve postave Bayerna, zbog toga što bi vam neki konobar koji igra za Luxemburg mogao slučajno slomiti nogu...dajte ba, čovjek je legenda i gotovo. Šta je BiH uradila za Hasana, jel ga to repka prodala u veliki klub, kao što je neke pojedine igrače, NIJE...čovjek je to sam uradio i svaka mu čast. Mogao je igrati za Njemačku, ali je izabrao BiH i to mu je hvala...ccc.. 
- Neelix
komrade ne...ispustaj fekalije na temu 
sto to najbolji igrac svijeta - Kaka, odigra nebitnu prijateljsku utakmicu neki dan za brazil? sto se Shevchenko odaziva na svaki poziv Ukrajine, iako nikad nista nisu postigli? Primjera je milion, a odgovor jedan - zato sto im je to cast. Ali Haso nije osoba koja zna ista o tome.
sto to najbolji igrac svijeta - Kaka, odigra nebitnu prijateljsku utakmicu neki dan za brazil? sto se Shevchenko odaziva na svaki poziv Ukrajine, iako nikad nista nisu postigli? Primjera je milion, a odgovor jedan - zato sto im je to cast. Ali Haso nije osoba koja zna ista o tome.
- Comrad
Uporedi sad vodstvo reprezentacija koje si nabrojao, sa glavonjama iz našeg saveza i bit će ti sve jasno...Neelix wrote:komrade ne...ispustaj fekalije na temu
-
zzzzz
@mostarac, mladi su, shvatit ce oni ovo, ima vremena.Hasan je samo odbio da bude budala i to je greska koju mu bosna ne moze oprostiti, tj. hasan naustrb toga da bude dobar s "rajom" nije htio da dozvoli sebi da ga prave majmunom.
Hasan Salihamidzic se mogao davno oprostiti od reprezentacije da mu se nije igralo. On je dolazio ali nije mogao istrpiti da od njega prave ovcu.
Sve se bojim da bi Kaki bilo cast da ga neko odvuce u Iran, da igra utakmicu izvan svakog fifinog termina, pa da onda slucajno uleti u sobu u kojoj direktor njegove reprezentacije prima torbu s dolarima a da Kaka zna da su ti dolari ispod stola preko njegovih ledja (bas u Iranu je Hasan napravio namjerni prekrsaj i zamijenjen je u poluvremenu, vidno iziritiran)
Sad ce neko reci zasto Hasan ne progovori o tome.
Ja sam se to isto pitao dok se nije desilo ovo sa bojkotom i pismom 13 reprezentativaca, sad kad vidim kakav je odnos prema njima i kakave su budale ispali, jasno mi je da je Hasan puno pametniji od prosjecnog fudbalera i da je vjerovatno znao da nema smisla u Bosni tjerati nekakvu pravdu jer ces na kraju svakako ispasti najgori.
Bosanci nisu zasluzili da Hasan ili bilo ko govori istinu i proziva ljude koji unistavaju reprezentaciju. Ovako mu je najbezbolnije, eto vas tamo pa nek vas Pasalic i dalje voda po Koreama i Iranima za svoj racun i za svoj dzep.
- Comrad
Ma ja da sam na njegovom mjestu ne bi nikad ni došao u ovu vukojebinu, šta je država uradila za njega, uradila je to da je kao dijete od 15-16 godina morao pobjeći da ga neko ne ubije i sam sebi zaraditi hljeb...ccc...stvarno smo pogan narod...i skontajte da je nakon njega još 13 igrača napustilo repku, ali ne Hasan je djubre jer neće da igra, čovjek samo skontao stvari na vrijeme i gotovo...ne kaže se djaba da će ti ovdje sve oprostiti, ali uspjeh brate ne!
Samo naprijed Brazzo, forza Juve!
Samo naprijed Brazzo, forza Juve!
- Murat Sabanovic
hasan je daleko nas najbolji igrac .prema tome ,kriricari lika i djela hasana salihamidzica obrisite sline i dodjite da ponovno koju napisemo.
zoome kralju, zatvaraj temu jer ovaj covjek nezasluzuje da ga papci blate.
zoome kralju, zatvaraj temu jer ovaj covjek nezasluzuje da ga papci blate.
- stranac2
Braco je legenda ........ Jedini nas sportista koji je bio je dodirnuo sam plafon Evropske/Svjetske scene i tu je cjeli niz godina.
Uz to je jedini nas igrac koji bi imao mjesta u bilo kojoj repki a koji je i bez majke i bez oca sa 19 godina skuzio gdje mu je mjesto i za koga reba da igra bez ikakvih kalkulacija..
Jedina mana mu je sto kada dodje nadje se u losoj okolini ..lopova,alkoholicara a o zavidnosti da ne pricam...
Za svakog mladog sportistu treba da bude idol !
Uz to je jedini nas igrac koji bi imao mjesta u bilo kojoj repki a koji je i bez majke i bez oca sa 19 godina skuzio gdje mu je mjesto i za koga reba da igra bez ikakvih kalkulacija..
Jedina mana mu je sto kada dodje nadje se u losoj okolini ..lopova,alkoholicara a o zavidnosti da ne pricam...
Za svakog mladog sportistu treba da bude idol !
-
VMG
Ne izgleda a pokazao se jako inteligentnim.Profesionalac od glave do pete a kriterijume odredjivati okoreli kriminalci kod njega nije moglo proci.Izvlacio se i cekao da se nesto promijeni i nije docekao kao sto nece docekati i ovi sto sad cekaju(Hasagic,Spahic i Bajramovic).
Gledao sam utakmicu protiv Francuske sa zapadne tribine i Hasan je igrao
tik ispred mene i vidio sa da mu ne daju loptu(Barbarez i Papac).To je bilo toliko ocigledno i kad se nije pojavio u drugom poluvremenu rekao sam rodjaku da je on odigrao svoje u repci misleci upravo na ovo da mu ne daju
loptu.
Trebalo bi malo i Barbu priupitati, zna li on sto oko ovoga?
tik ispred mene i vidio sa da mu ne daju loptu(Barbarez i Papac).To je bilo toliko ocigledno i kad se nije pojavio u drugom poluvremenu rekao sam rodjaku da je on odigrao svoje u repci misleci upravo na ovo da mu ne daju
loptu.
-
Majstorinho
Ne mogu bayern smislit ocima...FUJ,kako mi je krivo za Tonija sto je otisao u taj pogani klub...A gotivim ga...
- stranac2
Ma Barba suti o svemu pravi se Englez ..za razliku od Brace Barba sigurno sebe moze zamisliti u savezu zato mora sutit svak gleda svoju buducnost tako to ide ne zamjeram mu al mi nije ni drago ...VMG wrote:Ne izgleda a pokazao se jako inteligentnim.Profesionalac od glave do pete a kriterijume odredjivati okoreli kriminalci kod njega nije moglo proci.Izvlacio se i cekao da se nesto promijeni i nije docekao kao sto nece docekati i ovi sto sad cekaju(Hasagic,Spahic i Bajramovic).
loptu.
Nije im lako ni jednom ni drugom kao vukovi su se snalazili po svijetu bez icije pomoci a sada im svi pametuju ..
-
stranacc
sjeca li se neko kad bi baljic igrao na kosevu za repku.
Toliko zvizduka , toliko yebavanja matere covjeku koji je odrastao s njima . A mozda su njegovi najmiliji bili tu na tribinama. I zar nakon svega da igrash za BIH??
A baljic i salih su nasa jedina dva igraca visoke klase (tu se i kodro moze ubrojati). I ko je cijenio njihove uspjehe? Svi su se ponasali idiotski prema njima.NO RESPECT.
Neko je pomenuo Sevcenka ...zar mislite da njemu navijaci zvizde? zar mislite da on trpi trenerova preseravanja? Malo sutra...
Svaka repka je cijenila svoju zvijezdu ...na koljena mu padaju... a sa nasim igraju se nekih mutavih igara. Sjeca li se neko dok je igrao Stoickov ... pa njega je trener pitao s kim ce da igra , koga da dovede. U nas ti dodje Hadzibegic ( trenerskog staza zeroooo godina ) i on fol disciplinira Saliha. Iza njega dodje sliskovic ( trener ZRinjskog) i on fol bi da se pokaze preko salihovih ledja .!?
Kad je salih rasturao igrajuci za BIH, ti idioti su igrali za neko selo na turniru. Dok je salih PRETRCAVAO karlosa kao malo dijte oni su to gledali otvorenih usta . I nakon svega taj salih ima od sviju ZERO RESPECT. Ma daj ...odjebi i to i bosnu .... sto mu to treba ??
Treba da se zna `tko kosi a tko vodu nosi`. A nashi bi da im salih vodu nosi ... najbolji kosac`
Ispravna odluka `ZBOGOM KLOSARI`.. i ode igrati u juventus(30+ godina) ... a gdje igra ostala reprezentativna elita??? sa 24???????????????
Toliko zvizduka , toliko yebavanja matere covjeku koji je odrastao s njima . A mozda su njegovi najmiliji bili tu na tribinama. I zar nakon svega da igrash za BIH??
A baljic i salih su nasa jedina dva igraca visoke klase (tu se i kodro moze ubrojati). I ko je cijenio njihove uspjehe? Svi su se ponasali idiotski prema njima.NO RESPECT.
Neko je pomenuo Sevcenka ...zar mislite da njemu navijaci zvizde? zar mislite da on trpi trenerova preseravanja? Malo sutra...
Svaka repka je cijenila svoju zvijezdu ...na koljena mu padaju... a sa nasim igraju se nekih mutavih igara. Sjeca li se neko dok je igrao Stoickov ... pa njega je trener pitao s kim ce da igra , koga da dovede. U nas ti dodje Hadzibegic ( trenerskog staza zeroooo godina ) i on fol disciplinira Saliha. Iza njega dodje sliskovic ( trener ZRinjskog) i on fol bi da se pokaze preko salihovih ledja .!?
Kad je salih rasturao igrajuci za BIH, ti idioti su igrali za neko selo na turniru. Dok je salih PRETRCAVAO karlosa kao malo dijte oni su to gledali otvorenih usta . I nakon svega taj salih ima od sviju ZERO RESPECT. Ma daj ...odjebi i to i bosnu .... sto mu to treba ??
Treba da se zna `tko kosi a tko vodu nosi`. A nashi bi da im salih vodu nosi ... najbolji kosac`
Ispravna odluka `ZBOGOM KLOSARI`.. i ode igrati u juventus(30+ godina) ... a gdje igra ostala reprezentativna elita??? sa 24???????????????
-
Hakala
sam is rekao...protiv madafaking SAN MARINAmostarac wrote:Sjecas se San Marina dok nije dobio crveni. Dosao covjek zavalio dva gola i razgulio sa crvenim kartonomHakala wrote:fakat si neupucen.il' ga branis samo zato sto ti je zemljak![]()
da ti ja koju recem![]()
....
i ne mozes tumaciti sukob na relaciji sliskovic Vs haso,kao sukob: haso kontra cijelog saveza.
i ja ti opet kazem,haso je rekao svoje razloge zasto je digao sidro..mozda ga donekle i shvacam,izabrao je bayern,odnosno milione,nasuprot bosanske crkavice i sekiracije.izabrao je siguru nasuprot neizvjesnosti.ali to prave patriote(ma kako ovo otrcano zvucilo)ne bi nikad ucinile.npr.barbarez.
I ovdje se govori o hasinom karakteru,odnosu prema nacionalnoj repki,a ne igrackim dostignucima u njegovoj klupskoj karijeri.U reprezentativnoj,O bodova od mene.
Hasan je odbijao repku na razne nacine, nekad povreda nekad karton, ali nije nikad htio da kaze necu...
vela havle
bahh...neelixu haso dohako
mjesec banata je puno...ako smijem reci
-
Bosanski_Amerikanac
Hasan je gospodin.

-
Crvena Tifoza
Sudeci po komentarima, Hakala i slicni njemu prate reprezentaciju od famozne utakmice s' Danskom (na Kosevu) do one u Beogradu. Znaci novo-peceni. Covjek vam nemoze zamjerit. Vjerovatno vas reprezentacija nije interesovala, ili vam ipak godine to nisu dozvoljavale, odnosno bili ste premladi.
Neki spominju San Marino i crveni karton. Da, covjek je dobio crveni karton na toj utakmici nakon sto je dao dva gola. Kako je dobijen karton? Ako se iko sjeca, a vidim da vecina se nesjeca te utakmice, Hasan je izasao s' terena krvavog nosa i vilice. On je u prvom poluvremenu dobio prvi zuti karton, da bi na pauzi trazio od selektora da ga zamjeni jer su ga oni amateri masakrirali. Medjutim selektor i kod vodstva od 2-0 nije htjeo da ga povuce iz igre. Greska selektora.
Svi nesto spominju kako je on bio najlosiji igrac, pa haj nek mi neko napise kad je to on bio losiji od ostalih na terenu. Ako nije bio najbolji, bio je isti kao i ostali, nikad gori. Utakmica protiv Spanije na Bilinom Polju, ujutro osvice naslov u novinama: "Hasan prebrz za spansku odbranu, a i za nas napad", i onda kad neko kaze da suigraci ne igraju neku ulogu u timu.
Hasana pratim duze vremena, kao i samu reprezentaciju. Obukao je ljiljane kad je reprezentacija imala dvije lopte za trening i sest pari kopacka. Plakao je na utakmici protiv Danske kad smo ih dobili 3-0 na Kosevu, jer je prvi put osjetio sta znaci biti ljubimac jedne publike, i kad mu je prepun stadion skandirao. To je sam Mujcin potvrdio u jednom intervjuu.
Ko god kaze da je premalo dao za ovu reprezentaciju jede govna. U Beogradu je bio naj borbeniji igrac nase reprezentacije. Da ne spominjem ono pogadjanje Bolica u trepavicu protiv Danske za izjednacenje (i onda neko kaze nesjecam se nekih njegovih prodora - e pa lijepi moj uputi se prvo pa onda komentarisi).
Neki to htjeli cuti ili ne, ali Hasan Salihamidzic je jedan od najvecih i najpoznatijih ambasadora nase zemlje. Predstavio je nasu zemlju u svijetu sporta na najbolji moguci nacin. Nek mi neko nadje neki tekst o Hasanu na stranom jeziku, a da se ne spominje da je Bosanac, ili na utakmicama Lige Prvaka se cesce govorilo "bosnian international" nego njegovo samo ime.
Zasto je otisao. Nek se svaki od nas upita dal' bi igrao za jednu reprezentaciju koja nakon 12 godina nema cilja. Sta je do sad bio cilj ove reprezentacije - nada da cemo se nekako ubacit u taj 3 sesir za izvlacenje grupa. Covjek je profesionalac. On kad dodje na pripreme u Bayernu, postave se ciljevi za tu sezonu, pa se bori, a kod nas toga nema. Najvaznije je izvuci se sa priprema u Medjugorju ziv i zdrav.
Ja se ipak nadam da ce se opet vratit u ovu reprezentaciju, jer je trenutno jedini aktivni nas igrac koji je dao za ovu zemlju a od nje nije nista dobio. Ovi ostali su svi iskoristili reprezentaciju na ovaj ili na onaj nacin da bi se prodali.
Hasanu kapa do poda i dozivotni respekt!!!
Neki spominju San Marino i crveni karton. Da, covjek je dobio crveni karton na toj utakmici nakon sto je dao dva gola. Kako je dobijen karton? Ako se iko sjeca, a vidim da vecina se nesjeca te utakmice, Hasan je izasao s' terena krvavog nosa i vilice. On je u prvom poluvremenu dobio prvi zuti karton, da bi na pauzi trazio od selektora da ga zamjeni jer su ga oni amateri masakrirali. Medjutim selektor i kod vodstva od 2-0 nije htjeo da ga povuce iz igre. Greska selektora.
Svi nesto spominju kako je on bio najlosiji igrac, pa haj nek mi neko napise kad je to on bio losiji od ostalih na terenu. Ako nije bio najbolji, bio je isti kao i ostali, nikad gori. Utakmica protiv Spanije na Bilinom Polju, ujutro osvice naslov u novinama: "Hasan prebrz za spansku odbranu, a i za nas napad", i onda kad neko kaze da suigraci ne igraju neku ulogu u timu.
Hasana pratim duze vremena, kao i samu reprezentaciju. Obukao je ljiljane kad je reprezentacija imala dvije lopte za trening i sest pari kopacka. Plakao je na utakmici protiv Danske kad smo ih dobili 3-0 na Kosevu, jer je prvi put osjetio sta znaci biti ljubimac jedne publike, i kad mu je prepun stadion skandirao. To je sam Mujcin potvrdio u jednom intervjuu.
Ko god kaze da je premalo dao za ovu reprezentaciju jede govna. U Beogradu je bio naj borbeniji igrac nase reprezentacije. Da ne spominjem ono pogadjanje Bolica u trepavicu protiv Danske za izjednacenje (i onda neko kaze nesjecam se nekih njegovih prodora - e pa lijepi moj uputi se prvo pa onda komentarisi).
Neki to htjeli cuti ili ne, ali Hasan Salihamidzic je jedan od najvecih i najpoznatijih ambasadora nase zemlje. Predstavio je nasu zemlju u svijetu sporta na najbolji moguci nacin. Nek mi neko nadje neki tekst o Hasanu na stranom jeziku, a da se ne spominje da je Bosanac, ili na utakmicama Lige Prvaka se cesce govorilo "bosnian international" nego njegovo samo ime.
Zasto je otisao. Nek se svaki od nas upita dal' bi igrao za jednu reprezentaciju koja nakon 12 godina nema cilja. Sta je do sad bio cilj ove reprezentacije - nada da cemo se nekako ubacit u taj 3 sesir za izvlacenje grupa. Covjek je profesionalac. On kad dodje na pripreme u Bayernu, postave se ciljevi za tu sezonu, pa se bori, a kod nas toga nema. Najvaznije je izvuci se sa priprema u Medjugorju ziv i zdrav.
Ja se ipak nadam da ce se opet vratit u ovu reprezentaciju, jer je trenutno jedini aktivni nas igrac koji je dao za ovu zemlju a od nje nije nista dobio. Ovi ostali su svi iskoristili reprezentaciju na ovaj ili na onaj nacin da bi se prodali.
Hasanu kapa do poda i dozivotni respekt!!!
-
strongest
#68 Re: Bayern je priča mog života
MA BAYERN JE JAJBLOLJI KLUB SVIJETA,NEMA SE TU STA RECI VISE!!!