BAYERN - HOFFENHEIM

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
CrniZec

#326 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

karanana wrote:ljudi su emotivni kad je u pitanju fudbal i timovi koje simpatisu pa cak i kada ti timovi nisu iz gradova gdje ljudi zive i kada mozda ti isti ljudi nisu nikad ni bili na tekmi kluba koji brane.
Zivio sam u Minhenu 6 godina, i otiso na total od 20 utakmica. Znam ocemu pricam.
CrniZec

#327 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Chmoljo wrote:umro bayern :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Davno je umro kad su kupili igrace kao sto su Toni, Klose, Van Bommel, i ostale...
Baltazar_khan

#328 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

CrniZec wrote:
karanana wrote:ljudi su emotivni kad je u pitanju fudbal i timovi koje simpatisu pa cak i kada ti timovi nisu iz gradova gdje ljudi zive i kada mozda ti isti ljudi nisu nikad ni bili na tekmi kluba koji brane.
Zivio sam u Minhenu 6 godina, i otiso na total od 20 utakmica. Znam ocemu pricam.
Znamo i mi o čemu pričaš. O...

...lovačkim pričama :oops:
CrniZec

#329 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Baltazar_khan wrote:
CrniZec wrote:
Znamo i mi o čemu pričaš. O...

...lovačkim pričama :oops:

Sta je bilo? Bas si popizdio sto ti ode Rascic u Norvesku? De ba nebrini, vratit ce se, svedno je smece... :lol:
LSD

#330 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by LSD »

Hahahahha :lol: :lol: crni zec puko skroz :lol: :lol: ...pa gdje ceš covjeka tako vrijedjati zbog Bayerna...izvini se korektno Baltazaru,pretjerao si...a inace slažem se da ovo nije i sjenka onog Bayerna koji je nekad harao Evropom i kojem Manchester izjednaci ( i odmah i povede pa pobjedi ) u zadnjim sekundama finala (prije toga Jancker pogodio precku i Bayern imao nekoliko zicera)...ako je Bayern nafakaški klub šta tek reci za Manchester poslije onog finala?
CrniZec

#331 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

LSD wrote:Hahahahha :lol: :lol: crni zec puko skroz :lol: :lol: ...pa gdje ceš covjeka tako vrijedjati zbog Bayerna...izvini se korektno Baltazaru,pretjerao si...a inace slažem se da ovo nije i sjenka onog Bayerna koji je nekad harao Evropom i kojem Manchester izjednaci ( i odmah i povede pa pobjedi ) u zadnjim sekundama finala (prije toga Jancker pogodio precku i Bayern imao nekoliko zicera)...ako je Bayern nafakaški klub šta tek reci za Manchester poslije onog finala?
Ma sad je vec preslo u dom zajebancije. Briga me vise, ocito nema pojma o fudbalu. On se meni treba da izvine. :D
Baltazar_khan

#332 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

CrniZec wrote:
LSD wrote:Hahahahha :lol: :lol: crni zec puko skroz :lol: :lol: ...pa gdje ceš covjeka tako vrijedjati zbog Bayerna...izvini se korektno Baltazaru,pretjerao si...a inace slažem se da ovo nije i sjenka onog Bayerna koji je nekad harao Evropom i kojem Manchester izjednaci ( i odmah i povede pa pobjedi ) u zadnjim sekundama finala (prije toga Jancker pogodio precku i Bayern imao nekoliko zicera)...ako je Bayern nafakaški klub šta tek reci za Manchester poslije onog finala?
Ma sad je vec preslo u dom zajebancije. Briga me vise, ocito nema pojma o fudbalu. On se meni treba da izvine. :D
Da se ja izvinem na tvoj primitivizam?

Dobar ti taj vic :oops:

Kad smo već kod viceva... Znaš onaj? Ide crni zec ulicom, i... Banuje ga pape :D

Ček, to nije vic, to je...

Realnost :dance: :sax:
CrniZec

#333 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Baltazar_khan wrote:
CrniZec wrote:
Da se ja izvinem na tvoj primitivizam?

Dobar ti taj vic :oops:

Kad smo već kod viceva... Znaš onaj? Ide crni zec ulicom, i... Banuje ga pape :D

Ček, to nije vic, to je...

Realnost :dance: :sax:
A znas onaj, idiot nemoze da odustane svade sa djecom na forumu? :-)

A cek, to nije vic, to si ti :-)

Boli me ku**c za ban to mi nije bitno. Bitno je da se osjecas ko pickica mala poslije ovog svega.. Ljudi koji idu ovdje vec duze vremena ipak se samnom slazu i to sa mojim psovkama i sve to skupa.. Haj sad vani, prosetaj malo, ohladi, mali zec te uplasio ;-)
Baltazar_khan

#334 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

CrniZec wrote:

Boli me ku**c za ban to mi nije bitno. Bitno je da se osjecas ko pickica mala poslije ovog svega.. Ljudi koji idu ovdje vec duze vremena ipak se samnom slazu i to sa mojim psovkama i sve to skupa.. Haj sad vani, prosetaj malo, ohladi, mali zec te uplasio ;-)
:-) :shock: :lol:
CrniZec

#335 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Baltazar_khan wrote:
CrniZec wrote:

:-) :shock: :lol:

Samo za tebe, jabuko :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Baltazar_khan

#336 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

[quote="CrniZec"][/quote]

Image

Kako su im samo poderali guzove, nezaboravan dan u Sankt Petersburgu. Mogu mislit faca navijacima bajerna.

On je lud, on je jak, on je Pavel Pogrebnjak :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#337 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Chmoljo »

vas dvojica nemate mjeru majke mi.

hajmo ovako, stanite na suprotne strane i ko mi pljune prst pobijedio je. :D :P :D
delightful

#338 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by delightful »

CrniZec, ban.
scooter21ba

#339 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by scooter21ba »

ma zatvorite temu prosla utakmica
sada samo mogu biti prepucavanja ovaj bolji onaj bolji i vrijedjanja
Baltazar_khan

#340 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

delightful wrote:CrniZec, ban.
Zahvaljujem :thumbup:
Danss

#341 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Danss »

Klasika, nas ''pogani'' mentalitet, za sve kriv! Evo, ni ja ne volim Bayern, ne volim njihovu igru, recimo da mi je Bayer Leverkusen uvijek imao ljepsu igu od njih sto se tice Bundeslige, pa i neki drugi klubovi, al neeee... mi se oko svega moramo zakaciti. Ako ja navijam za neki klub, svi moraju navijati za njega! :x Zato :run: u skokovima...
P.S. Navijam za Real Madrid (moja stvar, ne mora niko navijati), al u Germaniji je ovaj Hoff novost, podsjecaju na Bayer L iz sezone kad su igrali finale sa Realom Lige Prvaka.
bruce lee

#342 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by bruce lee »

elSaik wrote:
and1medjed wrote:Bayern uber alles 8-) jel tako saice :mrgreen:

samo vas provociram...

no hard feelings :wink:
Samo ti provociraj... i nije tako... :dance:

@kijameta - ciganski su zato su:
1) su im navijači obični erfolgsfans - ilitiga na naški navijači koji su tu uz klub kad ide dobro, a kad ne ide, šute, nema ih. Nisu oni zbog Bayerna na stadionu jer je njihov tim, već zato što ima najviše titula u Njemačkoj. Pa čovječe, 7 minuta prije kraja, rezultat 1:1, napeto ko rijetko kad, a ljudi odlaze sa stadiona. Ljubav prema klubu? Aha, svakako. 60.000 domaćih i 6.000 gostuućih, a u 88. se čuje "auswärtssieg, auswärtssieg" i "Hoffe, Hoffe". U 90. ona šačica jada u kopu počinje sa "Steht auf wenn ihr Bayern seit" [ustanite ako ste Bavarci] - niko ništa! Tek kad je Toni zabio gol onda su ustali da proslave i navijaju. :roll:

2) jer su im igrači cigani što se vidjelo i sinoć. Svaki faul koji je sviran u korist Hoffenheima, oni su se žalili. SVAKI! Vršili pritisak na sudiju od početka. S druge strane, gosti gospodski. I onda se zapravo postavi pitanje koji je klub sinoć bio građanski, a koji seljački.

3) jer im je igra ciganska. Svodi se na to da ili Ribery uzme loptu i prođe svakoga ili da ona dođe Toniju na glavu. One akcije kakve igra Hoffenheim, Bayern ne zna odigrati. I cigani su što maltene nisu napravili prilike nijedne, a dadoše dva gola tako što je i kod prvog i kod drugog protivnički igrač pogriješio.

4) jer su jebeni nafakaši. Nek odigraju bolje, neka budu bolji pa pobijede a ne onako. Kad se samo sjetim utakmice protiv Getafea kako prođoše. :roll:
potpis na svaku od cetiri tacke! nikad nisam volio bayern bas nesto zesce, navijam za hsv, (i za sve ekipe gdje igraju nasi, pa kakve god da su). ali ga nikada nisam ni mrzio. stavise, pratio sam ih dok je igrao salihamidzic, i bio sam za njih do sada kada su igrali u evropskim kupovima jer su donosili uefa-koeficijente bundesligi. i pri tome ih branio pred masom nijemaca koje znam i koji su protiv bayerna cak i kad igraju protiv steaue ili slicnih. bilo je paradoksnih situacija, kad sam ja jedini stranac u nekom njemckom lokalu, a jedini navijam za bayern u tekmi lige sampiona. ali su nakon ove utakmice prevazisli svaku mjeru.

i hoeness i rummenige ne samo da su pretjerali u danima prije tekme, nego dolivaju ulje na vatru i dva dana nakon nje (komentarima o ragnicku i navodnoj glumi hoffenheimovih igraca). zasto to rade? jer se boje da im hoffenheim na duze staze ne postane konkurencija! hoffenheim igra onaj atraktivni fudbal koji su oni ocekivali od klinsmanna. i moglo bi ostati na tome i sljedecih godina. pa hajmo onesigurati tu mladu ekipu i nadalje. e sad, kad nemaju kritikovati nista o taktici i igracima, onda hajmo na trenera, menadzment i na navodni mentalitet ekipe (stvar izmisljena proslo kolo od ch. dauma, kojeg inace cijenim, ali koji zna izgubiti mjeru kad izgubi i tekmu).

umjesto da cestitaju protivniku na istinskoj borbi (kao sto je npr. uradio i trener i igraci i menadzment werdera, ali i njihovi navijaci koji su aplaudirali autobusu hoffenheima kada je napustao stadion u bremenu nakon legendarnog 4:5), priznaju da su na kraju imali srece, da je hoffenheim zasluzio minimalno bod, oni dalje drvlje i kamenje plus slave kao da su dobili ligu sampiona.. a dobili su pod 1 novajliju u prvoj ligi, pod 2 koji je jos prije dvije godine igrao u trecoj, pod 3 koji je pruzio odlicnu tekmu, pod 4 na bayernovom stadionu, pod 5 izgubio nestretnom greskom (pod 5a i izjednacenje je bila odbrambena greska, ali i sretno felsovan udarac na gol, i to u trenutku kada je bayern bio vec na podu igracki) i pod 6 u 92. minutu.. zasto? BOJE SE! i kalkuliraju da ce hoffenheim poslije ovog psihickog poraza jos izgubiti od schalke-a, pa onda dolazi pauza koja ce pojacati nesigurnost poslije leta i pada. fuj! menadzment koji koristi takve psiho-trikove za mene nije velika evropska ekipa (koja bayern lafo zeli da bude).
Locked