Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bez_ideje wrote:A u cemu je natjecanje ovdje ?
U kolicini znanja o bodybuildingu ?
Ko ima predrasude ?
CInjenica je da se ti mozes poceti baviti bodybuildingom i sa 30 godina ,a ne mozes npr.gimnastikom,klizanjem,vecinom atletskih disciplina.....
To sto je Arni poceo sa 13 ne mijenja nista......osim da se ja mogu zakleti da sam naisla na podatak da se ne treba pocinjati prije zavrsetka razvoja ,mislim da je bio slucaj oko onog oca sto je trenirao dvojicu sinova ( najjaci djecak na svijetu )tako nesta
Ne nego natjecanje informacijama, cinjenica je da ne mozes poceti sa 30 jer opada broj potrebnih prirodnih hormona i ako ces tada poceti vec je kasno, problem je sto ste vas dvije dvolicne kao lijepo je vidjeti takvu zenu ali kad bi to vase djete bilo kao ne bi mogle zabraniti sa 13 njegovih godina, ne treba ali onaj rumunac je trenirao djecu od njihove druge i mislim 4 godine to je oceva odluka a ne djetetova sto je skroz drugo.
To sto ne treba pocinjati prije zavrsetka razvoja ne mijenja cinjenicu da je on poceo sa 13.
mr penguin, onako iskreno, skreces temu na svoj mlin.
eto sad, kao bitno je da li pocnes sa 13 ili 16 godina. ja hocu da kazem, ako pocnes sa 13 i zabrane ti, nastavices u 18toj ako ti je to jos zelja, kad ti vise ne mogu zabranit jer se to moze bilo kad.
a sa atletike ako preusmjere u 13toj, u 18toj ce vec bit kasno da pocnes.
zato ti je los primjer, i ni zbog ceg drugog.
i jos nesto, pises skroz nepovezano i ja ne mogu tvoje recenice da shvatim, a glupa nisam.
ne smetaju mi takve zene, daleko od toga da mi se svidjaju. ne bih branila svom djetetu da bude takvo.
To isto tako ne mijenja cinjenicu da se to ne bi smjelo raditi i da bi se zakonom trebalo zabraniti !
Uzimao je Arni i steroida i praskova i svakojakih nelegalnih otrova ,je li mu se za to trebala podrska da da ?
Ako je ovdje iko opterecen bilo cim,u ovom slucaju banaliziranjem stvari do te mjere da vec nikakvog smisla nemaju u nekom pokusaju da dokazes meni ili alici da mi ustvari ne mislimo ono sto govorimo ili mozda da nismo ni svjesne da to ne mislimo,a ti si kao u stanju da procjenis da smo dvolicne ,i da to radimo zarad cega ? -Tjeranja nekog inata virtuelnim ljudima koji mi nista u zivotu ne predstavljaju? Ako ti moj vrlo jasan odgovor ,da ne bi sprjecavala bilo koga da se bavi bodybuildingom u dobi u kojoj je dozvoljeno/preporucljivo/nestetno......citaj kako hoces,kao sto ni mene niko ne bi sprijecio da sam to zeljela,nije dovoljan ili dovoljno jasan,mada ja mislim da sam bila kristalno jasna,onda je to vec tvoj problem i nema nikakve veze sa ovom diskusijom !
alica.k wrote:mr penguin, onako iskreno, skreces temu na svoj mlin.
eto sad, kao bitno je da li pocnes sa 13 ili 16 godina. ja hocu da kazem, ako pocnes sa 13 i zabrane ti, nastavices u 18toj ako ti je to jos zelja, kad ti vise ne mogu zabranit jer se to moze bilo kad.
a sa atletike ako preusmjere u 13toj, u 18toj ce vec bit kasno da pocnes.
zato ti je los primjer, i ni zbog ceg drugog.
i jos nesto, pises skroz nepovezano i ja ne mogu tvoje recenice da shvatim, a glupa nisam.
ne smetaju mi takve zene, daleko od toga da mi se svidjaju. ne bih branila svom djetetu da bude takvo.
Nepovezano je jer su odgovori na pitanja i sto sam dopisivao nakon pisanja
A i dojadila mi je tema pa