Mis mekinjas wrote:Prvo dečko, vas dvoje ste u nekom odnosu pa ti svakako nisi objektivna osoba s kojom ćemo razgovarati o jednoj strani price koju čujemo.
Druga stvar rijetki djecu batinaju. Ja sam pisala za sebe o sebi. O batinanju nema govora. Eksplicitno i detaljno sa naglascima pišem o tome. Dakle, ne čitaš i ja ću zakljuciti da još nemaš dovoljno godina, da ne čitaš detaljno, da pišeš o mnogočemu a ne vladaš problematikom. Da i ja sam bez djece mislila da sam najpametnija na svijetu, a kad se rodi za početak stekneš strahove za koje nisi ni znao da postoje.
Treće ako te TVOJI roditelji nisu naučili komunikaciji, nisi ni sam svoju na zavidan nivo doveo.
Imala bih još šta napisati ali nemam vremena.

Prvo, ne obraćaj mi se se s visine, niti pretpostavljaj broj mojih godina.
Drugo, u kakvom god smo odnosu Amazonka i ja (a odnos je dug i ne krijemo ga), sigurno je bolje poznajem od tebe, tako da opet bolje mogu procijeniti situaciju nego ti na osnovu par redova koje si pročitala.
Treće, izraz "batinanje" sam namjerno upotrijebio, jer se vodim tvojom logikom, nismo čuli drugu stranu priče ni u tvom slučaju, tako dok ne čujemo šta dijete ima da kaže o prutu, imam pravo da za svakog koga ja hoću, na osnovu par redova, smatram batinašem.
Četvrto, moji roditelji su me i te kako dobro, bez batina, naučili da se ponašam dobro prema onima
koji zaslužuju. Čak i prema tebi, iako ne zaslužuješ, imam civilizovaniji nivo komunikacije nego onaj koji si ti dala prema Amazonki i meni, tako da te molim da ne pričaš o mom odgoju, jer se o tvom ima štošta reći.