Baterija za Samsung telefon

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
hjasko

#1 Baterija za Samsung telefon

Post by hjasko »

Pozdrav ! Interesuje me da li neko zna gdje naručiti zamjensku bateriju sa telefon Samsung A72 jer je ista se napuhala
te sam je zamijenio kod lokalnog majstora za telefone ali ta zamjenska ne može izdržati niti dan normalnog korištenja
dok je stara držala najmanje dva dana i pored konstantnog korištenja puno aplikacija ... Znam da zamjenske baterije
nisu niti blizu kvalitetne ali bar da nisu kao ova koja sa 50 spadne na 5 posto za dva minuta :(
sanchopansa1

#3 Re: Baterija za Samsung telefon

Post by sanchopansa1 »

hjasko wrote: 20/06/2026 23:41 Pozdrav ! Interesuje me da li neko zna gdje naručiti zamjensku bateriju sa telefon Samsung A72 jer je ista se napuhala
te sam je zamijenio kod lokalnog majstora za telefone ali ta zamjenska ne može izdržati niti dan normalnog korištenja
dok je stara držala najmanje dva dana i pored konstantnog korištenja puno aplikacija ... Znam da zamjenske baterije
nisu niti blizu kvalitetne ali bar da nisu kao ova koja sa 50 spadne na 5 posto za dva minuta :(
Samo kod ovlaštenog servisa, Fontele.

Te zamjenske nisu kvalitetne ni sekunde i ona ce ti se napuhati vrlo brzo.
hjasko

#4 Re: Baterija za Samsung telefon

Post by hjasko »

Hvala na odgovoru ! Kontaktiraću ih da vidim da li šalju baterije poštom ...Inače tu zamjensku bateriju sam
platio više nego ovu bateriju sa linka iznad :( ...
sanchopansa1

#5 Re: Baterija za Samsung telefon

Post by sanchopansa1 »

hjasko wrote: 21/06/2026 22:06 Hvala na odgovoru ! Kontaktiraću ih da vidim da li šalju baterije poštom ...Inače tu zamjensku bateriju sam
platio više nego ovu bateriju sa linka iznad :( ...
Neko bas dobro oderao.

Te zamjenske vrijede manje od $1.
saiks

#6 Re: Baterija za Samsung telefon

Post by saiks »

A gdje ima uzeti original za galaxy s22
semirsar

#7 Re: Baterija za Samsung telefon

Post by semirsar »

saiks wrote: 22/06/2026 22:45
A gdje ima uzeti original za galaxy s22
kolega s posla radio u kim tec-u, servis u Dz. Bijedica, nisu mu htjeli dati da nosi, morao ostaviti telefon. Sutradan ga preuzeo. Godinama poslije, nisam cuo da se zalio.
Post Reply