Bata Radoncic od avaza
-
alome
#1 Bata Radoncic od avaza
Lanac supermarketa "Delta" u gradu po nalogu Miskovica i krst na vrhu Trebevica ucinice moje Sarajevo veoma neprijatnim za zivit. Sve zahvaljujuci nasim dragim vozdima Haretu i Tihom koji imaju izgleda preca posla nego se mjesati u svoj posao. Mislim da je kOMSIC PRAVI I MOJ IZBOR za sljedeci put pa kad god to bilo. Sta ostali forumasi misle?
-
uživo
#2 Re: Bata Radoncic od avaza
Tržišna ekonomija,jbgaalome wrote:Lanac supermarketa "Delta" u gradu po nalogu Miskovica i krst na vrhu Trebevica ucinice moje Sarajevo veoma neprijatnim za zivit. Sve zahvaljujuci nasim dragim vozdima Haretu i Tihom koji imaju izgleda preca posla nego se mjesati u svoj posao. Mislim da je kOMSIC PRAVI I MOJ IZBOR za sljedeci put pa kad god to bilo. Sta ostali forumasi misle?
- Drvosjeca iz Dejcica
#3 Re: Bata Radoncic od avaza
Zaboravio si M-TEL, ja imam prijatelja....doduse taj prijatelj se pocetkom 92' naprasno pojavio u T-55 i malo lumpovao po gradu...j'bga prvi u Bosnjaka valjda zna sta radi.alome wrote:Lanac supermarketa "Delta" u gradu po nalogu Miskovica i krst na vrhu Trebevica ucinice moje Sarajevo veoma neprijatnim za zivit. Sve zahvaljujuci nasim dragim vozdima Haretu i Tihom koji imaju izgleda preca posla nego se mjesati u svoj posao. Mislim da je kOMSIC PRAVI I MOJ IZBOR za sljedeci put pa kad god to bilo. Sta ostali forumasi misle?
-
nedim01
#4 Re: Bata Radoncic od avaza
jaooo glupog posta. stoti post po redu koji velica politicki infantilnog komsica i spustanje radoncica. uostalom - radoncic je zaposlio 2 hiljade ljudi, gradi zgrade, a zlatko samo pravi spletke, a ko ne vidi da je komsic mali lagumdzijin potrcko - slijep je kod zdravih ociju.
-
zlatan01
#5 Re: Bata Radoncic od avaza
A od ranije znamo da je za sve kriv On...jel' tako? tako je!nedim01 wrote:jaooo glupog posta. stoti post po redu koji velica politicki infantilnog komsica i spustanje radoncica. uostalom - radoncic je zaposlio 2 hiljade ljudi, gradi zgrade, a zlatko samo pravi spletke, a ko ne vidi da je komsic mali lagumdzijin potrcko - slijep je kod zdravih ociju.