Bascarskijske noci
- ive
#1 Bascarskijske noci
Zvanicno, Bascarsijske noci spadaju u manifestaciju kulturno umjetnickog tipa. U stvarnosti, sem par izuzetaka, u pitanju je paradiranje tamo nekakvih nazovi muzicara po onom neuspijelom pokusaju pozornice na otvorenom. Ostavimo to sada po strani jer nazalost,ima i previse poklonika tog kiceraja. Mene interesira nesto drugo: moze li mi itko odgovoriti u koju kategoriju spada Kike- umjetnost ili kultura? Onaj ko je njega pozvao da nastupa i to mu masno platio novcem poreznih obveznika po mom skromnom misljenju nije pri zdravoj pameti. Ja svom djetetu ne dozvoljavam da gleda, slusa ili, ne daj Boze, ode na neko od druzenja sa Kiketom. Kao majka ne mogu dopustiti i necu da dopustim da jedan primitivac svojim idiotlucima zatupljuje moje dijete. Postoji li i jedan jedini moj istomisljenik?
-
ice2cube
#2 Re: Bascarskijske noci
I mene je taj lik oduvijek iritirao, nisi sama 
- ive
#3 Re: Bascarskijske noci
NAPOKON!!!!! Inace me gledaju kao da sam pala sa Marsa kad iznesem misljenje o njemu.

-
ice2cube
#4 Re: Bascarskijske noci
ive wrote:NAPOKON!!!!! Inace me gledaju kao da sam pala sa Marsa kad iznesem misljenje o njemu.![]()
![]()
A ima jos jedan istomisljenik u mojoj porodici
Da mi nisi rod ?
- Logovan
#5 Re: Bascarskijske noci
Šta podrazumijevaš pod "idiotlucima" ?ive wrote:Zvanicno, Bascarsijske noci spadaju u manifestaciju kulturno umjetnickog tipa. U stvarnosti, sem par izuzetaka, u pitanju je paradiranje tamo nekakvih nazovi muzicara po onom neuspijelom pokusaju pozornice na otvorenom. Ostavimo to sada po strani jer nazalost,ima i previse poklonika tog kiceraja. Mene interesira nesto drugo: moze li mi itko odgovoriti u koju kategoriju spada Kike- umjetnost ili kultura? Onaj ko je njega pozvao da nastupa i to mu masno platio novcem poreznih obveznika po mom skromnom misljenju nije pri zdravoj pameti. Ja svom djetetu ne dozvoljavam da gleda, slusa ili, ne daj Boze, ode na neko od druzenja sa Kiketom. Kao majka ne mogu dopustiti i necu da dopustim da jedan primitivac svojim idiotlucima zatupljuje moje dijete. Postoji li i jedan jedini moj istomisljenik?
- Zovem se Zelena
#6 Re: Bascarskijske noci
4-8 njaaaaaa
jupa kjampa zjapiiiiii (ili kako već)
kroooompiiiiiiiir
haloooooooo haloooooooo
koj' to tamo?
Hoćeš još idiotluka ili je dosta?
Mada ne sumnjam da će se fino dječica iskakati uz njegove pjesmice i da će po neki sretnik dobiti cd/kasetu sa Kiketovim pjesmama...
jupa kjampa zjapiiiiii (ili kako već)
kroooompiiiiiiiir
haloooooooo haloooooooo
koj' to tamo?
Mada ne sumnjam da će se fino dječica iskakati uz njegove pjesmice i da će po neki sretnik dobiti cd/kasetu sa Kiketovim pjesmama...
-
Tea lana
#7 Re: Bascarskijske noci
sta ocekivati od covjeka koji je padao u osnovnoj skoli razrede a da zatupjuje brate zatupjuje i to opasno
-
misaoni
#8 Re: Bascarskijske noci
Treba promjeniti ime teme u KIKE.
- veljaca
#9 Re: Bascarskijske noci
misaoni wrote:Treba promjeniti ime teme u KIKE.
Ispravnije bi bilo - NE Kike ....
- Logovan
#10 Re: Bascarskijske noci
Aaa na te "idiotluke" mislite. Nisam dugo kiketa gledao pa sam zaboravio.Zovem se Zelena wrote:4-8 njaaaaaa
jupa kjampa zjapiiiiii (ili kako već)![]()
kroooompiiiiiiiir
haloooooooo haloooooooo
koj' to tamo?
Čuj padao u osnovnoj.Tea lana wrote:sta ocekivati od covjeka koji je padao u osnovnoj skoli razrede a da zatupjuje brate zatupjuje i to opasno