Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i dobro

Poll ended at 21/07/2008 10:45

kic, sund, papanluk
35
54%
ljepo, kulturno, poucno i zanimljivo
30
46%

Total votes: 65

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#126 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

homo_sapiens wrote:Pitaj u MUP-u K.S. Oni imaju snimljena sva desavanja ispred katedrale :D
Sinoc tj jutros u 2 zovem ja PU Novo Sarajevo i nisam se predstavila i kazem sta se desava na parkingu (napushena djeca hodaju po onim dignutim shinama bivseg auto servisa) i ne trazise ni broj ni nista vec fino rekoshe imenom M, nije frka poslacemo nekoga....
Al izgleda da su im nesto i nasli sinoc, dugo su ih legitimisali...
Nejse,
Ako slucajno neko iz SarajevoArta cita ovaj forum, nek mi se javi da se dogovrimo oko snimka :D
vjesticanametli

#127 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by vjesticanametli »

tam ce garant prodavat pitu :lol:
mIRCerka

#128 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

kinte_kunte wrote: pusti ba djecu nek uzivaju
hoces li to majke ti na dinu merlina ici :shock:
Ako Bog da zdravlja i zivaca, ici cu pred Vijecnicu. Mislim da neafirmisani bendovi zasluzuju vise paznje. Merlina uvijek mogu slusat na CDu ako mi je cejf. A na ovaj koncert nakon svega recenog na forumu, ni sa VIP pozivnicom ne bih isla.
But, that is just me :D
jennisjoplin

#129 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
homo_sapiens wrote:Pitaj u MUP-u K.S. Oni imaju snimljena sva desavanja ispred katedrale :D
Sinoc tj jutros u 2 zovem ja PU Novo Sarajevo i nisam se predstavila i kazem sta se desava na parkingu (napushena djeca hodaju po onim dignutim shinama bivseg auto servisa) i ne trazise ni broj ni nista vec fino rekoshe imenom M, nije frka poslacemo nekoga....
Nejse,
Ako slucajno neko iz SarajevoArta cita ovaj forum, nek mi se javi da se dogovrimo oko snimka :D
zivis u sadaka naselju a zaradjivala bi na fotkama, mirci, mirci :lol:
jennisjoplin

#130 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
kinte_kunte wrote: pusti ba djecu nek uzivaju
hoces li to majke ti na dinu merlina ici :shock:
Ako Bog da zdravlja i zivaca, ici cu pred Vijecnicu. Mislim da neafirmisani bendovi zasluzuju vise paznje. Merlina uvijek mogu slusat na CDu ako mi je cejf. A na ovaj koncert nakon svega recenog na forumu, ni sa VIP pozivnicom ne bih isla.
But, that is just me :D
kunta. nikada ne vjeruj zenama, ocas promijene misljenje :lol:
mIRCerka

#131 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote:
mIRCerka wrote:
Nejse,
zivis u sadaka naselju a zaradjivala bi na fotkama, mirci, mirci :lol:
Fotke mene i mog hora jaNa ne bila :D

A otkad je to Vilsonovo sadaka naselje? JA sam Dobrinjche bila i ostala, 22 i po godine zivjela tamo, al ne zifim fise :D

HOCU SNIMKE I SLIKEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#132 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by Šeherzada »

mIRCerka wrote: A otkad je to Vilsonovo sadaka naselje? JA sam Dobrinjche bila i ostala, 22 i po godine zivjela tamo, al ne zifim fise :D
Jesi se to udala sa 22 po?
mIRCerka

#133 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

aida05 wrote:
mIRCerka wrote: A otkad je to Vilsonovo sadaka naselje? JA sam Dobrinjche bila i ostala, 22 i po godine zivjela tamo, al ne zifim fise :D
Jesi se to udala sa 22 po?
Nope, prodali stan na Dobrinji kupili blize Dolini Cupova. De da se vratimo temi, sta vam je :D

Ko ide sutra na Merlinov koncert?
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#134 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by Šeherzada »

Idem ja ako mi spadne temperatura
vjesticanametli

#135 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

joj mirci pa pitala si e578t4936587974 puta dosada i vidis da ide samo ĐŽaida :D
mIRCerka

#136 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

vjesticanametli wrote:joj mirci pa pitala si e578t4936587974 puta dosada i vidis da ide samo ĐŽaida :D
ima sve da vas postrojim ispred vijecnice :D i legitimisem :D sve se fol ne ide :D a bicete u spotu :D
vjesticanametli

#137 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

jok vala ja odo u ImiĐŽ na klopu :mrgreen:
jennisjoplin

#138 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
Nejse,
zivis u sadaka naselju a zaradjivala bi na fotkama, mirci, mirci :lol:[/quote]
Fotke mene i mog hora jaNa ne bila :D

A otkad je to Vilsonovo sadaka naselje? JA sam Dobrinjche bila i ostala, 22 i po godine zivjela tamo, al ne zifim fise :D

HOCU SNIMKE I SLIKEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/quote]

na vilsonovu mozes stanovati samo u tri zgrade, pocev od vrbanje mosta, posto onu gdje je mehmedbasic znam u dusu, i onu prekoputa njih, ostala je nepoznanica samo ona gdje sada bajk salom, yamaha itd a nekada bila ambulanta i oni slovenacki predstavnici za izolaciju :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

#139 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote:
na vilsonovu mozes stanovati samo u tri zgrade, pocev od vrbanje mosta, posto onu gdje je mehmedbasic znam u dusu, i onu prekoputa njih, ostala je nepoznanica samo ona gdje sada bajk salom, yamaha itd a nekada bila ambulanta i oni slovenacki predstavnici za izolaciju :lol: :lol: :lol:
Hajd sto nisi dobra sa anatomijom i terminima, i geografija ti je slaba :D Vilsonovo je do ELEKTROPRIVREDE skroz, al nije to tema danasnje emisije :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Code: Select all

24. juli - 21 sat
	Koncert: "Shadrvan Code" - Arabeske i Zabranjeno pušenje 	
Kolobara han
madner

#140 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by madner »

Istrazi oko trece gimnazije, malo oko bristola krug napravi, kad te policija legitimise, blizu si :D
Last edited by madner on 18/07/2008 14:12, edited 2 times in total.
jennisjoplin

#141 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
jennisjoplin wrote:
Hajd sto nisi dobra sa anatomijom i terminima, i geografija ti je slaba :D Vilsonovo je do ELEKTROPRIVREDE skroz, al nije to tema danasnje emisije :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Code: Select all

24. juli - 21 sat
	Koncert: "Shadrvan Code" - Arabeske i Zabranjeno pušenje 	
Kolobara han
:thumbup: , al jos niko ne proseta dalje od mosta sto vodjase do bivseg hotela bristol, od njega gore mozes na prste nabrojati al' nema veze :lol:
mIRCerka

#142 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote: :thumbup: , al jos niko ne proseta dalje od mosta sto vodjase do bivseg hotela bristol, od njega gore mozes na prste nabrojati al' nema veze :lol:
U koliko postova ja trebam temu vracati na Bascarsijske noci? Steta sto ne privamo o danima Novog Sarajeva, mogla bih ti objasniti kretanja tim dijelom grada :D
jennisjoplin

#143 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
jennisjoplin wrote: :thumbup: , al jos niko ne proseta dalje od mosta sto vodjase do bivseg hotela bristol, od njega gore mozes na prste nabrojati al' nema veze :lol:
U koliko postova ja trebam temu vracati na Bascarsijske noci? Steta sto ne privamo o danima Novog Sarajeva, mogla bih ti objasniti kretanja tim dijelom grada :D
necemo vise o tome, vracamo se na noci, ali kada budes pricala pocni od dana kada je tu bilo kukuruziste i one kocke kojesu kopali studenti i bacali na drotove :zzzz:
mIRCerka

#144 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote:
mIRCerka wrote:
necemo vise o tome, vracamo se na noci, ali kada budes pricala pocni od dana kada je tu bilo kukuruziste i one kocke kojesu kopali studenti i bacali na drotove :zzzz:
Tu su kocke, ispod asfalta :D

Sad sam gledala ovaj cijeli program, bem ti, pa smotra horova je jedina pred KAtedralom...znala sam ja da to nije rentabilan sport, ovako su skontali "bice prolaznika pa cemo reci da je bilo posjeceno" ...smrc
jennisjoplin

#145 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote:
Tu su kocke, ispod asfalta :D

Sad sam gledala ovaj cijeli program, bem ti, pa smotra horova je jedina pred KAtedralom...znala sam ja da to nije rentabilan sport, ovako su skontali "bice prolaznika pa cemo reci da je bilo posjeceno" ...smrc[/quote]

ne brini tu smo mi da popunimo praznine, a imamo i 19. folklor, mozda se i vi umijesate sa njima :lol:
mIRCerka

#146 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote:ne brini tu smo mi da popunimo praznine, a imamo i 19. folklor, mozda se i vi umijesate sa njima :lol:
Folklor je drugo, znas kako dijaspora vani placa karte da gleda nase folklorce, ha se Tanca ne zale se novci ni vrijeme ... al ako kisa ne paNe, docem ja navijat za svoj KUD :D
jennisjoplin

#147 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

evo da ne budes tuzna poklanjam ti pjesmu na RSG pjeva mERI cETINIC A IDE OVAKO:

...
sto bih ja da tebe nema
i bez tebe oko moje
ne znam sto mi zivot sprema
sto bih ja da tebe nema... 8-)
jennisjoplin

#148 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
jennisjoplin wrote:ne brini tu smo mi da popunimo praznine, a imamo i 19. folklor, mozda se i vi umijesate sa njima :lol:
Folklor je drugo, znas kako dijaspora vani placa karte da gleda nase folklorce, ha se Tanca ne zale se novci ni vrijeme ... al ako kisa ne paNe, docem ja navijat za svoj KUD :D
UH, HEBOTE, NAPISAH 19 A TO JE FOLKLOR SUTRA 18. :(
mIRCerka

#149 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by mIRCerka »

jennisjoplin wrote:
mIRCerka wrote:
UH, HEBOTE, NAPISAH 19 A TO JE FOLKLOR SUTRA 18. :(
danas je 18ti bona :D folklor je veceras
18. juli - 21 sat
Svečano otvorenje
Centralna pozornica - Vijećnica
XI Međunarodnog festivala folklora "Sarajevo 2008"
(BiH, Hrvatska, Indija, Malezija, Slovačka, Sjeverni Kipar, Španija)
Kao sto rekoh, horsko pjevanje nije rentabilno.
jennisjoplin

#150 Re: Bascarsijske noci kic, sund, papanluk ili fakat nesta ljep i

Post by jennisjoplin »

mIRCerka wrote:
UH, HEBOTE, NAPISAH 19 A TO JE FOLKLOR SUTRA 18. :([/quote]
danas je 18ti bona :D folklor je veceras
18. juli - 21 sat
Svečano otvorenje
Centralna pozornica - Vijećnica
XI Međunarodnog festivala folklora "Sarajevo 2008"
(BiH, Hrvatska, Indija, Malezija, Slovačka, Sjeverni Kipar, Španija)
Kao sto rekoh, horsko pjevanje nije rentabilno.[/quote]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D a na nogamami neke brazilske od pet banki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply